AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
687Cevap
Recep ivedik gibide olmasin yani tam da az olsun fazla kıl tüy sevmiyorum ben
Kılda keramet olsa, öyle işte, kıl kadar itici bir şey daha yok. 😂
Bir erkek göüsündeki kılları alabilir ama kesinlikle bacakları kolları falan aşırı derece olmadığı derece kıllı olmalı
Göğüste ve genitalde kıl mide bulandırıcı ama diğer bölgelerde sıkıntı yok :)
Abi tabi ki kilsiz tuysuz ya soru mu bu killiysa da alsin bir zahmet
Ne demiş çok ünlü bir düşünür?
Kılda keramet olsaydı ayılar evliya olurdu.
sen kıllı bayandan hoslanıyorsan kızlar da hoslanır...
sıfır tüy diyosun erkekte ama bana hiç doğal gelmiyor gerçekten çok itici geliyor kulağa...
Göğsü kıllı erkek
Çok esmer olmasın çok da beyaz olmasın..
https://www.youtube.com/embed/u01vyniy1AkO kıl tüy muhabeti genetiksel bir şey erkeklerde normal gidip kız arkadaşım aldır dese aldırmam he orman gibiyse orasını bilemem ama
Kılsız erkek her zaman daha iyidir bakma sen öyle kıllı diyenlere şöyle tüysüz kaslı bir vücut görsünler sadece görmekle orgazm olur alayı onların amgg...
off bu ne mukemmellik harikasin
Yorum olarak mı harikayım yoksa genel olarak mı?
...
hepsi
yorum olarak
Hepsi yorum olarak yani genel olarak sağ ol...
Sende öylesin...
Sağ ol...
Bacaklarım haric bir kıl sorunum yok.. omuzlarımda sırtımda hic yok.. göbek bölgemde oluyor az onuda şarjlı bir tras makinasıyla alıyorum
Bak tüy olmasin kadın vücutlu gibi olsun gram muhim değil ama lütfen tüylü bir erkek olmasın. Midem kaldırmıyor.
yemin ederken "yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın", kötü durumda olan birine çözüm önerisinde bulunurken "senin acilen sevişmen şart"
valla dogustan kıl yok benım göğsümde sırtımda falan. kıskananlar çatlasın :)) sennde zevksizsin. kıllar ağzına burnuna kaçar valla :D
Yani hem cinslerime ilgim yok çok şükür ama bayan olarak dusunursem iğrenç bir bayanda kıl yani kendi açımdan kıllarımdan memnunum sonuçta orman gibi de bir vücüdum yok yani
Erkek dedim kadin kılsız olmali zaten
Bu gorüşüne katiliyorum ama hatirlatayim 1 veya 2 sene önce kadınlarda koltuk altı kıllarını boyama modasi çıkmıştı te tiksindirici bir goruntuydu ya
Hepten köse olmasın ama kıllı da olmasın. Ya da köse olsun fark etmez. Bayandaki tüylerkadar erkeklerin tüyleri de itici olabiliyor
Bence çok tüysüz itici ya
Ben tüy olayına baştan beri uyuz oluyorum. bir kızda da erkekte de dikkatimi en çok çeken şeylerden biri tüyleri
Erkeklerde kadinlara ozendi simdi agda yaptiriyorlar ne gunlere kaldik :)
Erkek adi ustunde hafif killi olacak ayi gibi degil tabi
ne ağdası üst vucutta kıl çıkmıyor :)
ben kendim aşırı tüyüz biriyim. kılsız diyorum. kılsız derken orman gibi yeri ağdalamıs gibi değil. doğustan asırı tüysüz sarı mınık kılları olan
Benim tercihimde kılsız :) Ve bu düşünceye kendimde uymak için en kısa zamanda çalışmalara başlıyorum :)
kardeş sen heralde kıllısın o yüzden böyle bir sey soruyorsun millet kılsız derse kıllarını aldırcan demi ?
Bilemezsin
Bu kadar kafii link
kılsız erkek bebek poposu gibi, fazla kıllı erkekte ayı postu giymiş gibi duruyor. kararında kıllı :)
:))
Kimi insanda kıllar erken çıkar kimisinde zamanında kiminde gecikme olur. benim göğsümde kıl yok çıkacağı belli ama kıl yok bende o zaman ben öleyim haketmiyorum yaşamayı demek ki kılsız erkek mi olur diyorlar sanki kendisini kendi yaptı.
Kılsız bana daha çok bakımlı geliyor ve daha çok hoşuma gidiyor
Bayanlar evlendikten sonra esinizede acik olunki erkeklerde ona gore kendine ceki duzen versin.
kıllı erkek sevilir mi ya şöyle göğsüne bir dil atiyim desen azin bir topak kil olur 😂
hahaaa efsanesin
@KirmiziSu öyle ama yanii sen severmisin
Kadının saclisi erkeğin killisi makbul demişler.. Kim demiş bilmiyorum ama 👍
Kıllıysada gömleğinin önünü iyice açıp göstermesinler ya ıykk diyoruz cbdmcm
Kılsız erkek, mümkünse hafif sixpackli,
özellikle penis ve testisleri kıslsız
Tesekkurler
Hayvan gibi anasını satayım, kıllarıyla bir yorgan yaparsın 😂😂😂heheheheh
yani Koreli geni olsun bıyık, sakal geç çıkar hm ben rahat ederim hem o
Zekice :))
teşekkür ederim BABYFACE adamlar yaa
Kıl çekicilik unsuru değildir benim için. Sevdiğim kıllı ya da kılsız farketmez benimdir...
Tesekkurler...
Kesilmesi gereken yerlerde kıl olmamalı bence onun haricinde kıllı erkek candır =)
Erkekler nasıl ki kızları kilsiz istiyorsa bende erkekleri kilsiz isterim agda şart erkekler 😂
Kılsız yaa bence bu biraz da bakımın göstergesi bilmiyorum. ben oyle dusunuyorum
Ölçüsünde olduktan sonra, kıllı olmalarında bir sıkıntı yok bence.
Tüysüz tabiki bacaklarında falan olabilir ama göğsünde koltuk altında çirkin
koltuk altı değil. göğüs ve göbek :)
Bana göre orası da çirkin
kıl ve tüy farklı şeyler... tüyleri al kıllar kalsın
Ne orangutan gibi tüylü ne de çok tüysüz. Mümkünse birazcık olabilir 😕
Bacaklarım sanki ağda yapılmış gibi. Vücudumdaki tüm kıllar sanki sadece sakalım bıyığımda çıkıyor o derece rahatım valla :d
Kıllı derler ama kişiden kişiye değişir şayet bende var o dertten
Benim göğsümde sırtımda hiç kıl yok doğuştan bacakta hafif var :) kıllı erkek mi olur maymun gibi
Hz. Ali maymun mu yani?
Peygamber karıştırma hemen ben şimdiki zamanı diyorum :) hemen din adamlarını karistiriyosunuz sizin inancımız bu kadar.
Ne alaka olum tükürdüğünü yuttun hemen.
Bence senin dinsiz olman var burda
İkisi de kiminde kıl çıkmaz kiminde normal seviyededir kiminde aşırıdır. Aşırı olanlar itici zaten.
ne çok kıllı ne kılsız erkek dediğin az kıllı olur.. esra hanım mümkünse azıcık kıllı istiyorum :D
Siparişin yüklendi gönderiliyor :)))
Dösü gilli olacak😅😂😂😂 Ha birde sac sakal olsun😅😂😂😂
güzel yorum :D
@Karayel_1 Sagol😄😄😄
köse kılsız erkek kıllı erkekle evliyim her yer kıl bıktım artık:)
Zaten aşırı kıllı değilim. Bir de kim uğraşacak genital bölge yanında bütün vücudu traşlamaya?
kıllı olanın kasları yok mk kılsız örneğin kasın amnakoymus :D
Nasıl bir kıldı o gece gece uyucaktım uykum kaçtı :D
recep ivediğin akrabası herhalde şu kıllı olan :D ayı maymun karışımı bişey olmuş töbe ya :D
mk :D dal tassak foto cekilmişsin kafayı sanki montajlamışlar gibi duruyor :D
fake hesap zaten :D
fake olmasa nolcak * :D koca kafalardaki adamlar gibi duruor guzel dıye bu fotoyu fake yaptıysa aklına edeyım :D
:D top herhalde
ananı yollarsan top muyum anlatır sana şerefsiz bu arada fake hesap sensin bir de engellemiş beni g. t herif
kufretme la adama salla herseye yorum atmıs zaten
salak mısır nedir yorum atıp atıp kaçmış
bosver salla :D
kılsız tüysüz seviyorum sadece bacak ve kolda olabilir biraz
benim tarz iyidir :)
türkiyede zor diğerleri zaten kesiyor
Erkekte tek kıllı olacak yer ora da sakal bıyık (yakısıyorsa tabi)
erkek dediğin normal derecede kıllı olacak ama tabi sırt omuzda değil..
Erkek dediğin kıllı olur be :) aşırısı değil ama :D
Eğer killarini alan erkekten bahsedecek olursak. Kilsiz erkeği erkek olarak saymam bile.
Ama çok fazla killari olursa hertarafinda belki rahatsız edebilir. Ama kesinlikle kilsiz olmamali bir erkek.
İkisinin ortası ne çok kıllı nede çok kılsız iyidir ben gayet memnunum halimden :)
Sarisin olmali bronz sarisin :)) boyle olursa kili da tam kivaminda olur
Bakın ben normal olmayan erkeklere karşı bir insanım sporlar uğraştığım için bazı bölgelerin gelişimini sağlaması açısın dan alıyorum ama erkeksi DUYGULARIM sağlam yanlış anlaşılmasın ;)