Wıyy ben nerelere gidemm? Zayıfız, seksi olamıyormuşuz tühh!!
Seksilik, düşünce yapısı geniş ve ideal görüş sahibi kişilerce şu kriterlere bağlıdır; zeki olması, bakışlar, hareketler, duruş vs. Bu gibi kriterleri taşıyıp seksi bir kadının olamayacağını düşünenler ise; cesur kıyafet, çarpıcı renkler, dolgun vücut hatları... gibi sıralıyor. Sözü sizlere bırakmak istedim KScanlar. Çoğu erkek balık etli kadınları daha seksi ve güzel buluyor. Siz bu düşünceye katılıyor musunuz? Neden?
Bir kadın/kız " seksiyim! " demesi için balık etli olması şart mıdır?
Bana göre bir hatun seksiyim demesi için boyu 1,70 civarı kilosu ise maksimum 60 kg olacak sağlıklı ve güleç olmazsa olmaz. Bunun üzerine bir tutam çekicilik ekip tatlı dille pişirip en son samimiyet ile sunum yapılınca işte o zaman yemede yanında yat ;) Zayıf hatun candır :)
Sen erkeklerin balık etki tabirine kulak asma o salaklar için balık et demek 155-165 arası kadının kilosunun 50-55 kilo olması. 😂😂😂 ona balık etli diyorlar. Ben 158 boya 70-75 kiloyken bana şişman diyorlardı. Son 3 senedir hep evde olduğumdan 85 kiloya çıktım. Fazla biliyorum kendimi aynada seksi bulmuyorum. Seksi bulma meselesi kişinin kendisiyle alakalı şu kiloda bir erkek bana sen seksisin dese vay be ben seksiymişim demem. Benim öyle hissetmem ve görmem lazım. Ha, 85 kilo olmak seksi hissetmeye engel mi? Hayır diyorum ya psikolojiyle, aynada kendini görüp sevebilmeyle alakalı bu. Sen erkeklerin seksilik tanımına bakma. Ciddiyim çünkü erkekler Mia Khalifa’yı, Kim Kardeshianı seksi buluyorlar. Benim için seksi kadın Jennifer Lawrence, Bella Hadid mi ne öyle bir kadın var iki kardeş onlar çok seksi. Eskilerden Kyle Minoq onlar seksi.
Seksi görünüme sahip olmak ile seksapeli olmak farklı kavramları tarif eder. Balık etli ve cüretkar giyinen kadına seksi demek mümkündür. Ama bu durum seksüel performansının çok iyi olacağı anlamına gelmez. Seksüel performans daha çok tek taraflı değil iki taraflı bir etkileşimin sonucudur çünkü. İki taraf arasında bir çakim, arzu, şehvet, tutku, ve birbirini çeken bir elektriksel frekans varsa gerçekleşen bir durumdur ki insanı asıl mutlu eden bu etkileşimin sonucudur.
Hayır erkekler balık etli kadını daha seksi bulmuyor onlarla seks daha iyi olur diye düşünüyor daha çok tahrik oluyor ve bu dönemsel birşey her erkek yaşıyor bunu nerdeyse en çok tahrik eden kadın balık etli kadın oluyor ama kesinlikle bu seksi oldukları anlamına gelmiyor kalçaları etli butlu büyük diye seks bakımından öyle düşünüyoruz belli bir azgınlık döneminde sonra bu geçiyor zaten hormonlarla alakalı
Balık etli kimisine göre iyidir fakat erkeklerin %90 ı fit vücut sever kesinlikle istemez ama o mu bu mu dersen tabiki de fit derler bel ince kalça ortanın bir tık üstü ve giyimde tabiki önemli ama zayıf sevende var incecik. Ben ince sevmem mesela oyuncak gibi falan biraz boyuma uygun olucak. ve elimi atınca küçücük bir vücudu olması benim için bir dezavantaj. Fakat balık etliye tekrar geleliim acayip büyük değilde balık etlilerinde tabiki bir gideri var yüzün güzel olsun hayır diyecek erkek %25 falan türk erkeklerinden. d
Şöyle bir gerçek var hayatta, şişko kadınlar kendilerini balık etli sanıyor. Abaza erkekler de bunu destekledikleri için, şişko olduklarının farkında değiller. Erkekler karşısındaki kadın kilolu olduğu için ona kurduğu cümle şu; kadın dediğin ele avuca gelmedi shdncdm. Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer ile, balık etli kadın seksidir yalanı ölümüne kapışır. Kadının seksisi şudur; ince bel, bir tık çıkık ve dolgun popo, şekilli bacaklar ayak bileği ince olmalı. Yuvarlak dik göğüs.
Curvy olayını nerden fazla kiloya bağlıyorlar anlamıyorum. Neymiş güzellik seksilik kiloyla oluyormuş. Bunlar bir takım yahudi masallarıdır arkadaşlar. Yok öyle bir şey. Algı operasyonu bunlar. Güzel ve seksi kız 1.60-1.70 boyunda renkli gözlü 50-55 kilo kızdır.
Hatların belli olması balık etli kişilerde oluyor genelde. Ve daha dişi görünüyorlar. Çubuk gibi kuru kemik biri seksi görünmüyor ve adamın dağına dokuma batar muhtemelen kemikler.
Yalnış bir algı olduğunu düşünüyorum. Balık etli seven varsa milftir. Zayıf ve minyon kızların daha çok ilgi çektiğini hayal güçlerini daha geniş sınırlara tanışayabileceğini düşünüyorum.
Seksilik önü açık bir kavram. Şahsen balık etli kadınlar daha seksi. Şöyle örnek verebilirsem bir mini eteği zayıf bir kadın giyse normal karşılanır fakat balık etli ve dolgun kalçalı bir bayan giyse göze çok batar. Kıyafetin icini doldurduğu için
Hiç alakası yok seksilik deyince zayıf-fit kızlar akla gelir dünya kadar yağ tabakasıyla nasıl seksilikten bahsedebileceksin aklın yolu bir malesef yine bazılarının kendini teselli sorusu gibi
O değilde çok komikti yorumları okurken seninkini gördüm altına da aaa resimde atılıyor yazmış ahzjxjdj hayır başka soruda deneseydin madem😂 yurdum insanı yaa😊😂
Sadece ortadaki kız balık etli diğerleri şişman kategorisinde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi fotodakiler çekici mi? Obez bunlar iç çamaşırı değil kıyafet giyiyor olsalar bakamazsınız iğrenmekten. Neden vs mankenleri falan böyle değil sizce?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zayıfla güzel ama ben seksilik görmedim hiç. dolgun balık etli hemcinsini bile bir daha baktiriyor