Kendinize bakın bir de şu varlığa bakın sanat eseri gibi dokunmaya kıyamazsın. bir de siz kendinizi bunlarla aynı klasmanda görüyorsunuz ya bitiriyorum :)
Türk kızları artık rus kızlarına çamur atmayı keser misiniz :)?
Orta Asyadaki türk devletleri niye yıkıldı geçmişte? Çünkü gittiler Çinli Prenseslerle evlendiler. O prensesler de kendi ülkeleri için ajanlık yaptılar. Peki Osmanlı niye yıkıldı? Hürrem Sultan gibi rus bir aşifte 2. Selim gibi bir pustu başımıza getirtti. Kösem Sultan gibi devlet yönetme meraklısı kadınlar çıktı. Bunların hepsi yabancı kadınlar, annesi türk olan padişahlara bak. Hepsi sorunsuz yönetmişler devletlerini. Osman Gazi'nin, Orhan Gazinin, Fatih'in, Yavuz'un anneleri türk. Bir bak yaptıkları işlere... Türkün en büyük imtihanlarından biridir yabancı kız özentisi ve maalesef bu özenti bizde MÖ. deki Asya Hun devletinden beri de var. İllaki yabancı kız istiyorsanız gezin takılın flört edin hatta yataktan çıkmayın; ama gidip de yabancı bir kızla evlenmeyin. Ha biz devlet miyiz grzekalı diyenleriniz olacaktır bana. Türklük geninizi eritmeyin. Baba türk anne türk olsun sürekli...
Rus kızlarının güzel olduğunu kimse inkar etmiyor zaten. O konuda herkes hemfikir ama bence sarışınlar çekici değil. Ben esmerlerden daha çok hoşlanıyorum. Herkesin zevkleri farklı oluyor.
herkesin guzellik anlayisi farklidir, slav erkekleride beni gorunce titriyor ne yapalim? sen onlar gibimisin hayir, bize sana camurmu atiyoruz hayir. herkesin bir alicisi vardir, insanlara ve gorunuslerine bukadar tapmayin.
insanlari dis gorunuslerine gore paha bicme degmiyorsunuz degil oncelikle ben ne turkum ne de turkiyede yasiyorum benim yasadigim ulkede bir suru ruslae var sandiginiz kadar degil onlari yuceltmeyin insanin milletine gore degil kalbine gore davranin tamam senin icin turk kizlar degmiyorsa cok fazla erkekler var turk kizlarni basinin taci yapacak sirf 1 2 tane egosu tavan yapmis genc turk kizi seni reddetdi diye boyle nefret kusma insanlara
Dış görünüşleri için dememiştim zaten değmiyosunuzu. Yok bunların hepsi böyle kendim türküm ama milleti sevmiyorum zaten ilk fırsatta tc vatandaşlığından çıkmak istiyorum. Ben de trde değilim
Biz ispanyol, italyan erkekler çok çekici diyince ortalığı ayağa kaldıran; siz bir kendinize baksanıza diyen erkek topluluğu yine birleşmiş bir şeyler saçmalıyor