Sadece düzeltmek istiyorum , iyi görünmesi için ne yapabileceğimi soyleyebilir misiniz? Herhangi kırıcı bir yorum yapmayın demeseniz de farkındayım...😔😭 (18 yaşındayım)
yorum yapmak istiyorum ama kırılırsın , erkeksen problem değil bence güzel ki erkeksin ama pembe profiline yorum yapayım yemezler maalesef , kendin gibi ol yeter.
öyle hissediyorsun falan deme kızım ciddiyim, ellerim bir kız eline benzemiyor bunun farkındayım ben de böyle olmak istemezdim kırılırsın derken haklıydın...💔
Ellerin çirkin falan değil. Tırnaklarını biraz daha uzat ve şekil ver birde koyu renk oje sürme
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten çirkin ama baksana hani içten ben de öyle olmamasını umuyordum kendimi kandırmak istemiyorum m.. Hangi renk oje tercih etmeliyim , tırnak uzatacaksam hangi şekilde uzatmalıyım?
açıkcası ellerin kart duruyor burdsn bakınca çok sertse kremlerle yumuşat. bir dr tırnak çok önemli tırnaklarını uzat ve el şekline ne gidiyorsa öyle törpüle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
şu gözü yaslı animlere bak ya. yüzünü gördüm resmen :D git tırnaklarına güzel oje sür jel falan yap güzel görünür o zaman