Güzellik & Bakım Türkiye’nin en ince belli modeli Dilek Kaya sizce nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kendisini çok beğeniyorum. Çok tatlı ve cool bir kadın. Dünya rekoru kırmaya çalışıyormuş beli ile umarım kırar, çok emek verdiği belli.❤️❤️ Türkiye’nin en ince belli modeli Dilek Kaya sizce nasıl? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
idknowq Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl kuaförüm sensinde saçma sapan kombinler yapıp bilali delirtiyodu 😂 2 16 Yorumla Soran +1 yıl Yaa cidden ckdkd Efsane komikti 😅 Yorumla idknowq +1 yıl ayy başlasa da izlesem selvere çok gülüyodum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Instagramda selveri görmen lazım yarınlar yokmuşçasına shop yapıyor kız asla tanıyamazsın😂😂 Yorumla idknowq +1 yıl yaa ama belli o kızın öyle olduğu 😂 bir tane yarışmacı çok güzeldi adını unuttum da, sarışın kadın da baya iyiydi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Esmer olanı diyorsun değil mi adını unuttum ya bende😂 Ay başlasın ve yesinler birbirlerini 😏 Yorumla idknowq +1 yıl yeni juri bülent ersoy olmuş ki çok daha eğlenceli olur merakla bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Kaos kokusu alıyorum hepsini ezikleyecek😂😂 Yorumla idknowq +1 yıl fenaa gömecek hem de 😂 diğer adam da çok iyi gömüyordu ikisi efsane olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Heyecanlandım ya kaosa boğ bizi divam hazretleri dkdkdkf Yorumla Comalakkoo +1 yıl Başladı dıye biliyorum bugun gordum hatta yeni bölümdü. selver su filan vardı 😀 Yorumla idknowq +1 yıl @Comalakkoo aa ben o saatlerde hep yaprak dökümü izlediğim için açmamıştım hiç kanalı 😂 Yorumla idknowq +1 yıl haha bu sezon izlenir 😂 Yorumla Comalakkoo +1 yıl Yarın büyük olaylar var izleyin. Fragmanda gördüm 😀 Yorumla Soran +1 yıl Aşkı memnuyu takip ediyorum şu sıralar ay hemen izliycem yarın 😆 Yorumla idknowq +1 yıl @Comalakkoo söylediğin iyi oldu teşekkür ederim 😂 Yorumla Comalakkoo +1 yıl Rica ederim ne demek 😂😂 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Bu nasıl mantık kalbur gibi kıçı var bardak gibi beli var 1 1 Yorumla Mac79 +1 yıl Belini dokunsan kırılır Yorumla
Narkozcubebiş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Çekici bir kadım bence her ne kadar beli orantisiz olsada 😆 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dünya rekoru kıramadan beli kırılacak gibi 2 2 Yorumla hipokratizm +1 yıl sen nasılsın peki? Yorumla hayalmee +1 yıl @hipokratizm hamd olsun iyiyim siz nasılsınız? Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Beli gerçekten çok ince.Güzel kadın 👍 1 0 Yorumla
Sonedax Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 47% +1 yıl Sen misin yoksa. d 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha neler dkdkd Yorumla
Sesrarengiz Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Kadının beli yok 😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 55 cm’miş şaka gibi😆 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl İğrenç duruyor ya 4 1 Yorumla Mac79 +1 yıl Aynen Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Guzelmis 4 0 Yorumla
OnrKs Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. İyiymiş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kuaförüm sensinde saçma sapan kombinler yapıp bilali delirtiyodu 😂
Yaa cidden ckdkd Efsane komikti 😅
ayy başlasa da izlesem selvere çok gülüyodum 😂
Instagramda selveri görmen lazım yarınlar yokmuşçasına shop yapıyor kız asla tanıyamazsın😂😂
yaa ama belli o kızın öyle olduğu 😂 bir tane yarışmacı çok güzeldi adını unuttum da, sarışın kadın da baya iyiydi 😂
Esmer olanı diyorsun değil mi adını unuttum ya bende😂 Ay başlasın ve yesinler birbirlerini 😏
yeni juri bülent ersoy olmuş ki çok daha eğlenceli olur merakla bekliyorum
Kaos kokusu alıyorum hepsini ezikleyecek😂😂
fenaa gömecek hem de 😂 diğer adam da çok iyi gömüyordu ikisi efsane olur 😂
Heyecanlandım ya kaosa boğ bizi divam hazretleri dkdkdkf
Başladı dıye biliyorum bugun gordum hatta yeni bölümdü. selver su filan vardı 😀
@Comalakkoo aa ben o saatlerde hep yaprak dökümü izlediğim için açmamıştım hiç kanalı 😂
haha bu sezon izlenir 😂
Yarın büyük olaylar var izleyin. Fragmanda gördüm 😀
Aşkı memnuyu takip ediyorum şu sıralar ay hemen izliycem yarın 😆
@Comalakkoo söylediğin iyi oldu teşekkür ederim 😂
Rica ederim ne demek 😂😂
1. ci foto
Bu nasıl mantık kalbur gibi kıçı var bardak gibi beli var
Belini dokunsan kırılır
Çekici bir kadım bence her ne kadar beli orantisiz olsada 😆
Dünya rekoru kıramadan beli kırılacak gibi
sen nasılsın peki?
@hipokratizm hamd olsun iyiyim siz nasılsınız?
Beli gerçekten çok ince.
Güzel kadın 👍
Kaya değil ice berg bu bildiğin
Sen misin yoksa. d
Daha neler dkdkd
İnce bel modası geçeli on yıllar oldu.
Kadının beli yok 😏
55 cm’miş şaka gibi😆
Yüzü ne kadar da güzelmiş ama beli kötü ya bence
Dilek Kaya sen misin yoksa gizli?
İğrenç duruyor ya
Aynen