Güzellik & Bakım Sizce günlük makyajda mat rujlar mı daha iyi duruyor yoksa lip gloss tarzı dudak parlatıcıları mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda arkadaşlar, dudakta mat görünüm mü daha iyi sizce yoksa lip gloss'un ıslak görünümü mü? Sizce günlük makyajda mat rujlar mı daha iyi duruyor yoksa lip gloss tarzı dudak parlatıcıları mı? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Mat rujlar daha çok hoşuma gidiyor bekin gadası 1 0 Yorumla
düşcadısı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Gündelik makyajda lip gloss rujları biraz abartı buluyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😮😮😮sahiden mi? Ama lip gloss günlük için uygun degil mi mat mı daha iyi ki? Yorumla düşcadısı +1 yıl Sanki daha çok özel geceler için uygun gibi. Yani gündelik makyajda mat ve toprak tonları çok hoş duruyor Yorumla
Alasmii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl yaz aylarında gloss veya kremsi, kış aylarında mat :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Haha sen olayı çözmüşsün sevdim bunu😂 Yorumla Beyniimtokk +1 yıl Kışın mat dudakları kurutur jdjf Yorumla Alasmii +1 yıl @Beyniimtokk gün içinde de silip nemlemdirici sürüp tazeliyorum sorun olmuyor :D Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkisi de abartı günlük makyaj için, balm denilen nemlendiriciler daha doğal daha iyi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Balm dediğin hani şu niveanın meşhur nemlendiricileri var, çilekli vişneli falan o mu oluyor balm? Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Aynen onlar mesela, illa renkli olmak zorunda değil, renksizi olanı da var. Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Matlık parlaklıktan ziyade renk önemli , günlük kullanımda hafif pembe ve şeftali tonları , gece makyajinda kırmız ve bordolar kullanılır 1 0 Yorumla
mehmettt344 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Dudak parlaticilari hem doğal duruyor hemde abartisiz mat rujlar gece iyi duruyor bayanlarda bacım.. 1 0 Yorumla
hyerizm0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl günlük makyajda mat ruj bence asla sürülmemeliiii 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartı mı duruyo diyosun Yorumla hyerizm0 +1 yıl Günlük makyaj sade olmalı bence. Evet abartı duruyor biraz... Yorumla
Gsdilek Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 66% +1 yıl Ruj hiç kullanmadım kullanmıyorum 2 2 Yorumla södkkdjfjfnf +1 yıl lip gloss mu kullanıyorsunuz Yorumla Gsdilek +1 yıl @södkkdjfjfnf hiç bir şey kullanmıyorum Yorumla
İsimsiizzbiriiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Lıpp gloss ya da lip ball kullanirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki başka neler sürüyosun günlük makyajda? Eyeliner kaş kalemi allık highlighter falan? Yani nasil bir günlük makyaj yapıyosun? Ben doğal yapmayı hiç beceremiyorum, bir göz farı sürsem anında gece makyajı gibi oluyo Yorumla İsimsiizzbiriiiiii +1 yıl Çok sivilcem olmadığı için yüzüme bb krem gözüme rimel hafif bir allık çok az highlighter bide ruj bitti 😂🤗 Yorumla
Qushum Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl o daha iyi durur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi😂 lip gloss mu? Yorumla Qushum +1 yıl mat kardi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mat rujlar daha çok hoşuma gidiyor bekin gadası
Gündelik makyajda lip gloss rujları biraz abartı buluyorum
😮😮😮sahiden mi? Ama lip gloss günlük için uygun degil mi mat mı daha iyi ki?
Sanki daha çok özel geceler için uygun gibi. Yani gündelik makyajda mat ve toprak tonları çok hoş duruyor
yaz aylarında gloss veya kremsi, kış aylarında mat :D
Haha sen olayı çözmüşsün sevdim bunu😂
Kışın mat dudakları kurutur jdjf
@Beyniimtokk gün içinde de silip nemlemdirici sürüp tazeliyorum sorun olmuyor :D
İkisi de abartı günlük makyaj için, balm denilen nemlendiriciler daha doğal daha iyi.
Balm dediğin hani şu niveanın meşhur nemlendiricileri var, çilekli vişneli falan o mu oluyor balm?
Aynen onlar mesela, illa renkli olmak zorunda değil, renksizi olanı da var.
Matlık parlaklıktan ziyade renk önemli , günlük kullanımda hafif pembe ve şeftali tonları , gece makyajinda kırmız ve bordolar kullanılır
Dudak parlaticilari hem doğal duruyor hemde abartisiz mat rujlar gece iyi duruyor bayanlarda bacım..
günlük makyajda mat ruj bence asla sürülmemeliiii
Abartı mı duruyo diyosun
Günlük makyaj sade olmalı bence. Evet abartı duruyor biraz...
Ruj hiç kullanmadım kullanmıyorum
lip gloss mu kullanıyorsunuz
@södkkdjfjfnf hiç bir şey kullanmıyorum
lip balm
Yazın parlatıcı kışın mat ruj
Ben genelde lip gloss kullanırım
lip gloss sürgeç derim şekerim ;)
Lıpp gloss ya da lip ball kullanirim
Peki başka neler sürüyosun günlük makyajda? Eyeliner kaş kalemi allık highlighter falan? Yani nasil bir günlük makyaj yapıyosun? Ben doğal yapmayı hiç beceremiyorum, bir göz farı sürsem anında gece makyajı gibi oluyo
Çok sivilcem olmadığı için yüzüme bb krem gözüme rimel hafif bir allık çok az highlighter bide ruj bitti 😂🤗
o daha iyi durur
Hangisi😂 lip gloss mu?
mat kardi
Bence mat
Sabahları mat akşamları parlatıcı bence.
kremsi ruj
Mat rujlar
Nude kremsi ruj