Diğer Türk kızlarımı daha güzel macar kızlarımı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tabikide macar yani? türk macar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk kızlarımı daha güzel macar kızlarımı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Şöyle genellemeye bakacak olursak yabancı ırklarda ki kadınlar maalesef bizim kadınlarımızdan daha güzel. 6 0 Yorumla
pipkia Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Doğruya doğru Macar kadınları daha güzel. Kabul edin bazı şeyleri. Macar diyen herkese eksi atmışlar ya sabır. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl valla ya görende türk kızlarına küfür ettim sancak ha , bana laf ediyorlar durduk yere Yorumla pipkia +1 yıl Boşver takılma gerçeği bildikleri için laf ediyorlar ya zaten Yorumla Soran +1 yıl sen ordulumusun? Yorumla pipkia +1 yıl Evet Yorumla
wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 , eic 99% +1 yıl bir bitmediniz ha sanki silah zoruyla Türk kızıyla evlendiriyorlar 3 0 Yorumla
aljarsln Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl macarlar da etnik köken olarak türklerle akraba bir kavimdir. ama fotoğrafa göre yorumlayacak olursam macar türkü. 1 0 Yorumla
Thee_moonlight Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ne yani bu resimdekilerin cidden güzel olduğunu düşünüyor musunuz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl macar kadın dünyanın en güzel 10 kadınından biridir kesinlikle Yorumla subrosa +1 yıl Değiller mi? Jdkdsl Yorumla erdem84 +1 yıl Resimdeki güzel degilmi Yorumla
bbhjjbggh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzelliğin miliyetle alakası olduğunu düşünmüyorum 4 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. türk kızları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şöyle genellemeye bakacak olursak yabancı ırklarda ki kadınlar maalesef bizim kadınlarımızdan daha güzel.
Doğruya doğru Macar kadınları daha güzel. Kabul edin bazı şeyleri. Macar diyen herkese eksi atmışlar ya sabır.
valla ya görende türk kızlarına küfür ettim sancak ha , bana laf ediyorlar durduk yere
Boşver takılma gerçeği bildikleri için laf ediyorlar ya zaten
sen ordulumusun?
Evet
bir bitmediniz ha sanki silah zoruyla Türk kızıyla evlendiriyorlar
macarlar da etnik köken olarak türklerle akraba bir kavimdir. ama fotoğrafa göre yorumlayacak olursam macar türkü.
Ne yani bu resimdekilerin cidden güzel olduğunu düşünüyor musunuz?
macar kadın dünyanın en güzel 10 kadınından biridir kesinlikle
Değiller mi? Jdkdsl
Resimdeki güzel degilmi
Güzelliğin miliyetle alakası olduğunu düşünmüyorum
macar salamı da türk salamından güzel meselaa
boş soru
türk kızları
Sen güzelsin
Kürt qızları
Ay ne salaksn😄
dayı nediyon ya
Macar diyorum