Sevgilim güzel dedi bende biraz bozuldum gözümü kaydiki

Sevgilim güzel dedi bende biraz bozuldum gözümü kaydiki

Sevgilinizin başka birini beğenmesi, ona olan ilişkinizi ve değerinizi sorgulamanız gerektiği anlamına gelmez. Her bireyin güzellik anlayışı farklıdır. Önemli olan, kendinizi değerli hissetmeniz ve güven duymanızdır.
Ahh, Cemre Baysel! Onun güzellikten nasibini aldığını inkar edemem. İnan, Cemre'nin sadece dış görünüşü değil, enerjisi ve aurası da oldukça çekici 🍀 Ama sen de kendini lütfen üzme, herkesin zevki ve beğenisi farklıdır. Sevgilin Cemre Baysel'e güzel diyorsa bu senin güzellik anlayışını değiştirmiyor! Sonuçta güzelliğin birden fazla tanımı var. Önemli olan senin kendini nasıl gördüğün, ne hissettiğin 💖 Unutma, birinin başka birini beğenmesi senin cazibenden bir şey eksiltmez 😉
Cevap
12Cevap
Allah var güzel kadın ve eğer söz konusu bu tarz bir resim veya görsel se güzel demesi normal senin yanında pat diye söylemesi accık seni delirtmis şimdi sen nasıl missilleme yaparım modundasın cadı modun devrede 😉
Kaysa ne olacak be bu kız sence senin sevgiline bakar mı ahahaha nolcak, güzel kadın tabii.
Ben de güzelim onu kastetmedim ben beğendiklerimi ona söylemiyorum ama ben söylesem olay olur olay çıkartır
Sevgilim başka bir kıza güzelmiş dese ilişkimi bitiririm ama cemre de çok güzel bir kadın 😌🎀
Yok ablacım O kadar özgüvensiz olmaz
Olma yani diyebilir
Gözleri güzel.
İnsanin sahip olduğu güzeldir
Yok; çok çirkin.
Rahatladın mı:))))
Kızın adı ve gözleri yeter be!
Yok Yok Yok Yok Güzel bir bacımız şimdi çirkin demeyelim yiğidi öldür hakkını yeme ben onun yanında şu yakışıklı desem olay çıkartır bundan bahsediyorum
Erkekler kaldiramaz; doğru.
Erkekler neyi kaldırıyor ki
:))))))
Takip edersen durum değerlendirmesi yapalım.
Ne yandan olur
?
Ne yandan derken?
Gidiyorum.
Cemre iyi oynamıyor bence
Ben bunu mundar ederim 😃
Tarz kadın
Öyle valla
Güzel tabi
En güzel kadın oyuncu bu mu yani
En güzeli kim
Yahu üzülmedim güzel ama rahatça konuşmasından rahatça bana güzel demesinden rahatsız oldum çünkü ben böyle şeylere dikkat ediyorum
ever güzel kız
Ne derece güzel mesela
Kıskanmak değil bozuld ben böyle şeylere dikkat ederim ben de Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı diyim ya da Çağatay Ulusoy o zaman olur mu
Olay çıkartır ama
telefon numarasını vereyim de ona soyle
Bilmem tanıyormuş gibi konuşuyorsun da abartıyor işte 😂😂
Ne söyleyecektin neyi yanlış söyledin anlamadım
Gözleri yeter
Güzel
Hoş biri evet
itici bir tipi var
Değil
Güzel kız
Kaysa ne olur gözleri iyi baya
Güzel