Güzellik & Bakım Harika bir dekolteyi tüyler gölgeleyebilir mi? GolgiAygırı Takip Et FenomenYoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dekoltesini beğendiğiniz bir kıyafet ve harika bir vücut bir kenarda dursun. :) Sizce göbek ve göğüs tüyleri dekolteyi gölgeler mi? Harika bir dekolteyi tüyler gölgeleyebilir mi? Cevapla Vücut Soruları Tüy Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Evet gölgeler maalesef. Hoş olmayan bir görüntü oluşuyor. 0 0 Yorumla
aslımıaslı Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Gölgeler, sadece kolda bile itici duruyorken dekolteyi de kapatabilir 0 0 Yorumla
MERİÇDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl evet nolur temız olun hanımlar o kolonuzu felan alın :) 0 6 Yorumla aslımıaslı +1 yıl Merakımdan soruyorum siz koltuk altınızı alıyor musunuz Yorumla MERİÇDEMİR +1 yıl @aslımıaslı evet koltuk aldım ve özel bölgemı alırım ama kolumu bacamı göğüsümü almam Yorumla aslımıaslı +1 yıl Ne güzel o zaman gördüğüm çoğu erkek kızlardan iğrenip kendileri kıllı kıllı geziyor onun için merak ettim Yorumla MERİÇDEMİR +1 yıl @aslımıaslı sizce bacamı felan almalımıyım bana ters yanı almam :D Yorumla aslımıaslı +1 yıl Yoo o bence siz erkekler için absürt fazla olmadıkca kötü bir görüntü yaratmıyor hatta sevgilim de almaz kolunu bacağını çok da hoşuma gider daha erkeksi bence Yorumla MERİÇDEMİR +1 yıl @aslımıaslı bir foto atsam düşünceni söylermısın kötümü iyimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet gölgeler maalesef. Hoş olmayan bir görüntü oluşuyor.
Gölgeler, sadece kolda bile itici duruyorken dekolteyi de kapatabilir
evet nolur temız olun hanımlar o kolonuzu felan alın :)
Merakımdan soruyorum siz koltuk altınızı alıyor musunuz
@aslımıaslı evet koltuk aldım ve özel bölgemı alırım ama kolumu bacamı göğüsümü almam
Ne güzel o zaman gördüğüm çoğu erkek kızlardan iğrenip kendileri kıllı kıllı geziyor onun için merak ettim
@aslımıaslı sizce bacamı felan almalımıyım bana ters yanı almam :D
Yoo o bence siz erkekler için absürt fazla olmadıkca kötü bir görüntü yaratmıyor hatta sevgilim de almaz kolunu bacağını çok da hoşuma gider daha erkeksi bence
@aslımıaslı bir foto atsam düşünceni söylermısın kötümü iyimi
Gölgele, güzellik bir bütündür çünkü
Evet
Çok itici durur
Biraz sanki :)
Yani
Gölgeler kanks
Evet
evetttt