fiyatı çok artmış. Geçen yıl İstanbul'da 150 tl ye temizlettim. şu an 300 tl olmuş. Yahu altı üstü bir makine var o çalışıyor. Elektrğe %100 zam mı geldi :D
ben 1 defa gittim İstanbul Bakırköy'de 5 dakika uğraştı. Şaşırdım çok az uğraştığına. Zaten hiçbir şey temizlenmemişti. Daha sonra özel diş hastanesine gittim. Yarım saat falan uğraştı. Verdiğim parayada değdi. Devlet hastanesindeki bazı doktorlar aldıkları maaşın hakkını vermiyorlar maalesef.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah razı olsun ya acıkmıştım bunu görünce gitti iştahım
hahahaha
evet. Diş temizleme cihazıyla temizliyor. Nescafe buna çok neden oluyor. Sanırım asitli içeceklerde, şekerli içecekler vs
yarın gidicem olmazssa bakalım
fiyatı çok artmış. Geçen yıl İstanbul'da 150 tl ye temizlettim. şu an 300 tl olmuş. Yahu altı üstü bir makine var o çalışıyor. Elektrğe %100 zam mı geldi :D
Ben devlet diş hastanesine gidiyorum özelden farksız ilgileniyorlar sadece diş hastanesi
ben 1 defa gittim İstanbul Bakırköy'de 5 dakika uğraştı. Şaşırdım çok az uğraştığına. Zaten hiçbir şey temizlenmemişti. Daha sonra özel diş hastanesine gittim. Yarım saat falan uğraştı. Verdiğim parayada değdi. Devlet hastanesindeki bazı doktorlar aldıkları maaşın hakkını vermiyorlar maalesef.
Dişçide temizleteceksin başka yolunyok. Birde sabah akşam fırçala dişlerini lekelenmesin tekrar
teşekkürler
ben her yıl gidip temizletiyorum sigaradan dolayı, ama bunlar temizlenmeyeli cok yıl olmus belli😂
foto bana ait değil netten alma böyle dişerim olsa ağlarım Allah korusun
senin olmaması temizlenmeyeli cok yıl oldugu gerceğini degiştirmez😂
Her gün fırçalamadan yoksunsan böyle şeyle karşılaşırsın tabi
bu foto bana ait değil en hergün fırçalarım dişlerime çok iyi bakarım ama bu aralar çayı kahveyi çok tükettim ondan biraz siyahlıklar var
Çay kahveyle olacak iş değil.. mantar olabilir özel doktora git
Gorsel olmak zorunda miydi? 🤮
Sorunun cevabi evet. 🤮
Burayı terket
Diş temizliği yaptirabilirsin
gidicem en kısasürede
Iııyyy
ıyy demek içinmi geldin soruma hahaha
Evet halbuki bir de benim dişlerime bak inci gibi ya canım kendim yerim kendimi