Güzellik & Bakım Aynaya bakıp ne "yakışıklıyım/güzelim" be diyor musunuz? KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Egolar kapışsın bakalım 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Vay be ortalık egodan geçilmiyor 😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Kkww Aynaya bakıp ne "yakışıklıyım/güzelim" be diyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
boncukk123 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Diyorum evet aynı şu Deliha diye bir film vardı ya onun gibi aynanın karşısına geçip çok güzelim be diyorum 😂 2 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl İstemsizce güldüm 😂 Yorumla boncukk123 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Dark_music Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Hastayim kizim sana bune guzellik balmi katdi Allah seni yaratirken diyorum her zaman😂😂😂😂😂 2 4 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Aahahha ego maaşaallah tavan 😂 Yorumla Dark_music +1 yıl Benden once egom dogdu sonra ben ondan benden buyuk bir az 😂😂😂 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl https://youtu.be/GH6MB7YH-Bg tam senlik 😂 Yorumla Dark_music +1 yıl Tesekkurler Yorumla
C3117 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl ahahaa kesinlikle bazen ayna karşısına geçip gözlerime bakıyorum. "gideni boş ver sen kendine bak" diyip öpücük atıyorum. bu öz güven meselesi ve bence çok önemli.tabi bunu herkese anlatmayın lkdsnlkzxncasd 1 0 Yorumla
oyunadamı Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Evet. Her seferinde ayna çatlıyordu annem artık bakma dedi. O zaman niye doğurdun dedim, sen zaten yanlışlıkla oldun deyip dışladı beni. :D 1 0 Yorumla
drcihat Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Günde en az 30 dakika aynanın karşısına geçip kendime bakıyorum ve sonra diyorum ki ne yakışıklıyım be 1 0 Yorumla
Yıkıkbirliseli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Bazen bakıyom güzelim diyorum bazen de ıyyyy tipe bak çok çirkinim diyorum sjsjsjsj 2 0 Yorumla
justunicorn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Bazen kendimi beğenmiyorum ama şükretmek lazım. Ruh halime göre değişiyor güzelliğim. 1 0 Yorumla
Vaveylaaaaa41 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Ben genelde "şu tipe bak" diyip geçip gidiyorum ayna karşısından 😃 1 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl guzel olmak yakisikli olmak benim icin birsey ifade etmiyor.. yuzumde bisey var mı sacimda kusur var mı ustumde sorun var mı diye bakarim... 1 0 Yorumla
Kendihalinde123 Takip Et Xper 6 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Geçti benden karşı taraf seni güzel bulmazsa ne çare.. 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. aynadaki benle aramızda genelde hay ben senin tpinizkim şeklinde konuşmalarım geçiyor :D 1 0 Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Evet. Daha iki gün önce aynanın karşısında don atlet kendime baktım. 1 0 Yorumla
Strongman1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hayır demem mesleğimiz gereği genelde mütevazı olmayı ahlak edindik 1 1 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Aynen öyle asker aferin 😂 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Gerçekten bazen resimlerime çok bakasım geliyor seviyorum kendimi bazen çok severim temizsem değişik şeyler giyersem 0 0 Yorumla
YK1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Çoğu zaman sadece aynaya bakıp değil kişilere bakıpda onlara söyletiyorum 😏😎😂 1 0 Yorumla
californiawlf Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Makyaj yaparken evet 😂🤷🏼♀️ 2 2 Yorumla KüçükGeneral +1 yıl Sen zaten öylesin sarı civciv 🐣🐤🐥☺️ Yorumla californiawlf +1 yıl Yaaa canım🌸 Yorumla
Aytac_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Hayır demiyorum ama bazen oluyor evet kirpiklerime bakıyorum dalıp gidiyorum😂 0 0 Yorumla
Tuniş Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Evet çok yakışıklıyım, tek derdim bu başka derdim yok. Nazar değecek diye çok korkuyorum. 0 0 Yorumla
lucidrimm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok guzelim benim kusurlarım bile güzel. Aşırı elestrildigim icin dogru yolda oldugumu biliyorum cunku insanlar genelde kiskandiklarini elestirir. 1 1 Yorumla lucidrimm +1 yıl Bundan sonra egoluyum aynaya bakip bakip kendime sarilcam Yorumla
Sefa0744 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ayna ayna var mı ben daha yakışıklı bu dünyada 😉😊 1 0 Yorumla
_PrezerLatif_ Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Aksine, Bu Tipe Bakan Kızın Gözleri Kesin Miyoptur Falan Diyorum. 1 0 Yorumla
Ahmethsrv3411 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Aynaya dişimi fırçaladığım zaman dışında pek bakmam. 0 0 Yorumla
milaa0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Genellikle karşı taraf ego mu okşuyor. 🌸 3 1 Yorumla bsbdhrrnxjr +1 yıl Karşi taraf cok buyuk yalan atmiş😅😅 Yorumla
SonsuzluğunDaniskasi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl kendime aşık oluyorum çok bakarsamm. d 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Narşit, bu belirtiğin kişiler hiç hoşlanmam. 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Hiç demedim ya :D sadece saç baş düzeltme 1 0 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Aynaya bakıp tipini dııııt diyorum kendime 😂 0 0 Yorumla
samsungirl_55 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayir 😂 2 1 Yorumla samsungirl_55 +1 yıl Hatta hep iyy bu nasil bir cirkinlik yaaa siye soruyorum kendi kendime bu cirkinlikle evde kalacn kimse begenmez begenenlerede sasiyorum 😂😂😂😂 Yorumla
GreenEvgar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hayır:) genelde kusurların gözümün içine bakıyor. 1 0 Yorumla
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. Evet diyorum. 1 0 Yorumla
dragonofkhaleesi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bildiğim bir şeyi dillendirmeye gerek yok :) 1 0 Yorumla
pembeciwciw Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. sölememe gerek yok benim ayna söylüyo sorunca 😄 0 0 Yorumla
ImYourDaddy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bundan daha iyisini hak ediyorsun derim genelde. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Diyorum evet aynı şu Deliha diye bir film vardı ya onun gibi aynanın karşısına geçip çok güzelim be diyorum 😂
İstemsizce güldüm 😂
😂😂
Hastayim kizim sana bune guzellik balmi katdi Allah seni yaratirken diyorum her zaman😂😂😂😂😂
Aahahha ego maaşaallah tavan 😂
Benden once egom dogdu sonra ben ondan benden buyuk bir az 😂😂😂
https://youtu.be/GH6MB7YH-Bg tam senlik 😂
Tesekkurler
ahahaa kesinlikle bazen ayna karşısına geçip gözlerime bakıyorum. "gideni boş ver sen kendine bak" diyip öpücük atıyorum. bu öz güven meselesi ve bence çok önemli.
tabi bunu herkese anlatmayın lkdsnlkzxncasd
Evet. Her seferinde ayna çatlıyordu annem artık bakma dedi. O zaman niye doğurdun dedim, sen zaten yanlışlıkla oldun deyip dışladı beni. :D
Günde en az 30 dakika aynanın karşısına geçip kendime bakıyorum ve sonra diyorum ki ne yakışıklıyım be
Bazen bakıyom güzelim diyorum bazen de ıyyyy tipe bak çok çirkinim diyorum sjsjsjsj
Bazen kendimi beğenmiyorum ama şükretmek lazım. Ruh halime göre değişiyor güzelliğim.
Ben genelde "şu tipe bak" diyip geçip gidiyorum ayna karşısından 😃
guzel olmak yakisikli olmak benim icin birsey ifade etmiyor.. yuzumde bisey var mı sacimda kusur var mı ustumde sorun var mı diye bakarim...
Geçti benden karşı taraf seni güzel bulmazsa ne çare..
aynadaki benle aramızda genelde hay ben senin tpinizkim şeklinde konuşmalarım geçiyor :D
Evet. Daha iki gün önce aynanın karşısında don atlet kendime baktım.
Hayır demem mesleğimiz gereği genelde mütevazı olmayı ahlak edindik
Aynen öyle asker aferin 😂
Gerçekten bazen resimlerime çok bakasım geliyor seviyorum kendimi bazen çok severim temizsem değişik şeyler giyersem
Çoğu zaman sadece aynaya bakıp değil kişilere bakıpda onlara söyletiyorum 😏😎😂
Makyaj yaparken evet 😂🤷🏼♀️
Sen zaten öylesin sarı civciv 🐣🐤🐥☺️
Yaaa canım🌸
Hayır demiyorum ama bazen oluyor evet kirpiklerime bakıyorum dalıp gidiyorum😂
Evet çok yakışıklıyım, tek derdim bu başka derdim yok. Nazar değecek diye çok korkuyorum.
Çok guzelim benim kusurlarım bile güzel. Aşırı elestrildigim icin dogru yolda oldugumu biliyorum cunku insanlar genelde kiskandiklarini elestirir.
Bundan sonra egoluyum aynaya bakip bakip kendime sarilcam
Ayna ayna var mı ben daha yakışıklı bu dünyada 😉😊
Aksine, Bu Tipe Bakan Kızın Gözleri Kesin Miyoptur Falan Diyorum.
Aynaya dişimi fırçaladığım zaman dışında pek bakmam.
Genellikle karşı taraf ego mu okşuyor. 🌸
Karşi taraf cok buyuk yalan atmiş😅😅
Ayna elimde geziyorum: 🤣
kendime aşık oluyorum çok bakarsamm. d
Oturup kendimle konuştuğum bile oluyor
Gerçeklerle yüzleşmem gerek 😀
Hayır diyemiyorum güzel değilim çünküm
Narşit, bu belirtiğin kişiler hiç hoşlanmam.
Hiç demedim ya :D sadece saç baş düzeltme
Diyorum
Kendimi öpüyorum hatta xd
Knk egolu değilim valla yapamam
Ne güzel ayna diyorum daha çok
😂 ayna catliyo diyomusumm
Aynaya bakıp tipini dııııt diyorum kendime 😂
Makyaj yapınca😂😂😂🙈
Bazen
evet :dd
Bazen bnshsmsb
Hayır
Hayir 😂
Hatta hep iyy bu nasil bir cirkinlik yaaa siye soruyorum kendi kendime bu cirkinlikle evde kalacn kimse begenmez begenenlerede sasiyorum 😂😂😂😂
Çocukluğumdan beri diyorum 😂😂😂😂😂
Kendimi övmeyi degil ovülmeyi severim.
Yok ya. Halimize şükür diyorum.
Diyorum
Aynanın değeri arttı diyorum
arada
Hayır, kendi kendime söylemedim bunu hiç.
Arada
Ara sıra
Hayır:) genelde kusurların gözümün içine bakıyor.
Evet diyorum.
Bildiğim bir şeyi dillendirmeye gerek yok :)
sölememe gerek yok benim ayna söylüyo sorunca 😄
Diyorum 😂
Aslaaa😵
😄😄😄
Evet çoğu zaman. :)
Bazen oluyor
Ergenken diyordum.
Bundan daha iyisini hak ediyorsun derim genelde.