AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
687Cevap
erkek dediğin kılsız olur çünkü ben köseyim kıl çıkmıyor :///
Erkek kıllı kılsız ayrımı yapılmamalıdır kıl varsa o erkeğin sorunudur kız erkeğin kişiliğine insanlığına bakmalı yorum yapan kızlara diyorum kılsız diyorsunuz ama babanız kıllı evlendiğin zaman da eşiniz kıllı bu ne çelişki biraz dikkat:)
Tesekkurler...
Resimdeki adam orman kaçkını gibi durduğu için kılsız
Tesekkurler... :)
:D rica ederim
Teşekkurler sende benim gibi istiyorsun demek
@Oknnnnndd sen ne yuzsuz birisin, engellendin
Erkek dedigin diye bir sey yok, istedigi gibi olur.
Kıllı erkek merhametli olur derler kıllı olabilirde maymun kadar olmasın
Çok güzelsin
Peki ya kıllarına kıyan erkek
ahh canim ya o nasil soru. bayan iskenderinize biraz daha tereyagi ister misiniz?
benim saçım ve sakalım çok gür ama onun haricinde pek kıllı değilim :)
böğrü kıllı mı kılsız mı :D herif diye mi hitap ediyorsun sevgiline ya da eşine :D
döşü diyecekti :D
yok ki ikisi de bak ya uzun zamandır yok ki hitap şeklini bile bilmiyorum :D nahahahha
@zarifbirhatun al birini vur ötekine :D böğründen kurtuldu döşü geldi :D halbuki ismin ve profil foton ne kadar da zarif :D
soran arkadaşım bunu buraya yazmayacaktın şimdi bütün böğrü kıllılar ben ne güne duruyorum diye saldırıya geçecek :D
hahah ben tercüme ettim :D
@zarifbirhatun hadi hadi itiraf et her zarif kadının kalbinde döşü kıllı bir erkek yatar demekki :D
tabi tabi :D
Kesinlikle sakallı olmalı, hafif gögüs kılı da olsun kol bacak Allahın emri zaten almasınlar
Kıllarımın şimdiye kadar pek bir faydasını görmedim. Zaten kılda keramet olsa :D
Öyle kanka gibi aşırı kıllı olmaz tabi mağarada mı yaşıyoz. En iyisi az kıllı olacak kılsız hiç olmaz ne o öyle lolipop gibi.
Kılsız tabii ki. Kıllıyı napim orangutan gibi töbe estağfurullah!
Türk erkeklerinin çoğu kıllı diyorlar :D
:D evet. Ama az kıllı olması sorun olmaz. Çok çok az! :D
Çok çok çok az.. Bende sevmiyorum kıllı erkek :D
Bendensin canımm :*
Ivt <3
<3 :*
Bacari ve penisteki killar hafif olmali yoksa maymun gibi sevmem
Bir kızın göğüslerinde kıl olduğunu düşün. O kadar iğrenç geliyor.
Abartin gibi geldi ama secimbsenin tabi..
bence kıllı.
kılsız erkek sevmem ne öyle karı gibi erkek dediğin biraz kıllı olmalı farklı olmalı (çok mu eski kafalıyım?)
biraz :D karı gibi ne ya. ozaman kıllı kızlar herif gibi? bıyıklıları hangi bölmeye koyucaksın? ( aşşağılamak için söylemiyorum senin dediğine göre mantık bu?)
erkek dediğin kıllı olur yaa kolları kaslı kıllı göğsünü falan aldıran erkekler itici gelir bana.
kıl erkeğe özgüdür bence erkekimsi kıllı olan kızlarda hormon bozukluğu vardır özellikle testesteron hormonu fazla salgılanıyordur. bıyıklı ve aşırı kıllı kızlar istisnadır bıyıklı kızlar da erkeğe özeniyorsa beni ilgilendirmez
Sana katiliyorum bende kil erkege ozgudur.. asiriya kacmadan tabi..
saçama bilgi kılla erkeklik ne alak kılı erkek de kadınlık hormonu fazladır kılsızlar daha cinselliğe düşkün ben ürolog yanında hemşirim
Kılsız daha iyi ya kıllı olunca insan bakmak istemez
Niye peki normalde olsa asiri olmiyicak..
Aşırı olmazaa sorun olmaz
Kilsiz diyen kizlar en son ne zaman agda yapmis :-D?
Yılın en olay cevabı :Dddd
Hahaha
ahhahahaha:D
Erkek dediğin kıllı olur arkadaş :D Hele ki Türk erkeği :D
kıllı erkeklerin kıymetini bilmek lazım. Işığı söndürünce o kıllardaki yumaşak doku kızlara zevk verir diye düşünüyorum, görsellik hikaye
Evet yani niye gidip agda falan yaptiriyrlar bn anlamadim gitgide kiz kardeslerimiz olmaya başladılar
Orman kaçkını gibi kıl da olmasın, çok pürüzsüz de olmasın ortası iyi 😂😂 erkek dediğinde azıcık olur kıl 😂
Ben ne çok kıllıyım nede çok kılsız o yüzden halimden memnunum. Özelikle kıllı olmayı sevmiyorum kıldan nefret ediyorum
istem dışı birşey tabi :D bende var mesela, yapcak bişey yok genetik işte :D aldırmak bana uzak geliyor :D
Aga erkeğin kıllısız kılsızı bir şekilde gideri varda, kızın kıllısının hiç bir şekilde gideri yok :D
Aga kılsız insan mı olur. Herkezin bir yerinden cıkıyor kızlar bize laf atıcagına ilk önce bıyıklarrını alsınlar :D
Göğsünde azıcık olmalı. Bacaklarında kesinlikle olmalı, sırtında olmazsa iyi olur. Kolları ise fark yapmaz.
kıllı daha iyi hem havada soğuk ısıtır :)
killi seviyorum erkeksi geliyo bana hosuma gidiyo😃
+1 kesinlikle
bu satte bravo 😀 düşünme tarzına ve bir çimine hayran kaldım
Sevilir tabi :) ben saçları 3 numra olan kızlara ayrı bir sempati duyuyorum mesela. Seninkinden daha garip değil mi :)
Erkek kılsız olmaz göğsümüzde bacağımızda kollarımızda var yani gerçek bu
karakteri düzgün iyi niyetli tipini beğendiğin erkeği buldun da kıllı diye mi dert edeceksin? Kesiverirsin kıllarını :D
adam 3 gün daha kalsaymış maymun olarak çıkarmış heralde.:))
Karının kıllısından erkeğin kılsızından korkacaksın 😊
Tesekkurler...
Orta çok yoğun değil ama bazı kadınlar neden bu kıllı erkek seviyor hiç anlamıyorum
Benim tercihim yok bu konuda. Sanırım sorun daha çok kızlara yönelik.
Erkek dediğin belirli bölgeler hariç kıllı olmalı ki kadında o kıllarla oynarken kendini kaybetsin
Bacaklarda en fazla resimdeki kadar olmali. Goguslerde cok cok az olursa sorunsa sorun yok olmamasi tercih. Baskada olmamali:)
kıl olmalı ama abartı olmadıkça tabi doğalsa doğal haliyle kalsın göğsüne dokunduğunda eline değmeli 😊
haha süper ya :D
yanlış mi dsundum 😊
dogru tabiki :)
😊😊
çok abartmadan killi olmalı bence. sut gibi erkek mi. olur 😂😂
Doğal olarak isteyenler için mevcut
İstemeyenler için epilatörüm var 😘😘
sen o acıya zor dayanırsın
Kızına göre değişir 😘😘
Aşırı olmadığı sürece erkek dediğinde kıl olur zaten.
haksızlık etmiyormusun kıllı erkeklere çok kıllıyım ben ama isteyerekmi oluyor demi
Ben tüylerimi alıyorum ama kendimi daha rahat hissettiğim için kızlar baksın diye değil.
İnsanları böyle ayırmıyorum. Sevdikten sonra geri kalan herşey teferruattır.
Kendilerinin kollarında kıl var köse erkek istiyolar
erkeklerle ilgilenmiyorum =))
ama keşke köse olsaydım dediğim oluyor arada ;)
Avret yerlerimden ben sorumluyum, digerleri Allah vergisi
İdeal Erkek Mode : ON
Göğsümde yok, sakal bıyık var.
En iyisi bende öyle istiyorum :D
Millet kıllı erkeklere takmış durumda. Ektirsek mi ne yapsak
Ehehehe :D bence kılsız
Enteresan
:D neden
Ne biliyim. Bizim türk hatunların geneli kıllı bıyıklı erkeklere hasta
Az bu kıl olsun ama nolur maymun gibi de olmasın yani
fotodaki kıllı adamı görünce kıllı erkeklerden soğudum :D :D
Kılsız erkek mi olur dicem de. Böle ayı olmasın yalnız. :)
Yuuuh yaa bunda bile kararsız kaldım :D ne kötü huymus anasını satiiim :D
:)) dur yardimci oliyim normal olsun..
hadi kizlar hemen cevap verin. adam permatikle banyoda aynanin karsisinda bekliyor.
Her erkeğin poposu kıllıdır. Bu ergenlik döneminde oluyor. Ama bazıları bunları alıyor. Şahsen benim döşüm kıllı ama alıpta kızların poposu gibi olsun istemem.
Dos popo degil gogus kardes :)
Ha göğüs mü. Benim göğüste hiç kıl yok. Ama popoda var azcık. Ben popo sandıydım. :D
Hakket la :/ G*tü göğüsü karıştıranı ilk defa gördüm. Helal olsun :/ :/
çok güldüm gece gece ya :D :D
Koptum *
sırtta koltuk altında ve genital bölgede kıl olmamalı gerisi hafiften gür kıllı olsun :)
Kılsızım ben bacaklarımda karanlık bir orman var o kadar.
kıl pislikden başka bişey değil keşke hiç çıkmasaydı vücudumda komple makineyele alıyorum ama olmasa daha iyiydi
Böyle tertemiz olacak
Kıl tabiki olacak da orangutan gibi de değil. Kimisinin omuzları sırtı bile kıl yumağı. O nedir arkadaş. Allahtan yok yani 😄