Bazılarıda salak salak iğrenç şarkılar dinliyosun diyorlar şimdi sevmeyenlere veya soranlara şöyle anlatayım kpopu sevmeniz için bir kaç neden 1) kaliteli rap slow pop karşımı şarkılar yaparak daha çok ilgi çekebiliyolar ve insanları eğlendirebiliyolar 2) kliplerde sade bir şekilde şarkı olmuyor veya boş bir klip olmuyor kpop kliplerinde hiperaktif danslar ve fazlası var 3) illüminati vs şeylerle ilgi çekmeye çalışmıyorlar çalışsalar bile bu şekilde değil eğlenceli şeyler yaparak oyun oynamak gibi 4) izleyici ve takip sayısını çok fazla yükseltebiliyolar çünkü orjinal şarkı yapıyorlar ve normal insan gibi davranıyorlar ünlü olupta havalanan bir kişilikleri yok 5) kpopu severseniz söyleyen kişiyi veya kişileride seviyorsun onlara tamamen bağlı kalıyorsunuz 6) eğer bir army veya diğer kpop fandomlarından olmak istiyorsanız onlar arasında ayrımcılık yapmayıp hepsini sevmeniz onlara saygı duymanız onlar hakkında kötü düşünmemeniz onların müziklerini dinlemeniz kısacası onları sevmeniz yeterli ama tavsiye sakın hiçbiri arasında ayrımcılık yapmayın o zaman hem fandomdan sayılmazsınız hemde fandom tarafından aşırı derecede küçük düşürülsünüz 7) bu sevmeyenler nefret edenler için tavsiye eğer kpopu sevmiyorsanız salak salak anti sayfaları açıp onların gönderilerinin altına küfürler yazıp kendinizi küçük düşürmeyin!
K-pop dışında çok az müzik dinlerim. Bence mükemmel. Exo , Bts , Blackpink en sevdiğim gruplar 🙂 Benim arkadaşlarımda iğrenç diyor ama takmıyorum. Exo-L olmak A. R. M. Y olmak ve Blink olmak ayrıcalık bence hepsi mükemmel ❤
Evet, ben aşırı seviyorum özenlikle aespa. Aespa grubu o vokalleri benden alıyorlar ve aşırı sarıyor. Tabi sosyal medyada birisine bir şey desek (iyi anlamda olsa bile) hemen kpop fanı, betese diyorlar onu diyende pubg oynayan ya da kendini sigma sananlar oluyo. Bts erkek grubu her gördüğü kız gruplara betese diyorlar aşırı sinir bozucu o öyle bi kavga yapıyorlar ki anlatamam 😭
insanların zevkleri farklıdır ve sana tarzın iğrenç diyen olursa "bazılarından alamadığımız ilgileri kpop idollerinden alıyoruz zevkime karışma hakkını sana kim veriyor?" de ve hiç takma ben de öyle yapıyorum gayet hoş şarkılar var kpopta :)
Beğendin şeyi yargılıyorlarsa onlar zaten gerçek arkadaşın değil zaten ülke k-pop dinleyenlere laf edip gidip sadece kameraya poponu sallayan nicki minaj'ı dinlemeye bayılıyor
Ben birçok türdw şarkı dinliyorum kpop da dinliyorum bu zamana kadar müzik zevkime kimse birşey demedi, kimse kimsenin zevkine karışamaz zatenzonun beğendiği şeyi de sen beğenmiyor olabilirsin ama herkes saygı duysa bir sorun olamayacak zaten
kpop benlik degil ama zekvine iğrenç demeleri hos degil saygı duymak zorundalar bence fotosunu koydugun kisi bana cok ta yakısıklı gelmedi biraz eskide kalmıs gibi ama yinede yakısıklı olanlar varr
Ben dinliyorum ama her müzik türünün kendine aykırı güzelligi vardır mesele bir şarkı türü sana güzel gelmiyordur ama baskasına göre güzeldir ama her müzik türü tabikide güzeldir
En İyi Cevaplar