Bu sıcakta maske takınca yüz terliyor, makyaj bozuluyor haliyle. Bunun önüne nasıl geçebilirim?
Makyajımın bozulmaması için ne yapabilirim?

Makyaj sabitleme spreyi baz artı pudra falan belki idare eder bence fondöten kullanma kanka bu sıcakta naparsan yap yapış yapış olursun
Fondöten kullanmıyorum zaten tüm yüz için kapatıcı var ya, onu uyguluyorum sadece. Rujumun bozulmasını istemiyorum bozulur mu ki 😅
Ruju da pudrala bence bozulmaz zaten artık çoğu ruj silsen bile çıkmıyor 😀
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
7Cevap
bence bu sıcakta makyaj yapmayın. illa yapıcam diyorsan bozulmayan kaliteli ürünler kullanın.. ;)
Kaliteli ürünlerle ilgisi yok ki yüz terleyince her makyaj bozuluyor ya da ruj bozuluyor
millet makyajla havuza giriyor ve bozulmuyorsa, bir düşünün derim evet daha ıslak :) :) :)
Demek istediğim dudağımın üstünde bir bez olduğu için geçiyor ister istemez 😄 bu kadar tavsiye ediyorsan hediye edebilirsin 😂
hediye olarak bir video paylaşıyorum sizinle ;)
Teşekkür ederim :)
Maskeden zaten yüzün neredeyse gözükmeyecek. Sende göz makyajı yap sadece
bir videoda görmüştüm bu kızlar yüzüne sprey sıkıyor makyaj sabitlenip donuyormuş sanırım, onu deneyebilirsin
sevgilim arabasıyla kapımdan alır kapıma bırakır buzdolabı gibi arabası sende bul bir tane arabalı sevgili kullan
Ahahaha
farmasinin makyaj spreyini öneririm, kalıcı etkisi var
E yuh ama makyaj sabitleme spreyi var ben biliyorum be 😂😂
Tek akıllı sensin evet skdkwks
Pudra ve sabitleyici sprey kullanabilirsiniz.
Sadece göz makyajı yaparak sjsjsj
Sabitleme spreyi
Tavsiye ettiğin bir ürün var mı
Yüzün gözükmüyor ten makyajı mı yapıyorsun? 😂😂
Hani doğum günü, nişan gibi seyler devam ediyor ya.. farkında mısın yoksa tamamen koptun mu hayattan? :)
Tamamen koptum canım evde devam ediyorum. Kalabalığa girecek kadar aklımu kaybetmedim ☺️
Yine de mantık yürütmek lazım işte
Makyaj sabitleyici kullanabilirsiniz
Yapma herseyin orjinali güzeldir
Maskenin altına makyaj yapma :)
Makyaj sabitleyici sprey al
Makyaj yapma
Yapma... Allah'ın boyadığı Bozulmaz...
Makyaj yapma
Sabitleyici kullan
Merhaba,
Makyajın bozulmaması için yapmanız gereken şey:
Suya dayanıklı kullandığınız zaman terlediğinizde veya ağladığınızda makyajınız akmaz ve makyajınız sabit kalır.
Makyaj sabitleyici sprey vurduğunuzda, yinede makyajın daha sağlam durmasını sağlar ve akmasını sağlar.
Makyajın akmasının nedenlerinden biride yüzünüzün terlemesidir. Yüzünüzün terlemesinin karşısını almak için mat baseler kullanabilirsiniz. Mat baseler yağlanmanın karşısını alacak ve makyajın akmamasına yardımcı olacaktır.
Bu söylediklerimden herhangi biri ile makyajınızın akmasının ve bozulmasının sağlayabilirsiniz.
İyi günler.