Geçen sene yaz tatilinde arkadaşlarla tatile gidecektik. Vücudumdaki bütün tüyleri makine ile inceltip jiletle aldım. Kalça arası, bacak, kalça vs. her yer. Sonrasında vücudumda aşırı bir kaşınmalar başladı, özellikle bacak ve kalça arasında. Yürüdükçe, o bölge nemlendikçe kadınların bikini bölgesi dediği yerde hep yanma, batma hisleri oldu. Dermatoloji'ye gittim mantar krem verdi. Sürdüm, azalttı. Ama aradan tam tamına 1 yıl geçti, geçecek hala devam ediyor.
Bu süre zarfında türlü türlü yollar da denedim. Aylarca kot pantolon giymedim. Kumaş pantolon giydim. Kadife giydim, keten giydim, şort giydim. Marks Spencer, Pierre Cardin gibi mağazalara bir pantolon için 300-400 lira bile bayıldım. Ama yok. Hala yürüdükçe kalça arasında bir kaşıntı, bacaklarda bir batma/yanma hissi oluyor.
Lazer epilasyon geçirir dediler diye üç ay önce başladım. Üç seans gittim. O daha fazla artırdı. Bunların çözümü ne?
Veya bu sorunlarımın temel sebebi batık mıdır? Alerjim falan mı var? Lütfen çözüm önerileri sunun, yaşam konforum bir yıldır felaket kısıtlandı!
Bu süre zarfında türlü türlü yollar da denedim. Aylarca kot pantolon giymedim. Kumaş pantolon giydim. Kadife giydim, keten giydim, şort giydim. Marks Spencer, Pierre Cardin gibi mağazalara bir pantolon için 300-400 lira bile bayıldım. Ama yok. Hala yürüdükçe kalça arasında bir kaşıntı, bacaklarda bir batma/yanma hissi oluyor.
Lazer epilasyon geçirir dediler diye üç ay önce başladım. Üç seans gittim. O daha fazla artırdı. Bunların çözümü ne?
Veya bu sorunlarımın temel sebebi batık mıdır? Alerjim falan mı var? Lütfen çözüm önerileri sunun, yaşam konforum bir yıldır felaket kısıtlandı!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer