Türkiye güzeli seçiyorlar güya ama kızların %90'ı estetikli. Bence Türkiye güzeli seçilen kişinin baştan aşağı doğal olması gerekir.Estetikli hali bile güzel değil
Miss Turkey güzellerini hep Estetikli seçmeleri sinir bozucu değil mi?
Türkiye güzeli seçilen kişilerin sonraki hedefi dünya güzeli olmak. Eğer dünya güzellik örgütü veya adı artık her neyse estetikli yarışmacıların katılmasını yasaklarsa Türkiye'de estetikli yarışmacıları kabul etmez. Ben de çok saçma olduğunu düşünüyorum. Parası olan estetik yaptırıp miss turkey oluyor :(
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bencede, ama zor estetiksiz ünlü yok Dünya da mesela varsa da çok az.
"Bu başarım yolunda şu an bulunduğum noktaya kadar yanımda olan aileme, arkadaşlarıma, dostlarıma ama en önemlisi biricik estetik doktoruma çok teşekkürler. Beni siz buralara getirdiniz"
Türkiye güzelini seçerken sadece dış görünüşüne bakmadıklaeını düşünüyorum. Estetikli olanlar gibi doğal güzel olanlarda başvurursa neden seçmesinler ki
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç Doğal olan başvurmuyor herhalde hepsi estetikli 🤣Şu Şevval güzel mi Allah aşkına? Daha 20 yaşında yüzünü gerdirmis gülünce yüzü buruşuyor erkenden yaşlanmış. Estetik yaşlandırır
Tabi ki değil. Bunların bir amacıda insanları estetiğe yönlendirmek. Hem estetisyenler kazansın hem ileriye dönük kırışıklık karşı adı altında sadece nemlendirmeye yarayan kremlerin satışı artsın
Çok mantıklı? Bu Estetikli kadınların 10 yıl sonra yüzüne bakılmaz herkesten önce yaşlanırlar. Hadii burnun dan çok rahatsız olursun ve özgüvenini düşürür yaptırırsin ama yüzü gerdirmek çene küçültmek ne Allah aşkına ya buruşuyorlar resmen. gülmekte zorluk çekiyorlar Allah akıl fikir versin diyorum sadece
Herkesin kendi tercihi yapacak bir şey yok demek ki tek tip güzellik çatısı altında yaşamak hoşlarına gidiyor. Merak etme 10 yıl sonra da onlar için yine on binlerce dolarlık yeni işlemler çıkartırlar
Örnek versene merak ettim şu doğal dediklerini. İnan bana ülkede elden geçirmediğim kız yok. Gerek farklı yaş grupları, gerek farklı ırk. Çoğunuzu denedim.
Pis kekoo sapıkkk, anca hayal dünyandadır o ayrıca herkesin estetiğe parası var gibi konuşman ayrı komikk 🤣Biz tatil parası bulamıyoruz siz estetik diyorsunuz. Estetikli olan kızlar hep zengin ve senin gibileree bakmazz
Üzülme, fakirsen bu senin suçun değil, ailenin suçu. Öte yandan doğmasaydın ailen sana bakmak yerine tatil yapabiliyor olacaktı. Hayatında hiç çalışmadığın o kadar belli ki estetiği aşırı pahalı görüyorsun. Eminim haftalık harçlığın 20 lira falandır.