En yakın arkadaşım diyorum ama bundan sonra olmayabilir. Artık canımı sıkma başladı ne yapsam taklit ediyor ama bunu ben yapıyorum deyince inkar ediyor. Küçükken hep bana çok güzelsin der peşimde dolanırdı. Ergenliğe girdikten sonra ise hiç iltifat etmedi. Ama ben sürekli onun ne kadar güzel olduğunu söylüyorum. Sizce beni kıskanıyor mu?
En yakın arkadaşım beni taklit ediyor ama sorunca da inkar ediyor. Güzelliğimi kıskanıyor olabilir mi?
Benimde öyle bir arkadaşım vardı hatta staj arkadaşımdı aynısını yapıyordu sürekli benim yaptığım hareketleri paylaşımlarımı bende engelledim zaten numaram da değişti bide çok konuşuyordu..
Siz kadınlarda da bu huylar var. Birbirinize sürekli iltifat ederek aslında birbirinizden soğutuyorsunuz. Bir süre sonra samimiyetiniz tartışılır hale geliyor bence. Böyle bir durumda zaten yürümez yakınlık.
Çok kötü bi düşünce. Ben yaptığım herşeyin kankalarımın da aynını yapmasını isterim çünkü onlar benim kankam. Onlardan eksiğimdr yok fazlam da. Biz eşitiz.
Taklit edilince taklit edilen güzel mi olmuş oluyor? Taklitçi Sefa Doğanay fena kıskanç adam o zaman. Şaka bir yana senle ilgisi yok. Seni taklit ettiğini iddia ettiğin kişinin muhtemelen özgüven kaybı var. Seninle ilgisi yok yani.. Sen değil başkası da olsa onu taklit eder.
Her yaptığı şey neden seni taklit etmek olsun ki? Ayrıca yaptığın şey bu dünyada sadece sana mı özel? Arkadaşın işte tam tersine mutlu olurdum ben en yakın arkadaşımla beraber aynı şeyleri yaptığım için. Tarzlarınız aynı demek ki olamaz mı?
Ergen kafalı beyinsiz karaktersiz biri anlattığına göre kaç kurtar kendini maldan, sana aklınca üstünlük taslama gibi şeyler de yapması mide bulandırıcı üstelik taklit ediyor kıskanç ve embesilin teki.
Her taklit kıskançlıktan doğmaz, hayranlıktan da doğabilir. Kimisi o yöne gider. Düzenli olarak giydiğim bazı kıyafetleri birebir alan birisi vardı. Bunu hiç kıskançlık olarak görmedim. Zevkle alakalı. Tabi giysiden bahsetmiyorsun konu davranış ama çok da farklı değil. Yaşın 22 olamaz bence. Daha gençsin benden de gençsin hatta. Karakteri henüz oluşmamış biridir. Bu hayranlığın açıklaması bu. Kıskançlık daha çirkeflik içeren bir tutum
Güzellik kavramı bu ülkede bence çok yanlış anlaşılıyor herkesin bakış açısı farklı seni herkes güzel bulucak diye birsey de yok kimi beğenir kimi beğenmez bu kadar egolu olmayin arkadaş ya 😐hareketlerini beğenmiyordun o yüzden takliti yapıyordur buda onun saygısız olduğunu gösterir olgun davransın bence
benide taklit ediyordu perçem kestirmiştim cumartesi i günü pazar günü oda kestirmiş hiç sormuyor benden duyup kestirmiş bir de yüzsüz soruyor ne dedinde kestiler diye ayrıl gitsin boş ver bende öyle yapcam pazartesi günü
ya bos bos takintilar yapma ne alaka seni neden kiskansin ve taklit ediyor diyelim neden zoruna gidiyor ki arkadaslar birbirini taklit eder zaten bilimsel aciklamasi vardir bununda ama Şu an link atamam 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hep öyle gelir böyle güzel olduğunu düşünen kızlara. Biraz ego mu yaptın ne yaptın
Kıskanmak değil de bence özeniyor olabilir şartlarınız eşit değilse. Bence bir kez daha dertleşir gibi konuşmayı dene. İçinde başka bi nokta var eminim güzellikten ziyade