Sizce alınmış mıdır? En samimi dostumu en yakın kızarkadaşından bile kıskanıyorum?

İşyerinde samimi olduğum birisi var ve onun başkalarıyla samimiyetini hep kıskanıyorum. Dün bu konuyla ilgili bir video gördüm ve kaydettim. Videoda kankamı başkalarıyla görünce ben olan bir videoydu. Affetmiyacağım şeklinde bir repliğe uyarlamışlardı. Kız bugün bir arkadaşıyla hikaye paylaştı ve bende onu beğendim. Sonra bu videoyu gönderdim. Önceden her gönderimi beğenirdi fakat bu kez görüldü yedim. Oysa ki ben bunu işyerindeki arkadaşları kıskandığım zamana atıfta bulunmuştum sanırım o biraz yanlış anladı. Ya da bu durumdan rahatsız oldu gibi geliyor. Sizce yanlış anlamış olabilir mi? Daha önce bu duruma verdiğim tepkiye çok kızmıştı ve sinirliydi. Bu defalarca olmuştu. Sizce yanlış anlamış mıdır? Birazdan müsait misin diyip aramayı düşünüyorum yine dünden beridir aramak vardı aklımda. Arasam mı? Kızmış mıdır sizce lütfen yardım?
Sizce alınmış mıdır? En samimi dostumu en yakın kızarkadaşından bile kıskanıyorum?