Yorumlarında hep güzel diyen var cidden güzel bulmuyorum bu kïzı ve samimide gelmiyor çok sıradan galiba yorumlarï yok yalaka taşıyor Hareketleri bir tuaf gibi sanki burnunuda estetik yapmış iyicene yapma duruyor markalardan onca şey geliyor bu kıza bir kaç videosunu izlemiştim hala daha fazla gelmesi derdinde bana neden göndermiyorsunuz diyor yani bence doymak bilmiyor ve estetik yapsa bile bence kendini olduğu gibi kabul edemiyor bu kezde boyum kısa diyorBu makyajlı halı yine güzel değil bence Buda makyajsız bu halini hiç beğenmiyorum hatta krem sürmüş burada başka halini bulamadım
Güzel kız ama iticiliği de yok değil Fakat tanımadığın biri için neden bu kadar öfke dolusun onu anlamadım sanki bu dünyada olmaması gerekiyormuş gibi yazmışsın. Estetiği, hal ve hareketleri, bir şeyler istemesi seni veya beni ilgilendirmez ki bu onun yaşamı.
2
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet tabi öyle öfke dolu değilim ama sadece beğenmediğimi söyledim açıkça
Ee sen zaten özetledin. Izleyen kesim belli. Düşünceni dile getirmen normal bunun öfkeyle alakasi yok. Kimse de seni yargılayamaz. Ben bile unide ukala sevimsiz şımarık kiz görünce etrafında onlarca erkek görünce kendi kendime eleştiri yapiyorum.
@Alphabey_1 bence bu durumun güzellikle ilgisi yok o tarz erkekleri güzel olmayan kızlarda çekiyor zaten çoğu erkek güzel kızlardan korkuyor yanaşmıyor ama güzel olmayana daha rahat gibiler
Gayet tatlı ve güzel bı kız bı tek onun videolarını izlerken eğleniyorum gülüyorum diğer YouTuberlarla karsilastirdigimda samimiligi alt eder hepsini🤣🤣 kıskancligindan çatlama gayet başarılı devam ediyor gittikçede kendini geliştiriyor ayakları üzerinde duruyor bı kadın olarak sende onu desteklemen lazimm güzel veya çirkin ne fark eder ki? Bütün unluler güzel mi sanki? Ama herkesin bı begenisini kazandığı yerler var yaşın küçük sanırım bu kadar saçma bı soru sorduğuna göre 🤣 bu fesatliktanda Allah kurtarsın canım hadi hayatında başarılar
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesin büşrasın bunca zaman sonra bu soruya başka kim yorum yapar 😄 Onu geçtim bana samimi gelmiyor görgüsüz geliyor bu benim fikrim ve bir kadın olarak niye kadınları destekliyor sevdiklerimi desteklerim hepsini destekleyecek değilim bana bir katkısı da yok ayrıca
Estetik yaptirmis olsa bile guzel bir kiz degil Siradan yani Cevremdeki kizlar bundan daha guzel
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yorumlarda artık yalakalarmı bilmiyorum öyle bir abartıyorlar ki tek bir beğenmeyen yorumu yok tuafıma gitti dedim benmi zevksizim ve insan estetikle bence güzel olacağına daha kötü oluyor
Handede çok güzel değildi eskiden en azından tatlıydı ama şimdi maffetmiş kendini hiç beğenmiyorum gitmiş o tatlılık ve itici olmuş hilla desen Onuda beğenmem
Gayette samimi güler yüzlü ve tatlı bir bayan. Fotoğraflarını buraya kadar koyup, eleştiricek kadar neresini kıskandınız merak ediyorum Allahın yarattığı bir kul bence siz çokmu mükemmelsiniz içi kin dolu insanlar
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendime mükemmel demedim ve biri tanınıyordu hep ona yalakalık yapmak zorunda değiliz ben fikirlerini söyledim yoksa kıza hakaret etmiyorum her eleştiren de kıskanç olmuyor
İzinsiz derken onca ünlüyü soruyorlar bu tarz sitelerde izinsiz diye bir şey yok hakaret etmemişim kıza ve elestiriyide kaldırmak zorunda herkes beğenmek zorunda değil sonuçta diğe tanınan youtuberleri ünlüleride soruyorlar bu kızı sormak yasak mı
Neresi güzel ya gözleri ve kaşlari cok ayrık duruyor ya yorum yapanlar bot hesaplar oluyor genelde gülmesi falanda abartı neyse allahin yarattiği biri yine de diyecek bisey yok
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani evet dalga geçmek için sormadım ama bencede güzel değil ve çok estetikli yapay tipler nedense beğeniliyor anlamadım
Bunlarda estetiksiz yine coğunlukla estetik onu daha da cirkinlestirdi peltek etti ya kiz kendini bile bile estetikle göz kapaklari cok düsük ona bence islem yaptirmali
Bence bir çok kişiye yakışmıyor karakteristik yüz özelligi de bence insan yüzünü bozunca başka biri oluyor gibi belki karajteri de degisiyordur yapaylasıyor ve benzer oluyor bence kendine has özellikleri de gidiyor
I have never heard of this girl before but I just wanted to say you must have a really sad and boring life to post a question like this. You think she is not pretty. That is okay she might think you are not pretty as well. She and other people might think you are not pretty as well. She might think the same thing about you.
Kız oyuncu ya da maken felan mı boyuna burnuna elestiri yapiyorsunuz yorumlarda hande erçel felan geçiyor hande zaten manken boy fizik güzellik neden kıyaslama onu anlamadım
This is horrible. How would you feel if somebody did this to you? I * sure Büşra Pektaş would be upset if she saw this post about her. I hope you act like a good person and act like a winner and delete this question. Only losers bully.
This is horrible. How would you feel if somebody did this to you? I'm sure Büşra Pektaş would be upset if she saw this post about her. I hope you act like a good person and act like a winner and delete this question. Only losers bully
bir ihtimal gözleri güzel. Uzun süre biriyle bakışırsa; hayatta bir kadına karşı eksikliği olan bir adamı derinden etkileyebilir. Ondan ziyade diğer kızlardan pek bir farkı yok.
bir ihtimal dedim zaten:). Oda yorumla dedin diye. Ama soz konusu Türkiye olunca bunu bizim abazalar ilah bile eder. Haliyle buda "karşı dağları ben yarattım" havasıyla dolanır. Hikaye bundan ibaret
Bilmiyorum birine videolardan veya birinin anlatmasıyla samimi veya icten diyemem. Hele ben hiç diyemem. Ki bu zamana bir kadınla munasebetim bakışmaktan oteye gecmedi.