Renkli gözleri
Beyaz ten ve renkli gözleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok abartılıyorlar bence, sanki Türkiye 'de hiç bu tarz kızlar yok mu? Elbette var, birisi de benim kuzenim. Ayrıca her renkli gözlü, beyaz tenli kız güzel olmuyor.
Fakat renkli gözlerin çok daha güzel olduğunu düşünüyorum ben. Özelikle yeşil ve mavi gözler tam anlamıyla harika.
Rus kızlarını çekici yapan şey sıfır egodur, anlayışlı ve nezaketli olmalarıdır. Yolda gördüğünüz bir rus kızıyla gidip konuşabilir hatta numarasını bile alabilirsiniz. Yakışıklı olmanıza gerekte yok. Ama türk kızları bu konuda hala taş devrinde yaşıyor. Yolda geçen bir kıza adres sormaya kalksan yüzüne biber gazı sıkar. Açık ve net
@LadyHeard O konuda haklı olabilirsin
Eig için teşekkürler
Cevap
7Cevap
Ben sana söyleyim. Sevince çok güzel seviyorlar bunu tecrübe ettim. Gözü senden başkasına asla bakmıyor. Fitne değiller sinsi hiç değiller ne düşünüyorsa yüzüne yüzüne söylüyor. Bir de bunun üzerine tabiki güzellikleri bizim bildiğimiz güzellik anlayışından farklı.
Keskin ve dar yüz hatlarıyla beyaz ten ve renkli göz birleştiği için slav ırkı en güzel ırk kabul ediliyor. Yoksa hollandalılar Almanlar İngilizler de de dolu var renkli göz
Her renkli goz beyaz ten guzelmi oluyor veya illa ruslardami bu ozellik oluyor bende beyaz ten renkli gozluyum. Onlar gayet rahat acik ve istedikleri gibi davrandiklari icin ulkemizde bu kadar onem goruyorlar.
Nasılda kıskanmış 🤭
Ruslarda hep bu özellik var hepsi aynı makineden çıkmış gibi aynı Çinliler gibi yaa hepsi birbirine benziyor aslında
asdasd :D bak bu konuda haklısın ama işte güzellik böyle oluyo demek ki :P
Basit oluşları ve bacaklarını kolay açmaları. Rus kızları dünyanın başka hiçbir yerinde ekstra çekici değildir. Türkiye gibi cinsel açlık çeken ülkelerde maden olarak görülürler.
Sadece beyaz ten, renkli göz meselesi değil de yüz yapılarından kaynaklı bence.
Herseyleri kasinti degiller. Huzur veriyolar endise degil 😀
bence kasveti değiller buda onları çok sevimli ve çekici yapıyor
Kesinlikle doğal olmaları. Görmemiş gibi davranmıyorlar.
Tebrikler. Türk kızlarında olmayan bir açık verdiniz :)
Bence orijinal sarışın olmaları
İkisi de değil fizikleri çok iyi
Boyları uzun bir-tek o turkiyede de var ama turkiyede böyle beyaz tenli renkli gözlü pek bulamazsin
Mesele boy değil ya ağzı burnu kafası bacağı kalçası memesi fit olması falan baya iyi. Türkiye'de de renkli gözlü olmayıp güzel olan birçok kız var
Bizimkilerin görmemişliği ve abartısı
Beyaz ten çekici midir?
Erkekler için öyle
yüz yapıları komple.
hiç biri tipleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?