Bende de çok oluyordu o. Cilt hassasiyeti var kimsayal ürünlere karşı. Kesinlikle elinizi sıvı sabun veya detarjanla yıkıyorsunuzdur. Çok fazla zarar veriyor. Derhal katı sabun kullanmanız gerekmektedir. Bulaşık yıkarken de eldiven kullanmanızda fayda var. Bir de el bakım kremleri kullanarak cildinizi besleyen takviyeleriniz mutlaka yanınızda olsun. Kimyasal ürünler, avuç içindeki deriyi felaket bir şekilde soyuyor, dökülmesine sebebiyet veriyor.
Teşekkür ederim
Aynısı bana sık sık oluyordu ben yumuşatıcı krem kullanmaya başladım ve ellerimi normal sabunla yıkamak yerine zeytinyağlı sıvı sabunla yıkadım geçti, o kuruluktan ve deterjan gibi alerjik ürünlerin temasından kaynaklanıyor gibi bence
Bence sudan da oluyor birde suyu çoğaltmayı deneyim
ellerini sürekli kremle yumuşak tut
Peki. Teşekkür ederim
Çok fazla dezenfektan kullanmışsin bundan dolayı da deride bozulmalar olmuş, glikol içeren kremler kullanırsan 5 6 güne tekrar eski halini alır.
Son günlerde evden cıkmadıgım için dezenfektan kullanmadım. Çamaşır suyu kullandım ama
Teşekkür ederm
Cevap
4Cevap
Susuzluk olabilir mi?
Bende az su içtiğimde bel bölgem kuruyor. Ama deterjandan dolayı da olabilir seninki
Susuzluk olabilir evet azallttım baya suyu
Bol su iç ve deterjanla çok temas etmemeye çalış vazelin kullan
Tamam çok saol vazelin denemedim bir de onu deneyim
Rica ederim geçmiş olsun
Temizlik yaparken eldiven kullan be elini sıvı sabunla yıka. Yatmadan önce krem sür ve pamuk eldiven takıp uyu. Bol bol su içmeyide unutma.
Teşekkür ederim
bol su iç mevsim geçişleri herkese başka etki ediyo olabilir
aquagenic wrinkling of the palms
ya da
egzama
Bence temzlik eldiveni kullanmalısınız elinize de aleovera sürmenizi tavsiye ederim hem yumuşacık yapar
Krem kullan kuru kuru bırakma
Sürekli kullanıyorum
İki farklı krem kullandım bi de vazelin denicem
deri değişimi olduğu için oluyor bende de oluyor
Bulaşık yıkamaktan
Yenı yıkamıyorum ki 🙄
Cildiyeye git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?