+1 yılErkek dediğin böyle mağara adamı olacak. Kulak arkasına kadar kılları olmalı. Haşmetli penisinin çevresini sarmış uzun kılları görenleri hayretler içinde bırakacak. O kıllar arasında gümüş gibi parıldayan penisi erekte olduğunda tıpkı bir erkek aslanın yelesi gibi kılları sağa sola savrulacak...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alınmanı istemem ama çoğu kız bu konularda tecrübesiz olur... yani ilk seferde televizyonun Hala inanmıyorsan şu örneği vereyim çoğu kız erkek arkadaşlarının onlar için bir kavgaya girip galip çıkmasının ister... Bu beynimizin hala ilkel olan kısmında olan bir gerçektir:!!!
00 Yorumla
+1 yılBen kılsız tüysüz bişeyim. Sana sen odun seviyon demiştim. Buna ek odun değil tomruk seviyon. Tomrukta böyle kabuklu çamurlu sıfır estetik olur ondan yani 😄😄
05 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma kılın yok diye ajdhshd
- +1 yıl
Evet ya keşke kılsız sevseydin.
- +1 yıl
😁şansına küs
- +1 yıl
Bundaki kılları yolup 404 yapıştırıcıyla kendime yapıştırsam olmaz mı? Kıl yumağı olurum. Aha böyle yapsak kesin aşık olcaksan ama 😄
https://hizliresim.com/Gzlu2s - +1 yıl
Evet😄
- Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılErkekte kol ve bacak tüyleri rahatsiz etmez, pürüssüz olmasına gerek yok. Bıyıklarını alamayan kızların midem kaldırmıyor diye havalara girmesi de ayrı bir ironi
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
684Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Sevdikten sonra sorun etmem ama görseldeki gibi de goril olmasın : D
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Ayı gibi olmasın, kılsız da olmasın fjsjdbhzsj
21 Yorumlaböyle istiyom ben link
00 Yorumlalink
kılsız.
gidiyom.44 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇook aşırı olmadıkça sıkıntı olmamalı bence iki cinsiyet için de sonuçta doğal birşey ve deri büyük bir organ hepsiyle nasıl başa çıkılır? Lazer falan demeyin tamamen yok etmiyo sarışınsanız zaten görmüyor bile kılları Soruna gelecek oluraam bacaktaki kıllar beni gerçekten iğrendirebiliyor bazılarında çok yoğunsa
13 Yorumla- +1 yıl
tüm vücuttaki kıllardan bahsediyorum bacak gövde sakal
Cevap sahibi+1 yılAnladım da en fazla bacak tarafları beni rahatsız ediyo
- +1 yıl
anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaşsa kaslıysa baklavalar yeirndeyse kılsız olsun krem şantisini sürsün gelsin. görülcek bişeyi yoksa kıllı olabilir. . ve mümkünse gelmesin. illa gelecekse ışığı kapatıp gelsin.
79 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılalla alla hayaldemi kurmayah.
Cevap sahibi+1 yılgörende bana laf atanların hiç adriana limayı düşünmediğini sanacak. erkek kezbanlar işte.
- +1 yıl
ben bile sana kezban dediysem vay haline şaka gibisin
Cevap sahibi+1 yılvay vay bakir erkek fsm bana kezban demiş. onur duydum :) bide sevdiğim kzı bana abi derse tam olacak .
- +1 yıl
canımsın yaa :D
Cevap sahibi+1 yılhadi ya :D kıllı bir herife gösterdiğimi hatırlamıyorum :) görenlerde gayet memnun kaldıydı :)
doğuştan beri bacaklarımda bile kıl yok kollarımda göğüslerimde gören lazermi yapıyorsun alıyormusun kesiyormusun ne kullanıyorsun cart curt. d psikolojim bozulmuşdu doktora gitmiştim dedim nasıl cıkartabiliriz cıkmazmış :D capri bile giyemiyorum yaw :D
00 Yorumla
+1 yılNe var yani döşümüzde 2 tutam kıl varsa. Gururumuzu ayaklar altına sermedik ya. Sofistike işte normancıya yakın ama temiz kıllı. Döşü buldu bide kılsızını arıyo.
30 Yorumla
+1 yılKılsız erkek tabiki bu Ne ya böyle😕Sanki asırlardır ormanda yaşamış bir hali var gibi😞
61 Yorumla- +1 yıl
Hanzo, cici memme..
Tesekkurler...
+1 yılYani ayarı olmalı. Hani kadın gibi tamamen pürüzsüz olmamalı. Ama çok da kıllı oldum itici. Bunun için, makineyle falan kısaltsın kılları. Ya da birkaç kere ağda yapsın, hem azalır hem inci olur kıllar. Sonra ellemez hep öyle kalır.
11 Yorumla- +1 yıl
İnce*
+1 yılbacaklarında az kıl olsun
göğsünde kıl olmasın
omuzunda kıl olmasın
kollarındakiler kapkara olmasın az olsun
elleri kılsız olsun(zira elinden yemek yemem iğrenirim)
kirli sakallı olabilir izin veriyorum..
cevap veriyorum az kıllı erkek18 Yorumla- +1 yıl
göğüste kıl olcak abi nasıl olmaz asdflkl :)
- +1 yıl
gömlekden fışkarmasın abi ya midem kalkıyo:(
- +1 yıl
yok benım okadar değil olması gereken ölcüde hem kırlı sakalımda var oley
- +1 yıl
en şimdi kirli sakal der beni canevimden vurursun bee..
erkek olsam kirli sakalsız gezmezdim valla süper yakışıyo
kirli sakalanın devamlılığını temelli eder bol hatunlar dilerimm yarimim esmerim.. - +1 yıl
bütün istanbulun kızları peşimde zaten kesicem sakalları
- +1 yıl
wuuuu çok iddalı oldu bee
bende istdayım ona göre peşinde olabilirim dikkat! - +1 yıl
yakama kırmızı gül takıyorum kafamdada lengeli fötr sapka var gorursen oyle birini he o benım işte
- +1 yıl
taam o zaman
sanirim hoslanmiyorlar esimin hoslanmadigini soylemesi uzerine gogus gobek ve hatta bacak killarimi kestim aynada kendime baktigimda kendimi travesti gibi hissettim ogun bugundur karismiyor.. ama kil tuy hikaye onemli olan bir birini sevmek :P
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim nişanlımın vücudunda da çok var özellikle sırt omuz bölgesinde. Benim rahatsız olacağımı düşündüğü için epilasyon yaptırmak istiyordu . Deli Sakın bu beni asla rahatsız etmez dedim. Içi rahatladı garibimin:)
Erkeği karıdan ayıran yegane unsurların başını çük çekiyorsa, peşini kıl takip eder.
Erkek kıllı olur, erkek çüklü olur.
İşte o kadar.40 YorumlaKıllı olanlar kıl alma becerisine sahip olmayan orangutan goril şempanze gibi hayvanlardır.
Bu beceriye sahip olan insan canlısı için ne güzel ağdalar jiletler üretmişler. Kullanıverin20 Yorumla
+1 yılKılsız tabi ki. Şu erkek dediğin kıllı olur lafıda çok aptalca. En fazla yüzünde kirli sakal olabilir, vücudunda hiçbir şekilde olamaz, yani öyle olursa benimle olamaz. Midemi bulandırıyor kıllar.
23 Yorumla- +1 yıl
Ya cidden bu ülkenin erkeklerinin büyük çoğunluğu canım. Kılsız diyenlerin babası kıllı deyip gülüyorlar djdkd babamın kıllı olması annemi ilgilendirir, ben babamla mı sevişiyorum? Cidden ne kadar aptalsınız ya jddjdj
- +1 yıl
Canım ne ya, g*ri zekalı demiştim 😒
- +1 yıl
Tesekkurler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılı olsa da olmasa da alan erkek. Pisliğin lüzumu yok.
24 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım..
Cevap sahibi+1 yılNeyini anlamadın? Kılı varsa alsın diyorum işte herkes
- +1 yıl
iyi ki yok bende.. ;)
+1 yılErkeğin döşünde kıl olmalı ki sinirlendiğinde yolup canını acıtabilesin.
71 Yorumla- +1 yıl
Adamsın 👍👍 dnxnsj
+1 yılGöğüs kılları testesteron seviyesiyle doğru orantılıymış. Velhasıl, tüysüz erkeklerde biraz az erkeklik hormonu.
Lazer yaptırdıysa hoş tabii.33 Yorumla- +1 yıl
Bende fazla o zaman kıl ormanı sahibiyim
Gizli Soran+1 yıl@RaGNaRoS sen Tüysüzsun anlaşılan :D
+1 yılepilasyon nedir Allah için.. yahu tama kaş ortası alınır sakallara bakım yapılır hatta gögüs kılları bile yeri gelir alınır.. ama erkek dediginin kadından farkı olur..
10 Yorumla
+1 yılKıllı beğendirme amacın var sanki dostum, o yüzden Türk erkeği koyda insanlar doğru seçim yapabilsin. Türkiye'de bir tane bu tarz kıllı biri yoktur. :D :D :D
14 Yorumla- +1 yıl
Var ben sporcuyum kasliyim baklavali vucudum bole 😊
- +1 yıl
Ondan sordum zaten 😆
- +1 yıl
Bende sporcu biriyim, baklavalara lafım yokta. Öyle kıllı bir türk erkeği yok dostum, onuda bir kabul edelim. :D
- +1 yıl
Dostum olmasa var demem 😊
galeri2.uludagsozluk.com/.../...B1-olur_477845.jpg böyle olmalı
00 Yorumla
+1 yılböyle olursan kimse sevmez bence link
20 YorumlaGörseldeki gibi yaz / kış süveteriyle dolaşmadığı sürece çok takmam 😀
42 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi cevap :))
her iş bitti olay sadece kıl tüy yün meselesine döndü
42 YorumlaKıl hiç sevmem ve nedense Türkiye geneli bıyıklı sakallı. Bıyık sevmeyen bir ben miyim acaba. Sakal neyse de bıyık ne yav. Kılsız erkek daha güzel.
21 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler...
+1 yılBenimkiler şekilli
Aynı iron man'in arc reaktörü gibi.
ya da süpermenin gögsündeki ücgen gibi
Bana gelince ;
erkek adamın döşü kılsız bir hatunu olmali bence =(10 YorumlaBir noktaya kadar olmali bence her birey beden temizligine ozen gostermeli kusura bakmayin ama gotu acilan erkeklerin killarini gormek gercekten cok cok itici
00 Yorumla
+1 yılAşırı olmamalı da ama adamcağız da tüm vücut ağda mı yaptırsın o da can sonuçta
42 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle😂 neyseki aşırı değil :D
- +1 yıl
Bizdeki de can
+1 yılGöğsüm kıllı.
Sevişirken, kadın kıl içinde kalıyor.
Bu durumdan hoşlanan kadın da var.
Hoşlanmayan kadın da var.
Her kadının tercihi farklı,
bu da gayet doğal.00 Yorumlaerkek değin kılı olur kadın dediğin kılsız makbul olan bu atalarımız demişlerdi erkeğin kıllısı Ali'den kılsızı Ebubekir den gelir diye 😁buarada benine bayıldım çok guzyerde duruyor😍
04 Yorumla
+1 yılEn kıllı bölgem sakalımdır heralde :) sevmiyorum olsa bile uzun olmayacak beni rahatsız ediyor ne biliyim herkesin kendi düşüncesi orman çomarı gibi olmanın da alemi yok bence :)
00 Yorumlagöğüs kol kıllı? başka nerde kıl var ki zaten :D göğüs ve kol %80 i vücudun :D Daha neresinde kıl olacak insanın. sırtında kıl kimsenin çıkmasın tabiki. :D
Bende bana kadar kıl var :D00 YorumlaŞimdi pürupak olmayacak kol bacak bölgesinde olsun ama gidipte sırta göğüse yaymasın tövbeestağfurullah denizdeki barzolarıda görüyoruz yani bizim kıl anlayışımız o değil yanlış anlaşılmasın
00 Yorumla
+1 yılKıl vücuttaki enerjinin %20'sini aldığından vücut geliştirme ile uğraşan erkeklerin hepsi kıllarını alırlar. Yani hem kıllı ve hem kaslı olmaz kızlar. Sorry. Tercih yapmak zorundasınız :D :D
016 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLan azcik kılın kime zararı var yazık günah 😂
- +1 yıl
Yanlış bilgi. Kıllar vücuttaki enerjiyi alırlar. Çoğu sporcunun kıllarını aldığını görürsün.
- +1 yıl
CodeRede katılıyorum yanlış bilgi..
Gizli Soran+1 yıl@CodeRed sana katılıyorum
- +1 yıl
Arkadaşım araştırın bakın. Vücudunu açmak zorunda olmayan sporcular bile kıllarını alırlar. Kaslı olmayanlar bile. Boş yapmayın bilmeden.
- +1 yıl
@CodeRed İki yıldır sporla uğraşıyor olman seni insan anatomi ve fizyolojisi hakkında uzman yapmıyor. İstediğin kaynağa bakabilirsin. Alacağın bilgi şudur :
Kıllar vücuttaki kan dolaşımını etkiliyor.
Kas oluşumunu yavaşlatıyor veya engelliyor.
Enerjiyi azaltır.(örn:koldakiler kolun enerjisi , bacaktakiler bacağın enerjisi.)
Terlemeyi zorlaştırır.
Ben şimdi kısaca bir forumdan alıntı yapayım
https://vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=13508 - +1 yıl
Kardeş Cidden şaka mısın sen bu yazılanlara inandın mı forum burası önüne gelen yazı yazıyor Wikipedia da aynı bok... Daha detaylı araştırmanı tavsiye ederim bu konuyu Serdar Aktolgaya sormuş biri olarak konuşuyorum konuyla hiç alakan yok...
Gizli Soran+1 yıl@CodeRed beyler sakin ya.. neyse ney kıllı da seven var kılsız da kader kısmet Yaw eğlence amaçlı bu soru bosverin gari 😊
- +1 yıl
Ya saçmalamayın anasını satayım. Hiç mi futbolcuların kıllarını neden aldığını düşün müyorsunuz? Ya da herhangi diğer sporcuların?
- +1 yıl
10 yıllık bir kanı bu. Kıl enerjiyi alır. Nokta.
Gizli Soran+1 yılYa abi kıl alsa alsa ne kadar enerji alacak sjshsj
- +1 yıl
%20'i kadar. İkili mücadelelerde bu yüzde yirmi hayati önem taşır.
- +1 yıl
Killarin kaslara etkisi az hatta spor yaptigim zamanlarda hocalarim alakasi yok demislerdi. Ama eski hocam ozellikle lise caglarindayken killarimizi kesmemizi istiyodu bacaklardakileri sadece, bizim erkenden cikmisti bayagida coktu. Ayak gelisiminizi zayiflatir diyodu dinleyin beni kesin oyle bacak calisim gunese cikin falan diyodu. Tabi bir kaynagi var mi bilmem. Ben killarin kaslarin geliisimini engellemekten daha cok kaslarin daha cabuk hamlasmasina neden oluyo gibi goruyorum, bir dayanagim yok. Cunku zayif insanlara bakin mesela genc olarak kucuk olarak killari hep erken cikar, kilosu yerinde ya da hafif fazla olanlarda daha seyrek kil vardir. Bunla ilgili arastirma var mi bilmiyorum bu kis bacak killarimi kesicrm spor yapicam full :D
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki bu kılsız kaslı abimiz göbekli olsaydı ne düşünürdün :-D
- +1 yıl
Kılsız ve kaslı olacak elbette
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılKılsız erkek.
41.media.tumblr.com/.../...liiVqj1qg22hlo1_540.jpg10 Yorumla İğrenç, katılmıyorum. Kıllı erkekler orangutana benziyor
30 Yorumlatipine bağlı mesela burak özçivite kılsız olmak yakışmak çağatayada kıllı olomak yakışmaz ama göğüsleri kılsız isterim ben :D
20 Yorumla
+1 yılherkes kılsız demiş kendime kahkaha attım o vakit :D ama bana göre kıllı
311 Yorumla- +1 yıl
oowww hayallerimde ki prens :D tabii ki olur gel iste beni babamdan
ama trabzon bilezik isterim :D - +1 yıl
peki bey :D ahahaha tuzlu kahveni hazırlıyorum
- +1 yıl
Hemserim ciktin desene :)
- +1 yıl
hamşehri mi? bursalı mısın?
- +1 yıl
Hayir.. trabzon yazmissin..
- +1 yıl
Yalis okumusumm kusura bakma :)
- +1 yıl
trabzonluyum yazmadım ki :D trabzon bileziği isterim yazdım alta arkadaşa şakasına sebebi de ben trabzon bileziğini çok beğenirim ondan :D
- +1 yıl
Yanlis okumusumm :)
Beyaz carsafa sabah kalktiniz da killar dokulmesi guzel olmaz sahsen benim gogsum kilsiz ve gayette g7zel bence
10 Yorumla
+1 yılErkekte kıl yaradılış özelliğidir bana göre ve illaki vardır kişinin kendine rahatsızlık vermediği sürece sorun yok
10 Yorumla
+1 yılGöğüs kol ve bacakta olması sorun olmaz hatta çekici gelir (abartı olmamalı 😄). Koltuk altı omuz sırt almalı tabi 🙂
10 Yorumla
+1 yılKılsız bir erkek olarak katılmıyorum ama kıllı erkek seven kadınları anlıyorum. Daha maskülen duruyor çünkü.
10 Yorumla😂😂 helga yi kapmis dayi vize yolları göründü..
Normal bir derecede kıllı olsun Herseyin asirisi hoş degil :)10 Yorumla
+1 yılKılsız erkek ama bu tüm her yerini kapsamiyo mesela hafif kirli sakal olabilir ama mümkünse ben baby face seviyorum :)
10 YorumlaBenim gibileri severlermi bilmem ama, kesilmesi gereken yerlerde kıl bırakmıyorum joy
Halimdende memnunum. Seven böyle sevsin.10 Yorumla
+1 yılNasıl mutluysan öyle ol seni seven ona bakmaz kendini rahatsız etmiyorsa erkekte olur zaten 😇🗡🔪😎🙈😅
12 Yorumla- +1 yıl
Sağol 😎😎😈😇
- +1 yıl
ricalar madam matmazel☺
Göğüs malafat ve koltuk altında sevmiyorum geri kalan da olsa da problem yok. d O da çok olmamak şartıyla. d
10 YorumlaSakallı olan, göğüste, kolda, bacakta serpme kıl olan erkek çeker. Genital bölge, göbek, omuz ve sırttı hiç olmamalı.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :D
+1 yılvalla kadinlara gelince bir tane bile tüy istemem diyosunuz ben de istemem o zaman şunlara bak.. kendileri orman gibi gezicekler ohh lükse bak. (kardeş yorum sana değil üstüne alması gerekenler alsın)
03 Yorumla- +1 yıl
haklısın bu konuda :D
- +1 yıl
ee yani
- +1 yıl
:D :D
Bencede çok olmamak şartıyla kıl iyidir erkekte kız gibi olmasını istemem (sevgilim sarışın kılları az😒)
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen (:
aramızda bir tane tüysüz olabilir oda benim. erkeğim olacaksa kıllı olsun. millet erkek olduğunu önden bakmadan anlayabilsin.
10 Yorumlaçokta kılsız oldu mu hoş ollmuyor. kimseye beğendirmek zorunda değiliz aslında. olursa ekime olmazsa kasıma...
10 Yorumla
+1 yılBir adet kılsız alayım anam...
Ben değil üleyn içimdeki kadın konuştu...
Sus leyn sus yinemi sen...11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılRhehehehehe :D :D
+1 yılCanının içinde bir can var, o canı ara!
Dağının içinde bir hazine var, o hazineyi ara!
A yürüyüp giden sûfî, gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil, aradığını kendinde ara!13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDogru soruya yazdığina eminmisin :D
- +1 yıl
Hoşlanmadığına tahammül sabır değildir. Sevdiğine kavuşamayacağını bilsende, kavuşacakmışcasına gayret etmendir. Bırak, sabır sana sabretsinki acıyı bal eylesin.
Gizli Soran+1 yılEyvallah
+1 yılErkek dediğin, döşü kıllı olur gizli. :D
Ama videoda da dediği gibi yorgan gibi değil, kıvır kıvır değil tabii... :)12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbayandaki en ufak kıl problem oluyor ama sızde :) bızdede olsun yanı tercih hakkı dımı :)
- +1 yıl
Tabii ki. :)
+1 yılerkek dediğin kıllı olur abi (sınırı var tabi)
kıçının üstünde omzunda elmacık kemiklerinde bide parmaklarının üstünde olmasın gerisi gayet iyi göğüs ve göbek kılları + bacaklar falan10 Yorumlahttps://vocaroo.com/i/s1O5fnET5ExU allahını seveb şu herife taş atsın !
11 YorumlaUlan önce kızlar kılsız olsun da erkeklere sonra sıra gelir.
30 YorumlaDöşü az kıllı olsun da göbekte omuzda falan itici bence
20 Yorumla- Devamını Gör (1215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne