İyi akşamlar everybody🎈👻 Kilolu, zayıf tartışmalarına bir süre aşina olduk fakat hiç bir zaman şunu duymadım, her kilolu güzel midir? Ya da her zayıf kiloluya 1-0 önden rekabete mi sürükler?Sizler için güzellik algısı kiloyla alakalı mı? #benkendall#güzellik#bengüzelimmi
Güzellik görecelidir, kimi kilolu sever kimi zayıf sever. Bana göre 1,70 boylarında en fazla 60 kilo ağırlığında fit bir hatun gayet iyidir. Hatun iyide sen hakediyor musun? Diyen olursa boyum 1,79 ve 75 kiloyum atletik bir yapım var. Yani boyu boyuma uygun olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kilo her şeyden önce sağlığının üstünü örtüyor. Zayıf olduğum zamanlarda özgüvenim de güzelliğimde hat safhadayken şimdi her şeyden herkesten saklanır oldum. Fotoğraflarda bile güzel çıkmadığımı düşünüyorum. Çıkan göbeğime sarkan göğüslerime baktıkça kendimden utanır hale geldim. Kilo asla özenilecek bir şey değil. İnsan hem kendisine olan saygısını hem de sağlığını kaybediyor. Allahım şifa verirse inşallah eski zayıflığıma sağlığıma kavuşurum ❤️
Aşırı kilo gerçekten hoş durmuyor fakat mankenlerin kilosunu da hiç hoş bulmuyorum. Obezite ya da aşırı zayıflık haricinde, normal sayılabilecek kiloda olan bütün kızlar güzeldir bence. Kilolu olmak çirkin olmak anlamına gelmez. Kilolu olmak kötü bir şey değil. Kilolu olmak da güzel.
asdjasdn Güzelliğin ne demek olduğunu bilmeyen insanlar var ulan... Doğduğu andan itibaren Tanrı vergisi bir temel yapısı var ama bunun üzerine bir bok koyamıyorsan önce beynini güzelleştirmen lazım ki dışına da yansısın bu arada uyum da çok önemli bak Rihannaya Hem zayıf hemde Kilolu hali ile efsane bir kadın neden peki? Çünkü kadın karakter ve bir tarz sahibi mk bizim mahallenin k*$arı gibi değil... Amerikan malı nede olsa.
Öncelikle Rihanna dediğin kişi de kendine sürtk diyor. Rihanna idolüm olduğu için koydum. Umarım siz egoist türk erkeklerini çingenenin birileri bulırda hayatın çöp ziyan olur.
Aslında eig seçecektim ta ki alttaki kaşarsözünü görene dek. Yakıştıramadım
güzel olan yakışıklı olan kilolu da zayıf da yakışıklı/güzeldir ama güzellikle kiloyu karşılaştırmak manasız çünkü kilo kadınlarda seksilikte katıyor bu yüzden güzel olmayan kadınlar bazı kilolarıyla çekici olaibliyorlar erkekler için bu geçerli değil tabii
Kilo ile alakası var ama cinsiyet ile yok bence. Yani bir insan fazla kilolu ise ya da fazla zayıf ise kızda olsa erkekte olsa dış görünüşünü etkiler...