Bacaklarım çok kötü orantısız farkındayım ama neresinin kötü olduğunu anlayamıyorum. Böyle bakınca aynada aşırı orantısız gözüküyo sorunu fazlalığı neresi? Lütfen yardımcı olun hangi kısmı yüzünden böyle duruyo ve ne yapmam gerek?(bacak boyum çok kısa farkındayım ama onu söylemeyin çünkü değiştirebileceğim şeyi soruyorum artık uzayamam)
Bacaklarımın orantısız olma sebebi ne ve ne yapmam gerek?
Sağ bacağın sol a göre daha kalın gibi diz ile bilek kısmında da çarpık bacaklık var sanırım. Yapabileceğin hiçbir şey yok. Spor ile biraz düzelir ama takma bu kadar
sadece hafif yağ var ve hormonların az görünüyor, kendine öz güvenin eksik gibi :) bence squat çalış haftada 4 gün düzenli spor yap ve sağlıklı beslen 3 ay sonra tekrar yaz :)
bir bacak diğerinden her zaman daha zayıftır normal biseydir ama asırı zayıflama varsa bir bacakta bel fıtığı vs gibi olaylardanda olabilir.. sinir sıkısması sonucu olur
Öyle gibi ama tam olarak da sayılmaz. Genel olarak insanların çoğunda görülüyor biraz fotoğraflara baktım da. Ama sporla her şeyin daha güzel görünmesi mümkün olabilir diye düşünüyorum.