Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşıma her yerimin yamuldigu fotoğrafı attım. Öyle görmediğini söyledi. Yani o kadar asimetrik değilmiş. Fotoğrafta sanki 20 kat daha asimetrik duruyormuş. Zaten kimsenin simetrik yüzü yok ama fotoğrafta çok belirgin oluyor. Hadi onu geçtim benim yüzüm kemikli 0 yağlı bir yüz. Arka kamerada 100 kilo yanak var gibi çıkıyor. Diyeceğim o ki bence aynadaki gibi görünüyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok acayip bir soru ve komik sen nasıl görünüyorsun bunun farkında değilmisin ve arka kameradaki nasıl görünüyor ise o hizada görür insanlarda
Ama yamuk yumuk bir şeyim arka kamerada. O zaman neden güzel olduğumu söylüyorlar. Veya neremi seviyorlar
Güzel ve hoş görünüyorsundr ama sen kendini beğenmiyorsun bnce
Hayır ya görsen hak verirsin. Babamın bı hastalıktan dolayı gözleri tamamen kapalı. Bende de genetik olarak tek gözüm yavaş yavaş kapanıyor.
Bu olabilir ama güzel ve çekici olabilirsinde çünkü her kadının güzel bir yanı çekici yanı vardır bnce
Ayna değil😂
Zamanında az daha depresyona giriyordum bunun yüzünden, sonra dedim ki olum bunlar seni zaten hep aynanın tersi görüyorlar, yani sorun yok onlar için.
Tip konusunda zaten iddiam olmadığından takmıyorum artık.
Tipsizliğimi yiyim.
ayna olarakda görmemeliçünkü psikolejin daha çok bozulur seni nasıl görmelerini istiyorsan öyle görürler zaten ya da sen öyle düşünürsün
:) bence yanlışlıkla ön kamerayı açtığındaki halinle görüyordur. Bunu da göz önünde bulundur.
Ön kamerada iyiyim sorun arka kamera
aslkjfşsdjfşasldgki aynısını bende yaşıyorum ve bilimsel araştırmalara dayalı olarak söylüyorum ki
insanlar bizi fotoğraftaki gibi görüyor ve şuda bir gerçek ayna bizi olduğumuzdan 9 kat daha çekici gösteriyormuş
Hadi ya
Arkadaşıma attım fotoğraf arka kameradan. Alakası yok böyle değilsin gerçekte diyor. Yüzümün yamuldigunu bir görsen
bende haberde görmüştüm
ama inşallah arkadaşının dediği gibidir
Beni pek gören yok, evden çıkmayınca haliyle kimse. Sanalda da fotoğrafım olmayınca.
Telefonun arka kamerasında nasıl çıkıyorsan öyle görüyorlar
Aynen ya hiç fotojenik değilim (hoş hiç aynadada iyi görünmüyorum) acaba ben çirkin olabilirmiyim?
Kimlikteki gibi gormesinler gerisi onemli degil
Yok be kimlikteki güzel
Aynada ki görüntümüz ile görüyorlar.
vesikalık olanla
Vesikalıkta o kadar kotu değilim