Güzellik & Bakım Ojeli ellerden yapılan yemeği yer misin? MİRZA4041 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kimisi yemem diyor ojeli el bakım göstergesi diye düşünüyorum 2 günden fazla tırnakta durmadığı sürece tabi mezara kadar da aynı oje kalmasın.. Ojeli ellerden yapılan yemeği yer misin? Cevapla Bakım Soruları Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Ojeli ellerden yerim ama uzun tırnaktan yemem. Hem uzun hem ojeliyse daha cok yemem. Ama el değmeden yapilacak bir seyi yerim 1 2 Yorumla MİRZA4041 +1 yıl El değmeden yapılacak birşey.. mantıklı Yorumla bilemiyorumartıkın +1 yıl aynen mesela makarna vs Yorumla
Meandean Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Ben ojeleri silip tırnak çok uzunsa kesip öyle yaparım zaten annem de ojeyle asla bırakmaz ben de pek hijyenik bulmuyorum 1 0 Yorumla
b1röğretmen Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğer temizse yenir gelir şimdi ojesiz sözde temiz elliler :D 1 0 Yorumla
Ahcer Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Ojeli ve uzun tırnaklı birinin yaptığı yemeği yemem 1 1 Yorumla Erkeğin50tonu +1 yıl Takip eder misin beni Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yerim benim elim de ojeli alla alla. Bakımlı eller kendini belli eder yok midem bulandı falan yazanlar bir susun beeğğ 1 1 Yorumla Bilnmez_yy +1 yıl Bencede nefret ediyorum o tiplerden uzun tırnağı alttan alttan kıskanıp oy midem bulandı tribine girenlerden istemem yan cebime koy mevsuzu buda Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Çok uzun tırnak ve yarısı silinmiş oje olmadığı sürece , tabi ki yerim☺️ 1 0 Yorumla
eflatunmavii Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Yerim oje ince çizgimdir 0 2 Yorumla karsiyakaliali +1 yıl Senin ellerin güzelmis. Senin elinden yerim. Yorumla eflatunmavii +1 yıl @karsiyakaliali aşçılık okudum zaten 😊😁 Yorumla
Melisssayy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yemek yaparken özellikle hamur işi falan bence ojeler silinmeli tırnaklar kesilmeli hijyenik olmasi onemli. Sonucta oje de kimyasal bir sey hos olmaz yani 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yerim, niye yemeyeyim. 1 0 Yorumla
Barannali Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Ben yemem gerçekten uzun tırnak hijyen değil oje kimyasal 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne var ben yapıyorum ojeyle yemek 😒 1 0 Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Yerim kınalı elden yemem. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ojeli ellerden yerim ama uzun tırnaktan yemem. Hem uzun hem ojeliyse daha cok yemem. Ama el değmeden yapilacak bir seyi yerim
El değmeden yapılacak birşey.. mantıklı
aynen mesela makarna vs
Ben ojeleri silip tırnak çok uzunsa kesip öyle yaparım zaten annem de ojeyle asla bırakmaz ben de pek hijyenik bulmuyorum
Eğer temizse yenir gelir şimdi ojesiz sözde temiz elliler :D
Ojeli ve uzun tırnaklı birinin yaptığı yemeği yemem
Takip eder misin beni
Yerim benim elim de ojeli alla alla.
Bakımlı eller kendini belli eder yok midem bulandı falan yazanlar bir susun beeğğ
Bencede nefret ediyorum o tiplerden uzun tırnağı alttan alttan kıskanıp oy midem bulandı tribine girenlerden istemem yan cebime koy mevsuzu buda
Çok uzun tırnak ve yarısı silinmiş oje olmadığı sürece , tabi ki yerim☺️
Yerim oje ince çizgimdir
Senin ellerin güzelmis. Senin elinden yerim.
@karsiyakaliali aşçılık okudum zaten 😊😁
Yemek yaparken özellikle hamur işi falan bence ojeler silinmeli tırnaklar kesilmeli hijyenik olmasi onemli. Sonucta oje de kimyasal bir sey hos olmaz yani
Yerim niye yemeyeyim?
Hiç yemedim de denemek lazım
Yerim, niye yemeyeyim.
Ben yemem gerçekten uzun tırnak hijyen değil oje kimyasal
ne var ben yapıyorum ojeyle yemek 😒
Yerim kınalı elden yemem.
Yerim
Hayır!
Ayy midem bulandı
Yerim ne var bunda