Güzel bir kadın denildiği zaman akla hemen makyajlı olup olmadığı geliyor. Genel kanı bu yöndedir. Size göre güzel kadın denilince ilk akla gelen şey nedir? Güzellik denilince akla ilk gelen neden makyaj oluyor? #gadasından sevgilerle 🤗
Güzellik denilince akla ilk gelen neden makyaj oluyor?
Şahsen çoğu kız makyaj güzeli bence önemli olan makyajla güzel olmak veya güzel görünmeye çalışmak değil doğal güzellikle güzel olmaya çalışmak, mesela ben hiç makyaj yapmam neysem oyum benim icin önemli olan doğal olmam :)
Güzellik deyince, insanın aklına ilk olarak "Doğal güzellik" yani "Doğuştan gelen güzellik" gelmeli... Ben güzelliği böyle tanımlıyorum.. Makyaj daha çok bakımlı görünmek için yapıkıyor..
Çünkü artık günümüzde makyaj olmazsa olmaz olmuş. Makyajla güzel oluyorlar da o yuzfen. Güzellik deyince şahsen benim aklıma yüzünde hiçbir şey olmayan saf ve doğal güzellik geliyor
İnsanlar mayalarındaki kıskançlık duygusundan ötürü kendini onun aslında o kadar da güzel olmadığına ikna etmek için bahaneler ileri sürer. Makyajı var estetiği var vs.
çünkü artık insanların büyük kısmı makyajla güzelleştiklerini sanıyorlar. güzelliğin göreceli bir kavra olduğunu algılayıp doğal halimizle beğenilmeliyiz.
Hayır Barbara Palvin makyaj yapmasa da çoğu makyajlıdan daha güzel gelir insanlara. Bence güzelliğin bi özelliği olmalı her makyajlıyı güzel bulan erkek yokluktadır.
Çünkü artık herkes yapıyor. 15yaşındaki de 50 yaşındaki de. Bu yüzden doğal güzel kavramı kalmadı. Herkes makyajlı ona alışınca da makyajsız fotoğraf pek göremiyoruz.