Ben epilatörün tüyleri tek tek çekmesine deli oluyorum. Hala arada kullandığım oluyor çünkü. Ağdadan daha beter bir şey. Ağda en azından aynı anda birçok tüy çekiyor acısa bile. :\ Epilatörle tüy alırken kafamda acılara yürüyor korkuyorum şarkısı çalıyor resmen. Sizin acılara yürüdüğünüz tüy alma yöntemi hangisi?
Acılara yürüyor korkmuyorum dediğiniz tüy alma yönetimi hangisi?
Hepsi fasa fiso jilet çoğaltıp tende batıklar ve kararma yapıyor ağda kıl köklerini besleyip tende sarkıntılık yapıyor bide acılı en iyi ve acısız pürüsüz batıksız lazer epilasyon derim gittim tüm vücut 2 yıldır tüysüzüm pürüzsüz batıksızım kızlar hiç vakit kaybetmeden lazer epilasyona yazılın derim en mantıklı yolu bu
@Merkür_00 kurturdum ne zararı olsun Zararı olsa yasaklanırdı kaç yıldır var herkes yaptırıyor bir zarar gören yok ama merdiven altı yere gitme dandik yerler var oralara gitme nerde oturuyorsunuz
@Merkür_00 bu gidicepin yere göre değişir ben iki yıl önce 1800 e yaptırdım seans başı 300 veriyordum 8 ay sürdü her ay bir kere gittim 4. Aydan sonra hiç çıkmamaya başladı şimdi nasıl bilmiyorum yani gidiceksen güzel yere git ucuz yerler var ama dandik valla güzel bir yere git yoksa vücudunu bile yakabilirler cilt sonuçta bu
8 aydır falan Arzum'un epilatörünü kullanıyorum alıştım artık / bu arada epilatörü kılların çıkış yönüne doğru dik bir şekilde kullanın ve yaptığınız yeri gergin tutun acı azalıyor