Bu sıcakta maske takınca yüz terliyor, makyaj bozuluyor haliyle. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Makyaj sabitleme spreyi baz artı pudra falan belki idare eder bence fondöten kullanma kanka bu sıcakta naparsan yap yapış yapış olursun
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Fondöten kullanmıyorum zaten tüm yüz için kapatıcı var ya, onu uyguluyorum sadece. Rujumun bozulmasını istemiyorum bozulur mu ki 😅
- +1 yıl
Ruju da pudrala bence bozulmaz zaten artık çoğu ruj silsen bile çıkmıyor 😀
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
- +1 yıl
bence bu sıcakta makyaj yapmayın. illa yapıcam diyorsan bozulmayan kaliteli ürünler kullanın.. ;)
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Kaliteli ürünlerle ilgisi yok ki yüz terleyince her makyaj bozuluyor ya da ruj bozuluyor
- +1 yıl
millet makyajla havuza giriyor ve bozulmuyorsa, bir düşünün derim evet daha ıslak :) :) :)
- Soran+1 yıl
Demek istediğim dudağımın üstünde bir bez olduğu için geçiyor ister istemez 😄 bu kadar tavsiye ediyorsan hediye edebilirsin 😂
- +1 yıl
hediye olarak bir video paylaşıyorum sizinle ;)
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim :)
Maskeden zaten yüzün neredeyse gözükmeyecek. Sende göz makyajı yap sadece
20 Yorumlabir videoda görmüştüm bu kızlar yüzüne sprey sıkıyor makyaj sabitlenip donuyormuş sanırım, onu deneyebilirsin
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
sevgilim arabasıyla kapımdan alır kapıma bırakır buzdolabı gibi arabası sende bul bir tane arabalı sevgili kullan
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
- +1 yıl
farmasinin makyaj spreyini öneririm, kalıcı etkisi var
10 Yorumla E yuh ama makyaj sabitleme spreyi var ben biliyorum be 😂😂
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tek akıllı sensin evet skdkwks
- +1 yıl
Pudra ve sabitleyici sprey kullanabilirsiniz.
10 Yorumla Sadece göz makyajı yaparak sjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
Sabitleme spreyi
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Tavsiye ettiğin bir ürün var mı
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yüzün gözükmüyor ten makyajı mı yapıyorsun? 😂😂
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Hani doğum günü, nişan gibi seyler devam ediyor ya.. farkında mısın yoksa tamamen koptun mu hayattan? :)
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamamen koptum canım evde devam ediyorum. Kalabalığa girecek kadar aklımu kaybetmedim ☺️
- Soran+1 yıl
Yine de mantık yürütmek lazım işte
Makyaj sabitleyici kullanabilirsiniz
00 Yorumla- +1 yıl
Yapma herseyin orjinali güzeldir
00 Yorumla Maskenin altına makyaj yapma :)
00 YorumlaMakyaj sabitleyici sprey al
00 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yapma
10 Yorumla - +1 yıl
Yapma... Allah'ın boyadığı Bozulmaz...
10 Yorumla Makyaj yapma
00 YorumlaSabitleyici kullan
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Makyajın bozulmaması için yapmanız gereken şey:
Suya dayanıklı kullandığınız zaman terlediğinizde veya ağladığınızda makyajınız akmaz ve makyajınız sabit kalır.
Makyaj sabitleyici sprey vurduğunuzda, yinede makyajın daha sağlam durmasını sağlar ve akmasını sağlar.
Makyajın akmasının nedenlerinden biride yüzünüzün terlemesidir. Yüzünüzün terlemesinin karşısını almak için mat baseler kullanabilirsiniz. Mat baseler yağlanmanın karşısını alacak ve makyajın akmamasına yardımcı olacaktır.
Bu söylediklerimden herhangi biri ile makyajınızın akmasının ve bozulmasının sağlayabilirsiniz.
İyi günler.