- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin bir ölçüsü bir kuralı var. 🤔 Sırt dekoltesini öyle en aşağıya kadar indirirsen asil falan gözükmez, aksine ucuz gösterir. 😂 Tadında ve kıvamında bir dekolte asil gösterir. Derin göğüs dekoltesiyle asil durmak imkansız gibi bence.. 😂 Asillik sadelik barındırır. 🤔
1034 Yorumla- +1 yıl
Helalin var apla feminaziler okusa yorumu çatlarlar sinirden
- +1 yıl
Bu yorumu bir feminist yazdı🤔😂😂
- +1 yıl
@bendenizberkay feminist bile yazamiyorsun ve feministlikle bunun ne alakasi var? feminizm kadin hklrinida erkek haklarinida esit olarak savunan kisilere denir. kendi cinsini yükselten kisilerede cinsiyetci denir. "feminist bir kadin" basarili bri kadin anlamini tasir (arastirabilirsin). burada yaptigin trajikomiklikten baska birsey degil. bu iki konuyu bir birine baglaman g*rizekaliliktanda bagimsiz birsey degil.
- +1 yıl
@snemaumun feminist kadınlarda gram beyin yok
- +1 yıl
zuhahahahhahahhahdjsjdsjdfsdj 😂😂 9 saat önce bir "feministin😎" yorumunun altına "Helalin var apla" yazdıktan sonra bu yorumu yapan sende beyin namına kayda değer bir şey var mı? 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben sana demedim ki diğer sataşan aptala dedim
- +1 yıl
Feminist olunca erkekler size bayılacak mı zannediyorsunuz erkekler kendine saygı duyan muhafazakar edepli kadınları sever
- +1 yıl
@bendenizberkay gram beyin yok demiştin dimi? çok haklıymışsın her yorumunda olmadığının ispatlıyosun😂😂 Bak mala anlatır gibi anlatayım😂 Feministlere laf ettin ve bende bir feministim okey? Bu yorumu yazaan kişi bir feminist yani ben 😂 ve az önce bir feministin yorumuna helal dedikten sonra feministler beyinsiz diyosun 😂 Zekayı geçtim anlama kabiliyetin bile yok. 😂 Senin gibi erkekler bizi lütfen zaten sevmesin 😂 Kendime duyduğum müthiş saygıdan dolayı senin gibilere kemik bile atmıyoruz Berkaycım şimdi çekilebilirsin feministlerin huzurundan 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Köpek gibi de erkeklerin sevgisine ihtiyaç duyuyorsunuz o yüzden bize düşmansınız burada çok var baba sevgisi görmemiş kız feminist kızların çoğu ruhsal olarak normal değil
- +1 yıl
Gayet zekiyim ben kendini zeki sananlar bana sürekli aptal diyor zeki insanin onay görmeye ihtiyacı olmaz
- +1 yıl
Şeyime takmıyorum solcuları
- +1 yıl
@bendenizberkay BERKAYCIM ben ebeveynin değilim tatlım😂anne ve babanın vermediği sevgiyi dilenme burada 😂 Anne sevgisi görmediğin için hayatında bir kız arkadaş görmediğin için kadınlara nefret kusan sen büyüde gel Berkaycım 😂 Senin adına gerçekten üzüldüm bu zekayla zor ama üzülme %52 nin içinden senide seven çıkar elbet 😂
- +1 yıl
Susturucu taktım ona sesi çıkmaz artık😂 Bu tiplere selam verse bir kadın bütün dünyalar bunların olur 😂 hakikaten açlar 🤔 bütün bu tepkiler nefretler açlığın sonucu 😂Onca nefrete kadını hor görmeye karşı bir kadın selam verse ayakları totosuna vurur bunların 😂 Sevilmeyeceğini bilmenin nefreti bu arada üzülüyorum 🥺😪
- +1 yıl
@sekülerkız kimse kilicdaroglunu savundu mu burada aq? Kaldi ki oyu da saglikli muhalefet yapabilmek icin atiyoruz. Sen burada "sen bu hakaretlerle mahkemelerle ugrasirsin" diyeme diye atiyoruz. Bu sozu ciddi anlamda otoriter rejimde dusunce hakkin olmadan yasiyorsun toplum da seni cobanina gambazlayacak demek.
- +1 yıl
@sekülerkız zuhahahaahhahahaha abaza sevmediğim doğrudur ve bu senin zoruna gittiyse bundan onur duyarım ancak 😂😂😂 Ne kadar abaza varsa evet engelliyorum aşağıda görüyorum onları 😂 bundan rahatsız olman çok enterasan 😂 Haa birde demek arkamdan konuşuluyor 😂 Beni bu kadar önemsemeyin yaaa ahahahhahahhahahahjjsdfjsdjfjdfjsjdfd engellemem zorlarına gitmiş ahahhahaha süper olay 😂😂😂 Şimdi pembeli halinden çıkıp mavi erkek profilinle takıl biraz adamlık öğren pembeyle zor bu işler
- +1 yıl
@sekülerkız kimi engelleyeceğime sen mi karar veriyorsun 😂 Feministler beyinsizdir diyen şahsı bir feministin yorumundan engelledim 😂 Ki mevcut beyni eğer varsa zarar görmesin 😂
Neyi zoruna gitti bacımsu? 🤔 Hakaret etmedim 😂 ne dediğim orada yazıyor haaa siz hakaret algıladıysanız oda sizin beyninizin size oyunu 😂Benlik hiçbir durum yok. Kendi yorumumun altındada istediğimi engellerim misal seni engelleyeceğim gibi 😂 Kusura bakma IQsu ayak nosundan düşükleri engellemek en özgür hakkım 😂😂 - +1 yıl
@sekülerkız ulan özgür mü sanıyorsun burayı sen gram beyninle. Hukukun üstünlüğü yok kim akepeliyse veya sermayedarsa onun düdüğü ötüyor, kimin ne idüğü belli değil, kadın cinayetleri cezasız kalıyor, ifade özgürlüğü yerlerde, gazeteciler hapishanelerde, protesto yasak, sokakta el ele tutuşup sevgilini öpsen carlayan ruh hastaları kom geziyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılSırt dekoltesi giyim tarzına ve kişisel tercihlere bağlı olarak asil bir görünüm yaratabilir. Ancak asillik, sadece giyim tarzıyla değil, kişinin duruşu, kendine güveni, davranışları ve genel şıklığıyla da ilişkilendirilebilir.
Sırt dekoltesi giyim, zarif ve asil bir görünüm elde etmek için kullanılabilir, ancak giydiğiniz kıyafetin kesimi, kalitesi ve uyumu da önemlidir. Ayrıca, sırt dekoltesi giyim tarzını doğru bir şekilde taşıma ve kendinize güvenle sunma da önemlidir.
Sonuç olarak, sırt dekoltesi giyim tarzı asil bir görünüm yaratabilir, ancak asillik kişinin genel tarzı, duruşu ve davranışlarıyla birlikte değerlendirilir.
10 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbunlar daha göze hitap ediyor herkes kullanmamalı bence

11 Yorumla- +1 yıl
@Kutay38382 sana sormadım var yok diye git yorum yap buraya değpil
- Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılKadına ve sırtına bağlı.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bence güzel duruyor kesinlikle kadınlara çok yakışıyor zarif gösteriyor.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara çok güzel yakışıyor gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe asilliği bee resmen iğrenç gösteriyor. Siz benim aşık olduğum kişi olsaydınız sırf bu yüzden bile olsa sizi sevmekten vazgeçerdim. Kendi evimizde isterse çıplak gezsin sevdiğim kadın ama dışarıda bu ne hal yaa elin adamı benim sevdiğimin sırtını ne diye böyle görsün ya?
29 Yorumla- +1 yıl
Bunun yüzünden ayrılacaksan direkt sevme sen.
Cevap sahibi+1 yılSen beni tanımadığın için tabii böyle konuşursun. Gayet de uzun boylu kısmen karizmatik ve zengin biri olarak şunu demeliyim ki bizim baktığımız kişiler sadece bize has kadınlar olur. Biz oylelerini de başımıza taç eder kendilerine yazlık hediye ederiz. Bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
Ben de zengin, kum saati fizikli, dik başlı ve ceo bir kadın olarak söylüyorum ki; eziksin.
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşında ve ceo ya bi ceo git surdan hayal dunyandan çık gerçeklerle yasa yaa
- +1 yıl
Ne oldu? Bu yaşta ceo olmam battı mı? Buna zengin bebesi diyoruz canım, günaydıııın. İhtimalleri de hiç düşünmüyor ki malım.
Cevap sahibi+1 yılTamam gülüm sensin sen
- +1 yıl
Evet, benim. Kusurabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılSeni takip ediyorum o zaman ceo
- +1 yıl
Et bro
Dekoltenin ne önü ne Arkası asil göstermez,
Seksi gösterir sadece.
Asaletle seksilikte farklı şeydir.
51 Yorumla- +1 yıl
Hatun haklı gençler
+1 yılAt eyeri gibi duruyor aslında bilmiyorum ama açık arkadaşlarım var bir ara tartıştık bu konuyu. Bir arkadaşım şey demişti "Açık olmamız kendimizi rahat hissettiğimiz için aslında pazarladığımız için değil, hayvanlar da sonuçta çıplak geziyor bir farkımız olsun yaa " diyerek oldukça haklı bulduğum bir tartışma olmuştu
40 YorumlaAsillik dekolte ve sırt dekoltesi ile olmuyor. Duruş, konuşma , hal hareket hepsi bir bütün olarak insani asil yapar ve gösterir.
61 Yorumla- +1 yıl
en güzel yorumuda siz yazmışsınız
kesinlikle evet. en şık gösteren sırt dekoltesi bence ve derin tek taraflı olmalı
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılZarif gösteriyor ve günlük kıyafetlerde de olsun giymeyi seviyorum
10 Yorumla
+1 yılAsıl değilde çok aşırı ilgi çekici ve hoş duruyor bir kızı daha seksi gösteriyor bence
10 Yorumla
+1 yılsırt dekoltesi gerçekten güzel fizikli kadınlarda güzel duruyor
11 Yorumla- +1 yıl
güncelleme : rica ederim
Görseldeki gibiyse asil değil bence 😅 hafif bir dekolte herzaman daha çekici ve asıldır bence
40 Yorumla
+1 yılDekoltenin asıl anlamı boynun giysiden gösterilmesidir. Yani sırt dekoltesi diye bir şey olamaz :)
herşyein fazlası teşhirdir ve ucuzdur dozunda evet güzel21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle...
Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Sırtı güzel olanlarda hem seksi hem asil hem zarif duruyor.
50 YorumlaSırt dekoltesi gerçektene asil diyememde her kadına olmasada bazı kadınlarda çok zarif duruyor ve beğeniyorum açıkçası
20 Yorumla
+1 yılKadının hertarafı maalesef ki teşhir edildiği zaman albenili oluyor. Tabii ayarı kaçınca yani erkeklerin ilgisini çekmeyince çok çirkin görülüyor. Tamamen sunuşa bağlı.
00 YorumlaVücut hatlarını iyi bilen ve kıyafetini de bu yönde seçenlerde gerçekten güzel ve alımlı duruyor. Ama lâkin asil demek biraz fazlaca abartı olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen bi asalet göremedim daha çok teşhir gibi duruyor
318 Yorumla- +1 yıl
@Güvenmikaldı bi hakkın yok zaten etmemekte serbestsiniz)
- +1 yıl
Benimle dış görünüşümle dalga geçmiştin ama dediğin gibi değildim ve çok ağrıma gitti dilerim aynısını yaşarsın
- +1 yıl
@Güvenmikaldı Allah şifa versin
- +1 yıl
Sana versin
- +1 yıl
@Güvenmikaldı seni tanımıyorum hadi canım
- +1 yıl
@Güvenmikaldı oo nick değiştirip geliyorsun mylemi kocakafa)))
- +1 yıl
@Güvenmikaldı buyur koy şaşırt bizi
- +1 yıl
@Güvenmikaldı sormulsun fikrimizi veyan ettik kıcakafa
- +1 yıl
@Güvenmikaldı e buyur koy boydan görelim jafanı
- +1 yıl
@Güvenmikaldı hadi canım selametle kıca jafa
- +1 yıl
@Güvenmikaldı evet evet çok küçük hatta ben bile büyüteçke arıyorum
- +1 yıl
@Güvenmikaldı tabi rabi
- +1 yıl
@Güvenmikaldı olur olur gadi canım tedavi ol
- +1 yıl
@Güvenmikaldı süreyya bak kızdırma senş enfelkwrim
- +1 yıl
@Güvenmikaldı koca kafalısın süreyya)
- +1 yıl
@Güvenmikaldı dabi dabi
- +1 yıl
@Güvenmikaldı bu canım daboyzz lar icin kendini neden harciyorsun. bir narsist icin kendini yipratmaya degmez onun adina ben özür dilerim ve eminimki güzelsindir. bir kizi övecem diye seni kücük düsürmesi kadar ezikce birsey yok. ama asiri rahatsiz olduysan polise basvurup dava acabilirsin.
asillik ve seksilik ayrı şeyler bunu unutmayalım
10 YorumlaKadının sırtı güzel olunca tabi ki evet
10 YorumlaSırtı güzel olunca evet
60 Yorumla
+1 yılEstetik ve çekici vücut hatlarında zarif durur, yalnız görseldeki kadar derin olmamalı tabii..
10 YorumlaAşın artık bunları… giyimle güzel ya da asil olunmaz
20 Yorumla
+1 yılBu asillikse ben çıplak gezeyim ya. benim sırtım daha güzel
20 Yorumla
+1 yıl2. Güzel ama birinci biraz fazla yok arası. Zarif zaten dominant bir kadını asil gösterirr
O yüzden ikiside evet00 Yorumla
+1 yılSorudaki foto efsane yalnız
Yakışanda asil ama bu memlekette kaç hatunda böyle sırt var tartışılır
00 YorumlaSırt dekoltesini bir tek kızlar beğeniyor ve birbirlerini gazlıyorlar. Hiç erkeğe göre değil. Erkekler göğüs, bacak vs. dekoltesinden devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇoğu Türk kızında aşırı varoş duruyor ya. Cansu dere değilseniz giymeyin. Göğsü olan bayanlara yakışmıyor. Sırt dekoltesi zarif kadınlar için var. Memeniz varsa önünüze koyun dekolteyi.
10 YorumlaSırt dekoltesinin asalet ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
11 Yorumla
+1 yılBu resimdeki asil değil seksi. Ama asil sırt dekoltesi severim aşırı olmayacak şekilde
10 Yorumla
+1 yılAsil kelimesi çok farklı anlama geliyor. Kaç tane sırtı açık Asil gördünüz bu dünyada.
10 YorumlaAşıklık ve zariflik duruşla olur dekolteyle değil
11 Yorumla
+1 yılYok, daha çok ben hazırım, gel içimde gezdir diyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılAsil gösteriyor diyenlere ver bunu 1-2 kişi hariç hiç biri giymez 😎
00 Yorumla
+1 yılBence sırt dekoltesi bir kadına hem asil hem de seksi gösteriyor
00 YorumlaTürkiye’de asil göstermez maalesef davetkar gösterir
00 YorumlaAsil mi bilmem ama çok seksi gösterdiği bir gerçek 😅
00 Yorumla
+1 yılBu kızların ki çok ilgi çekici ve güzel ama her kadına yakismiyor
00 Yorumla
+1 yılKarın bölgesi hafif kaslıysa göbek dekoltesi daha güzel bence. Bunu itici buluyorum
00 Yorumlaher kadına olmaz. dekolte giyinirsin ama sırıtırsın
00 YorumlaGüzel tasarlanmış sırt dekolteleri bence inanılmaz zarafet katıyor.
00 YorumlaAsil değilse de ilgi çekici bence dekolte olmalı bir kadın da
05 Yorumla- +1 yıl
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum arkadaşım inanki şimdi burdan eksik ya da az diyebilirim🤦🏼♀️ fakat dediğin sağ sola öyle yayık ayran gibi olmuyor önce söylemek istiyorum. Uçlarına sıra gelince iş yerinde polo yaka tişört giyiyorum regl zamanı ya da gecesi erkek arkadaşım ile kaldıysak tamam o zaman belirgin oluyor o kadar da normal çünkü kadın erkek herkes de var bu biri küçük biri büyük de olsa tahmin ettiğin gibi bir göz istismarına henüz maruz kalmadim. Arkadaşım benim sevgilim bende olur dediğim kabul ettiğim her ne isterse onu istediği zaman yaparım. İşe gidiyorum sütyensiz alttan yok denilecek kadar yok olan sadece bir ip desem doğru olur öyle bir de tan***a giyiyorum çamaşır olarak tüm bunlari bende rahat ettiğim için sorun yok. Ama sütyen yok külot yok beyaz genelde arada siyah da olur babet çorapları muhakkak giydiriyor adam bana onları istiyor🤦🏼♀️
+1 yılAsil olmak başka sırtını açıkta bırakıp çıplak kalmak başka...
00 Yorumla
+1 yılgiydiğin kıyafetin güzelliğine göre değişiyor basit bir şey giymişse kötü durur
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine şey gibi gosteriyo neyse kelime aklıma gelince yazicam ben
01 Yorumla- +1 yıl
gelmedi aklıma
+1 yılResimdeki popoya kadar dekolte vermis belde biten dekolte hos durabilir gece elbiselerinde
00 Yorumla
+1 yılAsil değil ama yakışan kişiyi seksi gösteriyor. Ben çok severim sırt dekoltesi
00 Yorumla
+1 yılHayır ben seksten ibaretim demek istiyor , kadınlığım olmasa benden bi şey olmaz demek oluyor
00 Yorumla
+1 yılFiziğe göre değişir. Sırtı güzel olana yakışır.
00 YorumlaBence Crop ve göbek deliği detayı daha şık durur. Ama tabii tercih meselesi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsil zarif muazzam. Hepsini içeriyor, tüm övgüleri hakediyor.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Sanki bir şeyler yarım kalmış gibi geliyor ustaca kullanılmadıysa bu dekolte…
00 Yorumla
+1 yılgüzel ama gögüs veya kasık daha iyi olabiliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAsil kelimesinin kullanim alani cok farkli. Bu soruda cekici falan diye sordugunu varsayarsak evet cekici ama. yok. ben asil sordum dersen o zaman hayir asil falan durmaz😁
00 Yorumla
+1 yılYeani fazla değil mi bu. Sırt varsa durur da bu baya fazla sanki
00 YorumlaEvet çekici görünüyor, sırtta dövmede varsa efsane 😊😅
00 Yorumla
+1 yılYandan gecerken çaktırmadan makas atarım o ipe tamam
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılFotodaki kadinin sırtı güzel olsa belki bir şeye benzerdi
00 Yorumla Evet ben çok beğeniyorum sırt dekoltesini ben ve sivilce olmayan sırtı olan kadınlara sırt dekoltesini yakıştırıyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. gtümü gösteriyim diye bu kadar da şekilden şekile girmeye gerek yok
güzel bi gtn varsa çuvalda giysen ben burdayı mder00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ingiliz lordlariyla ayni sulaleden geldigini belli ediyor
10 Yorumla- Devamını Gör (207)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat