Sırtım kollarım bacaklarım göbeğim popom kıl dolu bildiğiniz Atatürk orman çiftliği gibi. Kendimi maymun gibi hissediyorum. Kendimden bile midem bulanıyor artık kıllarımı da almak istemiyorum. Gelen görücüleri de sırf bu yüzden geri çeviriyorum annem de kabul et nolcak diyor çıldırcam ya kim beni kabul etmek ister ki. Dışarıya çıkmaya özgüvenim yok kılsız arkadaşlarımı görünce çok özeniyorum keşke ben de mini etek giyebilseydim 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler azcık saygılı olun derdimi paylaştım kırmayın beni
Güncellemeler
+1 yıl
Trolllllll
Çok kıllıyım bu yüzden evlenmek istemiyorum ne önerirsiniz?
Tek tük kalıyor cildim pürüzsüz bir tek yüzumdekilerden kurtulamıyorum ona lazer bile çare değil ben yarıda bıraktım birde şimdi bacaklarımda sayılı çıkıyor tavsiye ederim 😀
Gittiğin yerin kalitesine ve lazeri uygulayan kişiye göre değişiyor ben 12 seans gittim arada gittiğim yerleri değiştirdim 15 seansta insana dönersin canım lazer yapıldktan sonra kılların kendi kendine dökülüyor ayda bir gitmen senin için iyi olacaktır zaten anlatıyorlar
İçerisi senin gibilerle dolu yiğidim senide harcarlar sonuçta onlar gibi düşünmeyen sorgulamayan herkes vatan hainidir ekmek düşmanıdır neyse fazla konuşmayacağım birileri gelip emniyeti filan etiketler😅😅😅
@_C10H15N basit bir kara mizah icin kaç yıl yerim.. Bu kadar namussuz sokaklarda cirit atarken hakmı bana silivri. Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ona sorarsanız: 'Lafı bile edilemez, mikroskopik bir zaman...' Bana sorarsanız: 'On senesi ömrümün...' Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene Bir haftada yaza yaza tükeniverdi Ona sorarsanız: 'Bütün bir hayat...' Bana sorarsanız: 'Adam sende bir hafta...' Katillikten yatan Osman; ben içeri düştüğümden beri Yedibuçuğu doldurup çıktı. Dolaştı dışarda bir vakit, Sonra kaçakçılıktan düştü içeri, altı ayı doldurup çıktı. Dün mektubu geldi; evlenmiş, bir çocuğu olacakmış baharda...
Şimdi on yaşına bastı, ben içeri düştüğüm sene ana rahmine düşen çocuklar. Ve o yılın titrek, uzun bacaklı tayları, Rahat, geniş sağrılı birer kısrak oldu çoktan. Fakat zeytin fidanları hala fidan, hala çocuktur.
Yeni meydanlar açılmış uzaktaki şehrimde, ben içeri düştüğümden beri... Ve bizim hane halkı, bilmediğim bir sokakta, görmediğim bir evde oturuyor
Pamuk gibiydi bembeyazdı ekmek, ben içeri düştüğüm sene Sonra vesikaya bindi Bizim burda, içerde Birbirini vurdu millet, yumruk kadar simsiyah bir tayin için Şimdi serbestledi yine, fakat esmer ve tatsız
Ben içeri düştüğüm sene, ikincisi başlamamıştı henüz Daşov kampında fırınlar yakılmamış, atom bombası atılmamıştı Hiroşimaya Boğazlanan bir çocuğun kanı gibi aktı zaman Sonra kapandı resmen o fasıl, şimdi üçünden bahsediyor amerikan doları Fakat gün ışığı her şeye rağmen, ben içeri düştüğümden beri Ve karanlığın kenarından, onlar ağır ellerini kaldırımlara basıp doğruldular yarı yarıya
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya Ve aynı ihtirasla ediyorum yine 'Onlar ki; toprakta karınca, su da balık, havada kuş kadar çokturlar. Korkak, cesur, cahil ve çocukturlar, Ve kahreden yaratan ki onlardır, Şarkılarda yalnız onların maceraları vardır'
Ve gayrısı Mesela, benim on sene yatmam Laf'ı güzaf...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Doktora gidip hormon testi yaptırmanızı öneririm
Eğer hormonal bir problem varsa halledilir, kafaya takmayın
O nasıl bir anlatım şekli ya.. hormonlarında sorun vardır doktora gidebilirsin. Epilasyon diye bişey var sonuçta
Ablacım sanki çözümü olmayan bir derdin var? Epilasyon kalıcı temizlemiyor mu? Öyle bir şey vardı sanki.
Trollmüş.
canım.
E tabii buna çözüm bulmak lazım, hoş değil.
Tedavi olunabilir, lazere de gidilir eş zamanlı.
Her şeyin çözümü vardır.
Komple ağda yaptır sende. Kuaförden çıkma. Genetik mi neden böyle ki belki de bir rahatsızlığın vardır?
Bende öyleydim lazere gittim senelerce 😀 insana döndüm
Kıl kökleri belli olmuyor mu? Cildin pürüzsüz mü
Tek tük kalıyor cildim pürüzsüz bir tek yüzumdekilerden kurtulamıyorum ona lazer bile çare değil ben yarıda bıraktım birde şimdi bacaklarımda sayılı çıkıyor tavsiye ederim 😀
Ne kadar para gitti kaç yıl sürdü? Kıllar ne kadar sürede çıkıyor
Gittiğin yerin kalitesine ve lazeri uygulayan kişiye göre değişiyor ben 12 seans gittim arada gittiğim yerleri değiştirdim 15 seansta insana dönersin canım lazer yapıldktan sonra kılların kendi kendine dökülüyor ayda bir gitmen senin için iyi olacaktır zaten anlatıyorlar
Ataturk orman ciftligi mi susushshshsgsbskdnsbsbs ulan haykirdim kizim epilasyona gitsene çozumu basit niye killi duruon git aldir rahatla
Lazere git bro olmazsa sal bro hatta kayatan bıyık yap 😊
Lazer epilasyona başlayabilirsin. En azından azalma olur
Atatürk Orman Çiftliği gibi hissediyorsan akepeye haber ver icabına bakarlar
Silivri soguktur dikkat et aslanim shshsbs
@_C10H15N ısıtırız doğal gaz geldi 360 milyar metreküpp :D
Eleştiride mi yapmayalımm?
Bu karanlıklar nasıl çıkar aydınlığa.
İçerisi senin gibilerle dolu yiğidim senide harcarlar sonuçta onlar gibi düşünmeyen sorgulamayan herkes vatan hainidir ekmek düşmanıdır neyse fazla konuşmayacağım birileri gelip emniyeti filan etiketler😅😅😅
@_C10H15N basit bir kara mizah icin kaç yıl yerim.. Bu kadar namussuz sokaklarda cirit atarken hakmı bana silivri.
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya
Ona sorarsanız: 'Lafı bile edilemez, mikroskopik bir zaman...'
Bana sorarsanız: 'On senesi ömrümün...'
Bir kurşun kallemim vardı, ben içeri düştüğüm sene
Bir haftada yaza yaza tükeniverdi
Ona sorarsanız: 'Bütün bir hayat...'
Bana sorarsanız: 'Adam sende bir hafta...'
Katillikten yatan Osman; ben içeri düştüğümden beri
Yedibuçuğu doldurup çıktı.
Dolaştı dışarda bir vakit,
Sonra kaçakçılıktan düştü içeri, altı ayı doldurup çıktı.
Dün mektubu geldi; evlenmiş, bir çocuğu olacakmış baharda...
Şimdi on yaşına bastı, ben içeri düştüğüm sene ana rahmine düşen çocuklar.
Ve o yılın titrek, uzun bacaklı tayları,
Rahat, geniş sağrılı birer kısrak oldu çoktan.
Fakat zeytin fidanları hala fidan, hala çocuktur.
Yeni meydanlar açılmış uzaktaki şehrimde, ben içeri düştüğümden beri...
Ve bizim hane halkı, bilmediğim bir sokakta, görmediğim bir evde oturuyor
Pamuk gibiydi bembeyazdı ekmek, ben içeri düştüğüm sene
Sonra vesikaya bindi
Bizim burda, içerde
Birbirini vurdu millet, yumruk kadar simsiyah bir tayin için
Şimdi serbestledi yine, fakat esmer ve tatsız
Ben içeri düştüğüm sene, ikincisi başlamamıştı henüz
Daşov kampında fırınlar yakılmamış, atom bombası atılmamıştı Hiroşimaya
Boğazlanan bir çocuğun kanı gibi aktı zaman
Sonra kapandı resmen o fasıl, şimdi üçünden bahsediyor amerikan doları
Fakat gün ışığı her şeye rağmen, ben içeri düştüğümden beri
Ve karanlığın kenarından, onlar ağır ellerini kaldırımlara basıp doğruldular yarı yarıya
Ben içeri düştüğümden beri güneşin etrafında on kere döndü dünya
Ve aynı ihtirasla ediyorum yine
'Onlar ki; toprakta karınca, su da balık, havada kuş kadar çokturlar.
Korkak, cesur, cahil ve çocukturlar,
Ve kahreden yaratan ki onlardır,
Şarkılarda yalnız onların maceraları vardır'
Ve gayrısı
Mesela, benim on sene yatmam
Laf'ı güzaf...
Leğene soğuk su koy. Sonra g*tünü meşale ile tutuştur sonra otur coss baydöner
doktora görün aşırı ise ve lazere git bunun için kimseyi red etme sanki hepimizde var kıl tüy
Lazer denen bı icat var Maymun gibi hissettme kendini
Kökten bitirmek istiyorsan lazer epilasyon öneririm.
Git komple agdaya her ay hiç bişey kalmaz ve hormon testi yaptir
Lazer? Ada? Jilet bunların varlığından haberin var mı
lazare git yaptır böyle olmaz kendini üzme
Lazer isminde bir teknoloji var
Kıllı sevende vardır tercih meselesi
traş ederiz seni :D :D kırparız koyun gibi :D
Lazer denen bişi var?
Kıllı kozlardan hoşlanmam kurtul derim
Öznur kiz kiz senmisin
Kimsin sen
Ustune bastim dimi😂😂
Kimsin amkkk