BURUN GÜZELLİĞİ?

Herkes küçük burundan hoşlanıyordur zaten ama herkes de böyle bir burun yapısına sahip değil. Örneğin benim burnum önden bakıldığında güzel normal bir burun yandan bakılınca da şekil bakımından güzel aslında çok hafif kalkık aşağıya doğru eğiklik hol kemer VS yok ama biraz uzun şimdi kafanızda nasıl canlanır bilemiyorum ama öyle Pinokyo gibi de değil biraz uzun bazen gözüme çok güzel geliyor bazense hiç hoşuma gitmiyor biraz soğuyorum kendimden çirkin olduğumu düşünüyorum yüzümün şekli oval kaşlarım doğal haliyle de güzel hafif kavisli henüz bir işlem yapmadım makyaj kullanmam zaten 16 yaşındayım en fazla düğün gibi özel günlerde yaparım ozanlar da bile fondöten pudra kapatıcı gibi ürünler kullanmadım hiç ve hoşuma da gitmiyor ihtiyacım da yok bence çeşitli yüz problemleri yaşamadığımdan dolayı yağ sivilce gibi yüzümdeki her şeyi beğeniyorum sürekli insanlar da söylüyor zaten bunu ama burnum tabiki de şükrediyorum sağlıklı olduğum nefes alabildiğim için ve daha ileri seviye burun problemleri var gerçekten ameliyatsız olamayacak ben de pek önem vermem böyle elimizde olmayan şeyleri yargılamak eleştirmek çok çirkince bir davranış ama her nekadar önemli olan iç güzellik destekte insanların dış görünüşe önem verdikleri açık ortada uğur böceği ve hamam böceği misali...
Sizin Görüşlerinizi alabilir miyim ne düşünüyorsunuz bu konuda ve bana söylemek istediğiniz ya da vermek istediğiniz tavsiyeler var mı?
Teşekkür ederim şimdiden herkese 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Hol diye yazmış klavye yok olacaktı o arkadaşlar
BURUN GÜZELLİĞİ?