19 yaşımdayım burnumu hic begenmiyorum, kemerli, burun delikleri geniş, ucu düşük ve yüzüme çok büyük duruyor, yandan daha da berbat, güldüğümde iyice büyüyor, yüzüme uygun küçük bir burun istiyorum, burnum yüzünden gulemiyorum bile. Yaptıran varsa ne kadara nerede yaptırdiginizi söyler misiniz, sonuç istediğiniz gibi oldu mu, yaptırdıktan sonra çok aci hissettiniz mi ve bir iz kaldi mi
Bende takıntı oldu bakar mısınız burun estetiğine ihtiyacım var mı? Yaptıran varsa aşağıdaki sorularımi cevaplayabilir mi?
İşin ehli bir estetisyen hekim yaparsa sorun olmaz. iz vs kalmıyor on gibi bir sürede normal hayatınıza dönersiniz lakin burnunuzu bundan sonraki süreçlerde daha dikkatli korumalısınız darbelerden çünkü eski hali olmadığı için daha dayanıksız olacak ve ufak bir darbede bile burnunuzun ucu düşebilir. Fiyat aralığı yaptıracağınız il ve hekime göre değiskenlik gösterir 10 binliradan başlar. Ameliyattan sonra genel sorunlar nefes alamamaktır uzman hekimler tarafından yapılmaz ise.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim Eskişehirde yaptırıcam iyice araştırıp
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bende takıntı oldu bakar mısınız burun estetiğine ihtiyacım var mı? Yaptıran varsa aşağıdaki sorularımi cevaplayabilir mi?