Cinsel Yaşam Kaslı ince bel mi normal ince bel mi daha sexy? queenofdragon Takip Et Xper 4 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 sadece ince bel daha sexy duruyo normal ince bel kaslı ince bel Güncellemeler+1 yıl belim normal ve 58-59 cm falan bu arada kas yapmadan emin olamadm Kaslı ince bel mi normal ince bel mi daha sexy? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İkinci fotodaki gibi olan kızlardan çok hoşlanıyorum, ince bel çok zariflik katıyor kadına zariflikte çok çekici bir özellik hayranlık uyandırıcı 1 0 Yorumla
tugce129 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl ikisinin ortası. ama kaslar hafif kendini belli edecek 1 0 Yorumla
DarknessHero Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Bu şekilde çok kaslı değil de hafif kaslı güzel duruyor ama kassız hali de çok hoş görünüyor 1 1 Yorumla DarknessHero +1 yıl Fiziğin 2. Fotodaki gibi ise süper Yorumla
haticeyener Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Ben bile düştüm böyle bellere kim düşmez. Ama çok zayıf ve ince bir beldendense; hafif yağlı ve birazcık kas daha güzel ve kadınsı duracaktır. 1 0 Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 54% +1 yıl Kadına kas yakışmaz, dişiliğini düşürür, çekiciliği gider. 0 5 Yorumla queenofdragon +1 yıl VE buna sen karar verdinnn:) ? Yorumla Erek1973 +1 yıl Sen sorunu sordun ben cevabımı verdim, kadına kas yakışmaz, kadın dişiliğini doğal haliyle kullanmalı. Yorumla Erek1973 +1 yıl Tecrübe yenen kazıkların eseridir. Yorumla queenofdragon +1 yıl ne alaka Yorumla Erek1973 +1 yıl Kaslı bir kadının erkekden ne farkı varki. Çekiciliği yok, albenisi yok, dişiliği yok, Yorumla
_Soulempat_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Normal ince bel daha hoş duruyor. Hani kaslı da kötü değil. 0 2 Yorumla queenofdragon +1 yıl ortası yani Yorumla _Soulempat_ +1 yıl Evet öylede diyebiliriz Yorumla
GHO5T Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sexy fit daha iyi. Aşırı zayıf, kas hoş değil 1 1 Yorumla Pelinguti_ +1 yıl Bu baya iyi Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl disneyland ve altındaki kızın ikiside kendince hoş diğeri aşırı kaslı itici 0 0 Yorumla
sonvurucu39 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl İnce esmer bel pürüzsüz degil nokta nokta hücreleri gözüken 2 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Normal ince bel.Kaslı bel okşamak istesem gider erkek bulurum kendime.. 1 0 Yorumla
bgrhn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kıvrımı belli eden o kadınsı kavisi veren bel yeterli bence 0 0 Yorumla
18cmboyut Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Sadece ince daha iyid;) hemde baya iyi:)) 1 0 Yorumla
Zeytinyağlıdolma Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hafif kaslı sıkı bir karın kesinlikle 1 0 Yorumla
RedPower01 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Şey gibi düşünün bir yastığı kavramak var bide demiri kavramak. Bence yastık daha iyi :) 0 0 Yorumla
GeceninKurdu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kadına kas hiç yakışmıyor erkek gibi o ne mk düz gibisi var mı insanın öpesi geliyor 😘 0 0 Yorumla
Hayattaolmaz01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal bel ama bu kadar ince olmasın 2 4 Yorumla queenofdragon +1 yıl kaç cm normal? Yorumla Hayattaolmaz01 +1 yıl Cm bilmiyorum ama ilk fotodakiler gibi içe göçmüş olmasın normal bel olsun düz gelsin yani Yorumla queenofdragon +1 yıl duruştan dolayı öyle zaten içe gömülemez karın? Yorumla Hayattaolmaz01 +1 yıl Anladım. Demek istediğim gram yağ olmasın değil de 1-2 kilo fazlası olsun yani Yorumla
everesttekayak Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl yukarıdakiler insanmı 0 4 Yorumla queenofdragon +1 yıl evet insanız ahah Yorumla everesttekayak +1 yıl içim gitti Yorumla queenofdragon +1 yıl nie kii Yorumla everesttekayak +1 yıl mesaj da dicektim ama gönderemedim Yorumla
buss-e Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İkinci seçenekteki gibi kaslar itici bence. 1 0 Yorumla
selinnyılmazzz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl İnce bel daha iyi sanki 0 8 Yorumla youtopia 1 yıl Senin belin cok iyi iste, ne kadar surede ulastin bu bele 😅 Yorumla selinnyılmazzz 1 yıl @youtopia ben doğuştan şanslıyım ama biraz spor da var tabi Yorumla youtopia 1 yıl Bu incecik beli saran sansli bir erkek var mi su aralar? Yorumla selinnyılmazzz 1 yıl @youtopia var iyi ki Yorumla youtopia 1 yıl Hmmm, uzuldum buna Yorumla selinnyılmazzz 1 yıl @youtopia iyi Yorumla youtopia 1 yıl Acaba bana yazar misin Yorumla selinnyılmazzz 1 yıl @youtopia hayır Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Alttakiler benim için kadınsı durmuyor. 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Offff normal ince göbek 😍kaslı iğrenç 0 0 Yorumla
sefkatlikol Takip Et Xper 7 Yaş: 117 , eic 41% +1 yıl Normal ince bel daha iyi ya kas itici 1 0 Yorumla
Rakı_balıkkkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ortadakinden varsa alırım bir dal 🙃 0 1 Yorumla Rakı_balıkkkk +1 yıl 4 foto varmış 2. Foto yani Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 905 cevap paylaştı. normal ince bel her zaman daha seksidir 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Normal ince bel daha iyi 0 0 Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl sen hangisisin 0 4 Yorumla queenofdragon +1 yıl yazdım? Yorumla Mjeande +1 yıl yazmayı demiyom ya resimdekilerdfen hangisisin Yorumla queenofdragon +1 yıl 1-2 gbi işte Yorumla Mjeande +1 yıl 1 daha iyi 2 de idare eder kaslı olma itici olur Yorumla
sam12356 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kaslı tabikide 0 2 Yorumla queenofdragon +1 yıl bence çok itici duruyo Yorumla sam12356 +1 yıl çokta itici değil ya Yorumla
Napicembeeyeter Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benimki birincisi gibi 1 1 Yorumla scarface0069 +1 yıl Süpermiş.. Yorumla
hilalimonlucizkekim Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sadece bel 1 1 Yorumla sefkatlikol +1 yıl Aggajahsh iyiydi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 3 ve 4 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Kalın 0 2 Yorumla queenofdragon +1 yıl ıy aşırı itici bence Yorumla DevrimGenc +1 yıl Görsel olarak bilmiyorum ama üstte ki gibiler inceyse o da bana göre itici 😇 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaslı olan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
İkinci fotodaki gibi olan kızlardan çok hoşlanıyorum, ince bel çok zariflik katıyor kadına zariflikte çok çekici bir özellik hayranlık uyandırıcı
ikisinin ortası. ama kaslar hafif kendini belli edecek
Bu şekilde çok kaslı değil de hafif kaslı güzel duruyor ama kassız hali de çok hoş görünüyor
Fiziğin 2. Fotodaki gibi ise süper
Ben bile düştüm böyle bellere kim düşmez. Ama çok zayıf ve ince bir beldendense; hafif yağlı ve birazcık kas daha güzel ve kadınsı duracaktır.
Kadına kas yakışmaz, dişiliğini düşürür, çekiciliği gider.
VE buna sen karar verdinnn:) ?
Sen sorunu sordun ben cevabımı verdim, kadına kas yakışmaz, kadın dişiliğini doğal haliyle kullanmalı.
Tecrübe yenen kazıkların eseridir.
ne alaka
Kaslı bir kadının erkekden ne farkı varki. Çekiciliği yok, albenisi yok, dişiliği yok,
Normal ince bel daha hoş duruyor. Hani kaslı da kötü değil.
ortası yani
Evet öylede diyebiliriz
Sexy fit daha iyi. Aşırı zayıf, kas hoş değil
Bu baya iyi
disneyland ve altındaki kızın ikiside kendince hoş diğeri aşırı kaslı itici
İnce esmer bel pürüzsüz degil nokta nokta hücreleri gözüken
Normal ince bel.
Kaslı bel okşamak istesem gider erkek bulurum kendime..
Kıvrımı belli eden o kadınsı kavisi veren bel yeterli bence
Sadece ince daha iyid;) hemde baya iyi:))
Hafif kaslı sıkı bir karın kesinlikle
Şey gibi düşünün bir yastığı kavramak var bide demiri kavramak. Bence yastık daha iyi :)
Kadına kas hiç yakışmıyor erkek gibi o ne mk
düz gibisi var mı insanın öpesi geliyor 😘
Normal bel ama bu kadar ince olmasın
kaç cm normal?
Cm bilmiyorum ama ilk fotodakiler gibi içe göçmüş olmasın normal bel olsun düz gelsin yani
duruştan dolayı öyle zaten içe gömülemez karın?
Anladım. Demek istediğim gram yağ olmasın değil de 1-2 kilo fazlası olsun yani
yukarıdakiler insanmı
evet insanız ahah
içim gitti
nie kii
mesaj da dicektim ama gönderemedim
İkinci seçenekteki gibi kaslar itici bence.
Normal. ve ince seksi geliyor bana
İnce bel daha seksi duruyor
İnce bel daha iyi sanki
Senin belin cok iyi iste, ne kadar surede ulastin bu bele 😅
@youtopia ben doğuştan şanslıyım ama biraz spor da var tabi
Bu incecik beli saran sansli bir erkek var mi su aralar?
@youtopia var iyi ki
Hmmm, uzuldum buna
@youtopia iyi
Acaba bana yazar misin
@youtopia hayır
Kesinlikle normal ince bel
Alttakiler benim için kadınsı durmuyor.
Seninki normal ise sorun yok
Offff normal ince göbek 😍
kaslı iğrenç
Kas bayana yakışmıyor
Normal ince bel daha iyi ya kas itici