Güzellik & Bakım Avon parfüm kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini önerirsiniz bir iki kokusu hoşuma gidiyor ama farklı Bi koku denemek istiyorum hangisini önerirsiniz bu resimdeki nasıl kullanan var mı Avon parfüm kullanıyor musunuz? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Eternal magic vardı çok beğendiğim ama onuda kaldırmışlar sanirsam. Yoksa kokusu çok güzel bir kokuydu uzun bir süre kullandım 4 0 Yorumla
Mervişşkoo Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hep avondan alirim pahalilardan bin kat daha guzel. incandencess , cherish 1 3 Yorumla yatyanıma +1 yıl Kalıcı mi Yorumla Mervişşkoo +1 yıl @yatyanıma ehh iste Yorumla Soran +1 yıl incandencess güzel Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl eskiden kullanırdım ama hiç kalıcı değil ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama parfümlerde çok pahalı yine avon bilindik Bi marka hemde uygun fiyatları Yorumla Banega +1 yıl ben bi şekilde orta yollu buluyorum lcw urban 30 jagler set 50 şokda richmen 20 bunları kullanıyorum valla gayette memnunum Yorumla
dertlikiz18 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Kulanıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eternal magic vardı çok beğendiğim ama onuda kaldırmışlar sanirsam. Yoksa kokusu çok güzel bir kokuydu uzun bir süre kullandım
Hep avondan alirim pahalilardan bin kat daha guzel. incandencess , cherish
Kalıcı mi
@yatyanıma ehh iste
incandencess güzel
eskiden kullanırdım ama hiç kalıcı değil ya
Evet ama parfümlerde çok pahalı yine avon bilindik Bi marka hemde uygun fiyatları
ben bi şekilde orta yollu buluyorum lcw urban 30 jagler set 50 şokda richmen 20 bunları kullanıyorum valla gayette memnunum
Kulanıyorum
Hangisini
ben bunu ilk kez duydum
Merak ettim
Hayir