Güzellik & Bakım Ellerim çok kötü utanıyorum oje sürmüyorum yüzük takmıyorum napıcam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok kötü napıcam ben ya yüzüm güzel ama ellerim berbat Güncellemeler+1 yıl bir geldim soruyu görmeyen kalmamış sjskakdnnx Ellerim çok kötü utanıyorum oje sürmüyorum yüzük takmıyorum napıcam? Cevapla Yüzük Soruları Güzellik Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. El bakımı yapabilirsin. Eğer kendin anlamıyorsan bu işlerden gidip kuaföre hem törpülettir hemde bakımını yaptır. 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartma sadece ten rengine yakışan renkleri dene kaba yüzük yerine zarif ince şeyler kullan 🙂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güneşten yandım buğday tenliyim normalde hangi renkler yakışır Yorumla hayalmee +1 yıl Koyu tonlar ve tırnak rengine yakın nude ton diyorlar sanırım Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
UnKNoWNLoVe24 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Vurdun mu oturtturur cinsinden.. ne güzel sana sığınan erkek güvende hisseder 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyyy Yorumla UnKNoWNLoVe24 +1 yıl Anlamadım dede.. kavga edelim 😉 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Ellerin kötü değil ki. Tırnaklarını biraz daha uzat, o zaman oje çok yakışır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım Yorumla
AccuracyKnight Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Harbiden kötüymüş bu arada. Bunun estetiği falan yok mu acaba? 0 2 Yorumla AccuracyKnight +1 yıl Ama tırnak uzatsan bir tık daha iyi olur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum çaresi yok Yorumla
DeliDuvar00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ben sana kendi ellerimi atsam intihar edersin 😂😂. Güzel el işte. Neresi berbat 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla DeliDuvar00 +1 yıl Parmaklarımda nasır olan yerler falan var hep. Kemiksel bir sorundan ötürü. Ne güzel ellerin var işte Yorumla
arzuww Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Bence güzel hiç eli kolu olmayan insanlar var böyle düşünmen yanlış 2 0 Yorumla
_Delikanli_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl French falan yaptır sanırım biraz da balık et var, zayıflamayı dene. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 55 kiloyum daha vermek istemiyorum:(( Yorumla
Varsınickimolmasin Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Parmaklar kısa ve tombul görünüyor.Erkeksi eliyle taş gibi çocuğu cep yapan kızlar biliyorum uzulme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl biraz fazla iri gibi bilek falan da, maşallahın var gibi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 55 kiloyum ama yapılıyım Yorumla
Yağmursakinliği Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Biraz dolma parmaklısın sadece elin ayağın var ve tutuyor önemli olab bu tadını çıkar gençken güzelken 1 4 Yorumla Sodalimon06 +1 yıl dolma ne ya :D puro bu bildiğin Yorumla Yağmursakinliği +1 yıl @Sodalimon06 Sana ne peki kızın parmağından sen çok mu düzgünsün? Yorumla Sodalimon06 +1 yıl Maehuhaha ha dolma ha puro Yorumla Soran +1 yıl @Sodalimon06 noluyor bee Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Utanacak bir sey yok, her insanin guzel olmayan bir yeri vardir. 0 0 Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Nesi kötü açıklasana sende dört parmak mi var ya da altı 0 0 Yorumla
MERİÇDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl elerın bence çok güzel ya takıp etsen sende benı değerlendırırmısın 0 3 Yorumla MERİÇDEMİR +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla MERİÇDEMİR +1 yıl lutfannn :D Yorumla
melankolineyaşıyor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sadece biraz dolma gibi. Benimkiler de öyle 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Napıyorsun peki Yorumla melankolineyaşıyor +1 yıl Hiç önemsemiyorum. Ama tırnak da etkili tabii. Allahtan tırnaklarım güzel Yorumla Soran +1 yıl Uzatıyor musun nasıl tırnakların Yorumla melankolineyaşıyor +1 yıl Uzatmıyorum Yorumla
PolyanayıÖldürdüler Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl gayet normal bir el. yüzük de yakışır bence😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışmıyor Yorumla PolyanayıÖldürdüler +1 yıl Yakışmayan yüzük utansın snzbxb Yorumla
Nickinisevenkowboy35 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O eller öpülür öpülür 🙂🙂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla
morsweatt Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bence ellerin tatlı takma kafaya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥺 Yorumla morsweatt +1 yıl 🌸💜 Yorumla
SerapAygün Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Neden kötü olsun gayette güzel gözüküyor.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal ellere göre gerçekten kötü Yorumla SerapAygün +1 yıl Sen kötü el görmemişsin canım... Yorumla
kandas132 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çok minnoş bir ellerin var ya 😄 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ağlicam valla Yorumla kandas132 +1 yıl Yanımda olsan o ellerini öyle öperdim’ki çok hoşuma gitti ya Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla kandas132 +1 yıl Küçük ve tombiş. Daha ne olsun? Yorumla Soran +1 yıl Tombiş sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Fotolarda kötü gözüküyor Yorumla kandas132 +1 yıl Ben seviyorum. Yorumla
ankara40 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl bence güzel elin var elline almakta sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ellerin neresi kötü ya. Keşke sevgilim olsan o ellerini herzaman öpsem. 0 0 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Oyy yerim yerim tombişmişin şeeen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa tırnağa oje sürülmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öylesine sürdüm kuzenime sürerken Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı. Minnak minnak skskdkd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tombik tombik Yorumla askadami2543 +1 yıl Pamuk gibi yumak yumak 😂 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl hiçte değil gayet çokhoş ve güzel yanılıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla kanka35 +1 yıl çok şıksın Yorumla
Denizran Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Protez tırnak 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tırnak değil el kötü Yorumla Denizran +1 yıl Ellerin tırnaklarından dolayı tombiş ve kısa duruyor. Badem tırnak yaptırırsan el parmakların uzun gözükür Yorumla Soran +1 yıl Biraz araştırıcam teşekkür ederim tavsiyen için💗 Yorumla
yeliz--000 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Neresi kötü çok şeker 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok kısa ve kalın Yorumla
yagmurrw Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yüzün? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm normal güzel kilom da 55 bilmiyorum eller neden böyle Yorumla yagmurrw +1 yıl Ellerin gayet tatli ve güzel duruyor Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet kötüymüş 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilirim Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Kilo verebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Kilom 55 boyum 163 kaç oliyim Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Elli diyeceğim ama sünger misalisin sanırım. Şu içsen yarar durumu. Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkardın bunu? Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Tahmin Yorumla Soran +1 yıl Yanlış tahmin o zaman Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Piki Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Kötü gözükmüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla cann22 +1 yıl Birazcık tombik olması dışında bir sorun yok. Yorumla
Lim10cu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl Bu kimin eli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim Yorumla Lim10cu +1 yıl Neresi kötüymüş güldürme beni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tombik Yorumla
Seinfeld34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Çok tombul kötü görünüyor evet 1 1 Yorumla Sodalimon06 +1 yıl hahaaaa Yorumla
Fedal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kilolu musun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Yani normal kilodayım 55 Yorumla Fedal +1 yıl Şansına küs, kilolu olsaydın zayıflayınca belki incelirdi diyecektim Yorumla Soran +1 yıl 55 den daha zayıf olsam incelmez mii Yorumla Fedal +1 yıl Boy kac Yorumla Soran +1 yıl 163 Yorumla Soran +1 yıl Hala uzuyorum Yorumla Fedal +1 yıl 50 ye kadar düsmeye çalıs bakayım ne olacak Yorumla Soran +1 yıl Tamam:( Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. cok tontişmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla Loyall +1 yıl iyi bence bu güzell Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 387 cevap paylaştı. Sürme sende 😂 0 0 Yorumla
Mehmet820 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kürek gibi el ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyo Yorumla
bzbsbsns Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Normal el mk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nesi normal Yorumla bzbsbsns +1 yıl Neresi anormal Yorumla Soran +1 yıl Tombik falan kısa bir de Yorumla bzbsbsns +1 yıl E tam kadin eli iste Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ince uzun kadın eli Yorumla
SEKSenliyılllarr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Yoooo tatlılar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil :( Yorumla SEKSenliyılllarr +1 yıl Öyleler Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla SEKSenliyılllarr +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
El bakımı yapabilirsin. Eğer kendin anlamıyorsan bu işlerden gidip kuaföre hem törpülettir hemde bakımını yaptır.
Abartma sadece ten rengine yakışan renkleri dene kaba yüzük yerine zarif ince şeyler kullan 🙂
Güneşten yandım buğday tenliyim normalde hangi renkler yakışır
Koyu tonlar ve tırnak rengine yakın nude ton diyorlar sanırım
Teşekkürler
Vurdun mu oturtturur cinsinden.. ne güzel sana sığınan erkek güvende hisseder 😁
Neyyy
Anlamadım dede.. kavga edelim 😉
Ellerin kötü değil ki. Tırnaklarını biraz daha uzat, o zaman oje çok yakışır
Bakalım
Harbiden kötüymüş bu arada. Bunun estetiği falan yok mu acaba?
Ama tırnak uzatsan bir tık daha iyi olur
Bilmiyorum çaresi yok
Ben sana kendi ellerimi atsam intihar edersin 😂😂. Güzel el işte. Neresi berbat
Neden
Parmaklarımda nasır olan yerler falan var hep. Kemiksel bir sorundan ötürü. Ne güzel ellerin var işte
Bence güzel hiç eli kolu olmayan insanlar var böyle düşünmen yanlış
French falan yaptır sanırım biraz da balık et var, zayıflamayı dene.
55 kiloyum daha vermek istemiyorum:((
Parmaklar kısa ve tombul görünüyor.
Erkeksi eliyle taş gibi çocuğu cep yapan kızlar biliyorum uzulme
biraz fazla iri gibi bilek falan da, maşallahın var gibi?
55 kiloyum ama yapılıyım
Biraz dolma parmaklısın sadece elin ayağın var ve tutuyor önemli olab bu tadını çıkar gençken güzelken
dolma ne ya :D puro bu bildiğin
@Sodalimon06 Sana ne peki kızın parmağından sen çok mu düzgünsün?
Maehuhaha ha dolma ha puro
@Sodalimon06 noluyor bee
Utanacak bir sey yok, her insanin guzel olmayan bir yeri vardir.
Nesi kötü açıklasana sende dört parmak mi var ya da altı
elerın bence çok güzel ya takıp etsen sende benı değerlendırırmısın
?
Yo
lutfannn :D
Sadece biraz dolma gibi. Benimkiler de öyle
Napıyorsun peki
Hiç önemsemiyorum. Ama tırnak da etkili tabii. Allahtan tırnaklarım güzel
Uzatıyor musun nasıl tırnakların
Uzatmıyorum
gayet normal bir el. yüzük de yakışır bence😌
Yakışmıyor
Yakışmayan yüzük utansın snzbxb
O eller öpülür öpülür 🙂🙂
Saol
Bence ellerin tatlı takma kafaya
Teşekkür ederim 🥺
🌸💜
Neden kötü olsun gayette güzel gözüküyor..
Normal ellere göre gerçekten kötü
Sen kötü el görmemişsin canım...
Çok minnoş bir ellerin var ya 😄
Ağlicam valla
Yanımda olsan o ellerini öyle öperdim’ki çok hoşuma gitti ya
Ne alaka
Küçük ve tombiş. Daha ne olsun?
Tombiş sevmiyorum
Fotolarda kötü gözüküyor
Ben seviyorum.
bence güzel elin var elline almakta sıkıntı olmaz
neyi kotu?
Bu ellerin neresi kötü ya. Keşke sevgilim olsan o ellerini herzaman öpsem.
Gayet tatlı ellerin var saçmalama.
Oyy yerim yerim tombişmişin şeeen
Tırnaklarını uzatırsan daha iyi gözükebilir.
Kısa tırnağa oje sürülmez
Öylesine sürdüm kuzenime sürerken
bakımlısın bence guzel ellerın canım
Çok kötü gözüken birsey yok
Minnak minnak skskdkd
Tombik tombik
Pamuk gibi yumak yumak 😂
Bence hoş ve narin. Gereksiz takıntı yapma
hiçte değil gayet çokhoş ve güzel yanılıyorsun
Teşekkür ederim
çok şıksın
Protez tırnak 😂
Tırnak değil el kötü
Ellerin tırnaklarından dolayı tombiş ve kısa duruyor. Badem tırnak yaptırırsan el parmakların uzun gözükür
Biraz araştırıcam teşekkür ederim tavsiyen için💗
Neresi kötü çok şeker
Çok kısa ve kalın
Yüzün?
Yüzüm normal güzel kilom da 55 bilmiyorum eller neden böyle
Ellerin gayet tatli ve güzel duruyor
Evet kötüymüş
Ne yapabilirim
Kilo verebilirsin
Kilom 55 boyum 163 kaç oliyim
Elli diyeceğim ama sünger misalisin sanırım. Şu içsen yarar durumu.
Nerden çıkardın bunu?
Tahmin
Yanlış tahmin o zaman
Piki
Kötü gözükmüyor
Bilmiyorum
Birazcık tombik olması dışında bir sorun yok.
Bu kimin eli
Benim
Neresi kötüymüş güldürme beni 😂
Tombik
Çok tombul kötü görünüyor evet
hahaaaa
Kilolu musun
Hayır
Yani normal kilodayım 55
Şansına küs, kilolu olsaydın zayıflayınca belki incelirdi diyecektim
55 den daha zayıf olsam incelmez mii
Boy kac