Aşk İlişkileri Kapalı olup lezbiyen olan kız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tiktokta böyle bir kız gördüm doğrumudr bu yol Güncellemeler+1 yıl Günah mı Kapalı olup lezbiyen olan kız? Cevapla TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Günahı var tabi tesettürlü görünüp öyle yapmasını ayrı cezası var. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Orsbuluk değil knk ama ofoffof karıştı kafam Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Lezbiyenlik diye belirtmişsin işte müslüman gibi görünüp Müslümanlığa uymamanın cezasını daha kötüdür diyorum bende Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende görmüştüm. Sonuçta içgüdü gibi birşeyler bu tercih. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Günah değil mi Yorumla
WHanife Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl vardı öyle arkadaşım şimdi görücü geldi evlencek :DDd 3 4 Yorumla Soran +1 yıl Oha lan fmdmlslfşsld Yorumla Soran +1 yıl Kız sevgilisi oldumu hiç Yorumla WHanife +1 yıl Jxjdjdjxjd Yorumla Frankkki +1 yıl Nasıl şey yapıyordu? Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Lezbiyenliğin açık ya da kapalı olması ile alakası yoktur ya tercihtir ya da sağlık problemi dir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmm Yorumla sannoro +1 yıl Yaaaaaaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapalı olup 30 küsür yaşında lezbiyen dating app te feminen kadın arayanını gördüm şaşırmadım 2 3 Yorumla Tozluyoll25 +1 yıl Tercih netıcede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tozluyoll25 tercih değil demiyorum ki ben kendim de lezbiyenim şaşırmadığını dedim o kadar kapalı olması lezbiyen olmayacağı anlamına gelmez Yorumla Tozluyoll25 +1 yıl Bende kotu manada demedm zaten, saygılı olunması en önemli sey, özele geleblırmisn Yorumla
JuanyEmma Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Kapalı olmakla alakaaı ne anlamadım ki? Insan değil mi? Biri içgüdüsel bir şey, diğeri kıyafet. Günah boyutu tartışılır bizi de ilgilendirmez zaten. 0 0 Yorumla
abiniz24 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Çok büyük günahlardan hatta cennet eşcinsellere kapalıdır eskiden çok büyük cezası vardı bunun mesela sende bir eşcinselsin 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Neden olmasın onun şeyi yok mu bir hemcinsinin yapmasından hoşlanıyor olamaz mı. Bu ilkede şeyinde salatalık kırılan imam var... 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Açılınca daha farklı bir şey olabilir belki bilemedim 1 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dince uygunmu islama? Yorumla peraaa16 +1 yıl Onlar aile baskısından kapanıyolar kapalı olduklarına bakma Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tahmin edebileceğinden fazla var öyleleri. Fuckbodym bisex. Neler geliyor bir bilsen. 0 1 Yorumla EtliButluBebek 1 yıl Neler geliyor? Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Yok knka onlar öylesine kapanıyor ya aldanma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen katılıyorum Yorumla Memoo00007 +1 yıl Nerede para var onlar o kılığa girerler :D Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Gizli saklı bir şey yok artık herşey aleni. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl war inanntalan değill 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dogru Yorumla Soran +1 yıl Evtttttttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerçek hayatta az değill Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşı kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerçekte hiç denk geldin mi Yorumla
Alparslanefe55 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Eşimde lezbiyen istersen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl nE? Yorumla Alparslanefe55 +1 yıl Lez mi ariyon Yorumla Soran +1 yıl Hayır sordum sadece Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tanıdığım var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Günahı var tabi tesettürlü görünüp öyle yapmasını ayrı cezası var.
Orsbuluk değil knk ama ofoffof karıştı kafam
Lezbiyenlik diye belirtmişsin işte müslüman gibi görünüp Müslümanlığa uymamanın cezasını daha kötüdür diyorum bende
Bende görmüştüm. Sonuçta içgüdü gibi birşeyler bu tercih.
Günah değil mi
vardı öyle arkadaşım şimdi görücü geldi evlencek :DDd
Oha lan fmdmlslfşsld
Kız sevgilisi oldumu hiç
Jxjdjdjxjd
Nasıl şey yapıyordu?
Lezbiyenliğin açık ya da kapalı olması ile alakası yoktur ya tercihtir ya da sağlık problemi dir
Hmmmmm
Yaaaaaaaa
Kapalı olup 30 küsür yaşında lezbiyen dating app te feminen kadın arayanını gördüm şaşırmadım
Tercih netıcede
@Tozluyoll25 tercih değil demiyorum ki ben kendim de lezbiyenim şaşırmadığını dedim o kadar kapalı olması lezbiyen olmayacağı anlamına gelmez
Bende kotu manada demedm zaten, saygılı olunması en önemli sey, özele geleblırmisn
Kapalı olmakla alakaaı ne anlamadım ki? Insan değil mi? Biri içgüdüsel bir şey, diğeri kıyafet. Günah boyutu tartışılır bizi de ilgilendirmez zaten.
Çok büyük günahlardan hatta cennet eşcinsellere kapalıdır eskiden çok büyük cezası vardı bunun mesela sende bir eşcinselsin
Neden olmasın onun şeyi yok mu bir hemcinsinin yapmasından hoşlanıyor olamaz mı. Bu ilkede şeyinde salatalık kırılan imam var...
Açılınca daha farklı bir şey olabilir belki bilemedim
Olabilir neden olmasın ki
Dince uygunmu islama?
Onlar aile baskısından kapanıyolar kapalı olduklarına bakma
Tahmin edebileceğinden fazla var öyleleri. Fuckbodym bisex. Neler geliyor bir bilsen.
Neler geliyor?
Yok knka onlar öylesine kapanıyor ya aldanma
Aynen katılıyorum
Nerede para var onlar o kılığa girerler :D
Olabilir kendi fikri.
öyle bitane değil çok var
Gizli saklı bir şey yok artık herşey aleni.
war inann
talan değill
dogru
Evtttttttt
gerçek hayatta az değill
yaşı kaç
gerçekte hiç denk geldin mi
Eşimde lezbiyen istersen
nE?
Lez mi ariyon
Hayır sordum sadece
Evet var kapalı olup her şey olan var