Erkeklerin ince kaşlı olanlarını görünce (aldıranları) erkeklere yakıştıramıyorum. Erkeklerde her daim alınmamış ve kalın kaşlar daha iyi duruyor. Kaşlarını aldıran değil de, kaşlarını aldırmayan ve ağda yapmayan erkek asıl erkek olabilir.
Kaşları kalın olan erkekleri nasıl buluyorsunuz, yakıştırıyor musunuz?
Her şey ayarında olmalı, kalınlığı ya da inceliği tamamen kişinin surat tipine, alnının genişliğine gibi etkenlere göre değişebilir. O surata en çok yakışan modele göre değiştirilmeli. Kıllılık konusuna gelirsek tamamen kıldan iğreniyorum tertemiz olmalı. Sadece çok kısa ağdaya gelemicek uzunluğa tahammülüm var. Oda ağda yapılabilecek duruma geldimi hemen alınmalı. Kesinlikle kıl erkeği erkek yapan unsur değil bakımsız yapan unsurdur.
Doğal hali inceyse yapacak bir şey yok ama bence kalın kaş daha erkeksi bir hava veriyor. Kimisi çok yoğun oluyor o zaman belli belirsiz toparlatmalarında sorun yok ama kalemle çizilmiş gibi kaş aldırıp kavis/dirsek yaptırmasınlar çok itici oluyor
katilmiyorum.. kaslarini aldiran erkekler bana daha bir bakimli ve cekici geliyor. aldirmayan erkeklere de sozum yok tabii. bazi erkeklere kalin kas cidden cok yakisiyor haklarini yememek gerek.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk foto ile 2. Foto arasında sadece kaş farkı yok; özellikle çene ve dudak ile oynanmış.