Güzellik & Bakım Hafif kemerli burun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalkık hafif kemer burun size de güzel geliyor mu özellikle kadınlar da bana çok güzel geliyor ya Hafif kemerli burun? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayyşşeeggüül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Bence de karakteristik ve güzeller. Zaten bir süre sonra herkes tek tip bir buruna sahip olacağı için bu burunların güzelliği ortaya çıkacak. O zamanda kemerli vs burun yaptırmaya başlarlar : )) 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Oldukça hoş ve sempatik geliyor bana gadası 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana da ya Yorumla
esmcngz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim burnumda hafif kemerli estetik gibi bir düşüncem yok ama beğendiğimide söyliyemem 3 0 Yorumla
kedoom Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Güzel bulmuyorum çok şükür burnum kemerli değil 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana anlamlandıramadığım şekilde çok güzel duruyor sanki böyle çok güzel bir hava katıyor gibi 😂😂😂 Yorumla kedoom +1 yıl Hayır ya çevremde kemer için estetik yaptıran çok sevildiğini pek düşünmüyorum. Yorumla