Evlenmek istemiyorum, ne yapacağım? Tavsiyeniz ne?

8 yıllık ilişkim var bunca zaman evlenememe sebebimiz okul askerlik iş güçtü. Birbirimizi deli gibi seviyorduk kaç kez evlenmeye çalıştık kaç kez iptal oldu anlatamam hepsi maddi sebeplerdendi. Ama bu bizi birbirimize daha çok bağlamıştı. Artık işimiz gücümüz paramız var bir hışımla tüm eşyaları aldık nişanı yaptık. Evimizi boyadık. Eşyaları dizdik. Maddi anlamda asla güçlük çıkarmıyor kimseyi dinlemiyor sen ne istersen o olsun diyo hiçbir şey içinde kalmasın diyo ama evimizde Baş başa kaldık inanın sanki sevdiğim adam gitti başka biri geldi. Ne saçımı okşuyor ne kur yapıyor ben yaparsam uykum var izin ver bana diyo neden rahat bırakmıyorsun diyo kızıyor eskiden asla böyle değildi bunun için fırsat kollardık artık sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum eskiden paramız yoktu sevgimiz vardı şimdi para var sevgi yok annemlere evlenmek istemiyorum dedim saçmalama ev kuruldu derdin ne diyorlar kavga gürültü çıkıyor bunları anlatamıyorum da. Ne yapacağımı biliyorum yalvarırım yardım edin çok kısa bir sürem kaldı. Ayrılsam pişman olacağım biliyorum ama birlikte de böyle ölü gibi bir hayat nasıl geçer bilmiyorum.

Evlenmek istemiyorum, ne yapacağım? Tavsiyeniz ne?