Dokuz-on
Yedi-sekiz
Beş-altı
Üç-dört
Bir-iki
Sıfır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu fotoğraflardaki anlam "sorunlu" ancak bir eleştiri içerdiği kesin. Orası burasını kırpanlar, yamultanlar, inceltenler ya da değiştirenlere inat "ben halimden memnunum" diyor. Ancak tezatlık şu; neden bunları paylaşmak ve bu düşünceni kanıtlamak niyetindesin? Zaten memnun isen neden bunu milyonlar öğrensin ki? Sen bilsen yetmez mi? Belki aynı şekilde vücudundan hoşnut olmayanlara "silkelenip kendinize gelin" diyor ya da "21. yüzyılın kadın algısına" bir karşı çıkışta bulunuyor. Her neyse... Yaptığı doğru eleştiri üzerinden beğeni almaya çalışan biri gibi de görünebilir ancak gözlerine bayıldığımı itiraf etmeliyim. :)
"neden bunları paylaşmak ve bu düşünceni kanıtlamak niyetindesin?" Sorusunun cevabı insan olması. Hepimiz toplumda kabul edilmek, beğenilmek ve takdir edilmek istiyoruz içgüdüsel olarak. Sosyal varlıklarız.
Bana biraz şov gibi geliyor. Dediklerinin bir kısmına katılıyorum ancak bu saydıklarının bazıları suni ve teknikte gerçekleşen gelişmelerden sonra ortaya çıkan sözde ihtiyaçlardır. Toplumda kabul edilmek için illa instagram fenomeni olmanız gerekmez. Bunu rolleriniz ya da statüleriniz ile de gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, eğer bu hanım bu hesaplardan bir miktar dahi para kazanıyorsa yazdıklarınızın arasına onuda eklemek zorundasınız ki bu bana hiç de uzak bir ihtimal gibi gelmedi.
Toplumda kabul edilmek için mutlaka instagram fenomeni olmak gerekmez , instagram fenomeni olmak toplumda kabul edilmenin sadece 1 yoludur. Benim dedigim "İnsanlar kabul edilmek ister". Bu kadın güzelliğiyle kabul ediliyor bazısı başka şeylerle. Temelde ortak payda kabul edilmek.
Ben "neden bunları paylaşmak ve bu düşünceni kanıtlamak niyetindesin?" Soruna cevap verdim.
Fermat da matematikte öne sürdüğü teoremleri kanıtlamaya çalışmıştı. O bilse yetmez miydi? Neden kanitlamak ve baskalarinin onaylamasi niyetindeydi?:)
"Instagram fenomeni olmak toplumda kabul edilmenin sadece 1 yoludur.` kesinlikle katılmıyorum. Toplumda kabul edilmenin sosyal medya ile alakası (teknik olarak) olamaz. Bu kesinlikle başka bir şey.
Ben de size onu diyorum aslında "insanlar kabul edilmek ister" evet ister ancak bunun vuku bulduğu mecra kablolardan ya da kablosuz ağlardan geçen baytlar olamaz. Bu durum cloud sistemi gibi ya da sanal gerçeklik gibidir, yani aslında yoktur. En başta yazdığım "sorunlu" kelimesi ile ifade etmk istediğim şey buydu.
Son yazdığınız yorum son derece talihsizce olmuş; vikipedinin "bilim" maddesine bakmanızı öneririm. "Bilim" ile "toplumsal kabul" bambaşka iki şeydir.
Lütfen bunları polemik olarak algılamayın.
Fermatın tutumu kabulün sadece farklı bir versiyonu.
Toplumda kabul edilmenin sosyal medyadan geçmedigine katılmıyorum çünkü "sosyal" medya hemen hemen herkesin hayatina çok büyük bir rol oynuyor. Çoğu kişi parasını ordan kazanıyor. Hatta sosyal medya toplumsal kabülde çok büyük bir rol oynar. Bu yüzden insalar kabul edilme ihtiyaçlarını sosyal medya üzerinden karşılama eğiliminde olabilir.
Cevap
4Cevap
Yüz güzelliği 10 üzerinden 8 fiziki güzellik yok...
Yüz güzeliği 10 üzerinden 8 mi sadece? Bence 25 falan
10 üzerinden 25 nasıl oluyor...
Bu sisman vücuda o küçük kafa kesin fotosop var suratinda
bir yerlerini açarak fenomen olan insanları sevmeyenler, gelin burdayiz aghdkgkgs
Olmayan biri var mı?
Bu ne yahu. Kurbana doğru şişirilen danalar gibi. Bütün göz zevkimi alt üst ettin 😒
Yüzü güzel fiziki güzelliğinden de o memnun yüzüne olumsuz etkisi olmamış.
Yüzü 10 üzeri 8 güzel yüzü var vücudu kötü. Kim bu?
Mk bu kızıda eleştiriyorlar ya 😂😂😂
Cok kilolu bu ne balina gibi 5-6
8...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?