Benim yüzüm full sivilce idi berbattı. Önce roaccutane tedavisi gördüm. 1 yıl yüzümü dinlendirdim. Sonra çeşit çeşit fraksiyonel lazerler yaptırdım aralıklarla. Bir hafta evden çıkamıyorsun yüzün kabuk bağlıyor şişiyor falan korkunç oluyor sonra düzeliyor korkma. Artık fraksiyonel lazeri bıraktım scarlet yaptırıyorum bu daha etkili ve öyle şişme kabuk bağlama falan olmuyor. Yüzünü güneşten koru yeter. Yüzüm çok düzeldi memnunum
Çok yaptırdım baya zaman oldu. Bence sen tek tek internetten bulup ara fiyat araştırması yap, gidince de pazarlık yap. Ben 2017 de 500 e yaptırdım. Ama scarlet daha etkili diyim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır bunun için lazere gitmedim gadası. Ama giden insanların lazerde iyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum.
Evet oldu
Sonuç iyi
Kime yaptırdın, nerede yaptırdın ve hangisini yaptırdın biraz bilgi verir misiniz rica etsem? Ve yüzünüz nasıldı ve ne kadar fark etti?
Benim yüzüm full sivilce idi berbattı. Önce roaccutane tedavisi gördüm. 1 yıl yüzümü dinlendirdim. Sonra çeşit çeşit fraksiyonel lazerler yaptırdım aralıklarla. Bir hafta evden çıkamıyorsun yüzün kabuk bağlıyor şişiyor falan korkunç oluyor sonra düzeliyor korkma.
Artık fraksiyonel lazeri bıraktım scarlet yaptırıyorum bu daha etkili ve öyle şişme kabuk bağlama falan olmuyor. Yüzünü güneşten koru yeter.
Yüzüm çok düzeldi memnunum
Teşekkürler. 1 seans fraksiyonel lazer ücreti ne kadar? Bir de kaç seans yaptırdınız?
Çok yaptırdım baya zaman oldu. Bence sen tek tek internetten bulup ara fiyat araştırması yap, gidince de pazarlık yap.
Ben 2017 de 500 e yaptırdım. Ama scarlet daha etkili diyim sana
Scarlet hiç duymadım
subsizyon yaptırdınız mı?
Hayır
Bu arada benim yüzümde gözenek (delik delik) ve sivilce izlerinden dolayı hafif pigmentasyonluk/kırmızılık var. Lazer bunlarıda düzeltiyor mu?
Hepsini düzeltir
Çok teşekkürler yorumlarınız için