Ooo ben varya ben. Aynayin karsinda olmaktan gunluk islerimi aksatirim heryere gec kalirim. O ayna varya o ayna. Omrumun sonuna kadar bakabilirim. Evde odamdan mutfaga gidene kadar uc ayna var ve mutfaga gitmem o kadar zor oluyorki. Ilerde evimin heryeri ayna olucak. Surekli yanimda ayna tasirim. Tek ayna olsa iyi, su birikintisi araba dukkan cami, yani kisaca kendimi gorebildigim heryere herseye bakarim. O kadaeki bir ara arkadaslarimin gozunden kendimi gormeye calisiyordum. bir mekana gittigimizde ozellikle aynada kendimi gorebildigimbir masaya oturrum. Adaya dussem alacagim uc seyde aynadir. Daha nelerr neleer mesela sunuda diyim yatak basligimi aynali yaptircam zaten tavana ayna kesin insaAllah. Ben o dereceki. Yillardir boyle cevremdeki herkeste bilir. Aslan burcuyum bu arada burcumda bu cok belirgin bir ozelliktir.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen kendine aşık olmuşssun dkfkdk
En İyi Cevaplar
Bir arkadaşım , hergün aynaya geçip kendini sev sen kendini beğenirsem beğenmeyecek kimse yok motive olursun demişti 😂 Arada bir yapıyorum bazen arasıra banada oluyor ego patlaması bence güzel birşey 😂
10 Yorumla
+1 yılDurum anlatınca kömik gibi bende vicudumu beyeniyorum sporu olduğum için ama bu egoyu aynada kendine kas en çok bunu sporcular yaşıyor vicutcular yani o egoyu sadece kendine yap "oyşş makinamısın be adam" diye ama bunu çevrenden ailene bile yapman tüm sosyal hayatını etkiler
Kamu spotu gibi oldu birazcık :D kısaca ego pişmanlıkdır.10 Yorumla
+1 yılAynaya bakip arkami döndüm dedimki
" Tipini s44 Yorumla- +1 yıl
Ya ahhahaha
- +1 yıl
:D vlaa oyle diyorm sd
- +1 yıl
Uhaaaaa tsklrrrr gunaydin
- +1 yıl
Gunaydinn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
278Cevap
Diğer konusunda 548 cevap paylaştı. eskiden artist olurum dioyrdum 20 yaslarinda aynaya bakinca
simdi sükür güzelim diyorum 20 likler bile yan yan bakiyor göz altinda bakiyor yolda bana
sen zuhal olcaya benziyon11 Yorumla- +1 yıl
Oha ne alaka sjdhsjs
+1 yılHiç öyle olamadım ne yazıkki :D Kendime karşı yalan söyliyemiyorum herkese oluyorda kendime yemiyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Amann bir sey olmaz
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Diyordum ama cok sanssiIm ya cok nazar aliyorum. Gozleriyle yiyo baZi kadin / erkekler nazar cok kotu
16 Yorumla- +1 yıl
Kursun dokturtelim sana
- +1 yıl
Ahahhahaha
- +1 yıl
Eben eben😂
- +1 yıl
@becausecool
+1 yılAynaya baktıkça ağzımdan üç kelimde dökülüyor genelde. '' Sen bir hiçsin. ''
17 Yorumla- +1 yıl
Oha cok agir
- +1 yıl
Gerçekler ağırdır. Herkes taşıyamaz. Ben taşıyorum özgüvensizliğime rağmen.
- +1 yıl
Haksizlik wtme kwndine
- +1 yıl
Ne yapmalıyım ki? Kurtulmak için bir çok şeyi denedim.
- +1 yıl
Bilmiyorum😂
- +1 yıl
Dünya çirkiniyim. Sırf özgüvensizlikten kurtulmak için yıllardır boks ve fıtness ile uğraşıyorum. Ama hiç bir faydası olmadı yani :D
- +1 yıl
Amann takma kafanaz😂
+1 yılBir kere gardrobun aynasında yaptım..
Gardrobun kapağı birden hareketlendi..
"Aha gardrop bile bana "hay senin sıfatına.." diyor.." sandım.. 😕
Meğer kitleme yapmış, takılı kalmışta..,😅😅
#Vesselam10 Yorumla
+1 yılAyni ben 😂😂 son 1 aydir aynanin karsisina gecip ayy ne guzelimm universutenin en guzel kiziii mavi sac ta ne yakismiss kirmizi sacinla harikaaa lens takmasam da 💩 ta guzel bir renkk cok minnosuum falan 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılBen her zaman öyleyim ya. İnsanın kendini beğenmesi gibisi yok bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Evet diyorum :D annemde hatta insan kendini begenmezse çatlar ölürmüş diyo hep :D
11 Yorumla- +1 yıl
Hakli
- Diğer konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılhayır ama sen peki ne derdin benim yerimde olsan https://i.hizliresim.com/r9G33a.jpg
16 Yorumla- +1 yıl
Ssnin nunarani silmistim en son hicte pisman olmadim😂😂 onemli olan neymis? Karaktermis
- +1 yıl
o mesajları bn yazmadım ki
- +1 yıl
He tabi😂
- +1 yıl
özele gelsene 2 dk
- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılBazen diyorum ki ya kız sen ne güzel bişeysin yarabbim ya bak bak şu tatlılığa bak diyorum bazende bu nasıl bir tiptir ya tipe bak çay demle diyorum 😃
20 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla ben özellikle bir kaç gündür acayip derecede özgüven eksikliği yaşıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Reglisir skjjsd
+1 yılAynaya bakıp erkek olsam kendimle çıkardım demekten kendimi alamiyorum su son 3 aydir😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Neden son uc ay😂
- +1 yıl
Bilmem kendimi daha iyi hissediyorum 3 aydir😂😂
Bugunde her zamanki gibi fistik gibisin masallah diyip yuzume tukuruyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılbende yapıom kız senin profil fotona bakıp süpersin dedim egon tavan yapsın az :D
12 Yorumla- +1 yıl
Tsk😂
- +1 yıl
no problem my friend
+1 yıl20 dakikada 1 aynaya bakmazsam kendimi özleyen biriyim ben. Kendimi her yönden ama her yönden çok beğenirim. Kusurlarım elbette var ama ben onlarla o kadar barışığım ki onları bile severim :)))
10 YorumlaDiğer konusunda 560 cevap paylaştı. gerektigi kadar bakıp begenirim, eleştiririm kendimi. hiçbir zaman off süperim harika olmuşum, puuu maşallah diye abartmam tabii ki, şöyle bir bakarım kendime iyi iyi güzel olmuş boyle derim.
10 Yorumla
+1 yılUuu hemen tişörtümü çıkarıp göğüs kasşarımı bir sağ bir sol şişirip indiriyorum sonra kendime diyorum liseden beri çok değiştin dimi kızlar seni bekliyorum saldır ahahahah 😅😅😅😅😅😅
10 YorumlaOha yine çok yakışıklıyım;
pbs.twimg.com/.../y1Uy1Ps8_400x400.jpeg10 Yorumlaevet diyorum. ay yerim kendimi kahkullerimi cok severim. gulmeyin ama bakibda beni sevmeyenler ne kadar beyinsiz dediyim oldu. hayatda insan kendini sevmeli
10 Yorumla
+1 yılAynen karşısında bir saat mal gibi dikiliyorum. hatta üstüne dört kalemde sigara yakıyorum tam kendime tecavüze yeltenecek konuma çekilince ayna karşısından ayrılıyorum :D
10 YorumlaDöndüm ve dedim ki bu nasıl tip Allah belamı vermiş,
34 Yorumla- +1 yıl
Cok tatlisin ama sjdhdjd
- +1 yıl
Oylesin kanka:d
+1 yılego iyi değildir :) güzel veya yakışıklı olup olmadığımıza başkaları söylesin :)
24 Yorumla- +1 yıl
Insan kendiisni seviyorsa kimin ne dedigi onemli degildir
- +1 yıl
aynanın karşısında kendini sevmeyen kişi çok az :)
- +1 yıl
O da dogru
- +1 yıl
ben kendine yakışıklı veya güzel göreni, kendi kendini padişah ilan edene benzetiyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece aynaya bakıp vallahi billahi şunu diyorum. gören herkesin dediği gibi gerçekten yakışıklı mıyım yoksa millet çok mu abartıyor. en sonun da şu hükmü veriyorum. çok yakışıklı olmadığım kesin , abartıyorlar , biraz elim yüzüm düzgün , sadece o kadar...
10 YorumlaGuzel oldugunu saniyorsan yaniliyorsun.
Normal elin yuzun temiz o kadar13 Yorumla- +1 yıl
Ne olmuş?
- +1 yıl
Okey fake
+1 yılBende öyleyim. Bakıp benden iyi manken olur diyorum. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahah ne guzel ya
+1 yılBakmakta haklısın kuzen ben sen olsaydım ben de bakardım sjshsj :D
25 Yorumla- +1 yıl
Hahhaa hg
- +1 yıl
Ben usta stalker c. t. :P
- +1 yıl
Sorularından bunu bulup kendi görüşümü aradım yarım saat :D Neden? Çünkü işsizim :)
- +1 yıl
oha ben şok yuh
- +1 yıl
Deve hafızası var bende ya:)
+1 yılGenelde çevremden duymak hoşuma gider. Konuşmasalar bile bakmaları yeter. EGO olabilir mi diyeceğim de yok. Simsiyah giyinen birinin nasıl egosu olabilir ki?
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse ki o kadar kendini beğenmiş değilim. Güzellik görmeyi herkes sever. Ben de başka güzel insanlar görmeyi seviyorum..
10 Yorumla Ben genelde aynaya bakip, "yüzünü bir kazada kaybedip daha çirkin olabilirdin, şükret cirkin pandam" diye kendimi teselli edip fazla incelemeden aynadan uzaklasirim😂
10 YorumlaHer zaman kendimi beğendim başkasının egomu tatmin etmesine ihtiyaç duymadım kendim o işi hallediyorum :)
10 Yorumla
+1 yılHer aynaya baktığımda ayna çatlıyor, evde kalmama tek sebep çatlattığım aynalar diyorum başka birşey demiyorum..
10 Yorumla- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılDemez miyim yaah😅😅 yanaklarımdan makas alacam nerdeyse ama sonra diyorum ki işte Allah burdan vermiş ama aşktan yana baht yok
10 Yorumla
+1 yılben varım genelde kendimi kamerada görünce çok tatlıyım deyip gülümsüyorum kendini beğenmişlik değil ama tatlıyım yani senden bile tatlıyım yani şekerim :D
10 Yorumla
+1 yılAynaya bakıp ne güzelim demiyorum ama "yüce rabbim özene bezene yaratmışsın, çok şükür🙏🏻😎" dediğim oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHem yakişikliyim hem sporcuyum hem kasliyim hemde güçlüyüm hemde elektrik teknikeriyim hdjsjsh Kizlarin elektrik alamaması elde değil :)
10 YorumlaGün içinde biri bana güzelsin dediğinde akşamına aynaya bakıyorum bakıyorum ama göremiyorum o kişinin gördüğü güzelliği 😳
10 Yorumla
+1 yılGünde 312 kez bu eylemi yapıyorum.. Sonra ayna çatlıyor artık kıskançlıktan mı yoksa yalanlara sinirinden mi bilinmez...
10 YorumlaSenin ki ego tatmini degil gercekten guzel kizsin, beni soracak olursan aynaya bakmamaya ozen gosteriyorum baktigim zamanda da 'ulan ben kendimi sevmiyorum baskasi seni nasil sevsin hele tipe bak' diyorum
10 Yorumla
+1 yılAynaya bakıyorum hey maşşallah diyorum
Daha sonra fotoğrafa bakıyorum :( :(11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende bende😂
+1 yılBen ayenaya bakıp kendimle İzmitçe konuşuyorum alışkanlık oldu😂😂😉
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
+1 yılSenin gine bir kaç gunmus ben her zaman diyorum ^^
14 Yorumla- +1 yıl
Ozel gunlerde psikoloji talan oldugindan anlayamassiniz skdjms
- +1 yıl
Evet bunu açıkladığına gore durum vahim :-D
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Bitti mi :o
+1 yılBen bakip bildigin kaza kursunuyum ya diyom iscilik sifir yani
21 Yorumla- +1 yıl
Yoh be deme oyle
Hayır demiyorum sadece aynaya bakınca burdada mı sivilce çıkmış dur patlatayım diye çatır çatır patlatıyorum şimdi çok şükür yok artık sivilce
10 Yorumla
+1 yılBugün, ahh be ne kadar çok tatlısın! derken yarın bu tip ne ya ne kadar tipsizim. 😭 diyorum. 😂😂
20 Yorumla
+1 yılHer gün giyinirken garanti diyorum analar ne evlatlar doğuruyor be şu yakışıklılığa bak hey yavrum deyip aynaya tütütü maşallah diyorum
20 Yorumla
+1 yıldemiyorum
aynaya bakıyom yine tipsizsin hacım kasılma diyorum20 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazen banada oluyor öyle kendimi beğeniyorum ama bazende çok çirkin hissediyorum psikolojik mutluysan kendini güzel hissedersin.
10 Yorumla
+1 yılBen sadece aynada bacaklarımı gördüğümde çok mutlu oluyorum gayet güzel bacaklarım var kaslı kaslı fit
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvde ki aynada Brad Pitt tarzi görüyorum kendimi bir havalar bir havalar sonra disarida giderken arabanin camina bir bakıyorum mahmut tuncer...
40 Yorumla
+1 yılSenin gibilerin hastalığının bir adı vardı da unuttum simdi
13 Yorumla- +1 yıl
Fasist
- +1 yıl
Komik deildi
- +1 yıl
Narsist
+1 yılSümük gibi olduğum zamanlar daha çocgunlukta oldugu icin cok fazla demiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Senin nick ini yeni fark ettkm. Kizin biri dun seni sordu😂
- +1 yıl
Tanidigimdir belki kim ne diye sordu?
- +1 yıl
Seni cok begenmis 1 xper diye mesaj atamiyomus. Bende seni takip ettigimi bilmiyordum bana mesaj at demistide ben sen oldugunu bilmiyordum
+1 yılHerkesi eksileyen benim :) saçıma fon çektiğim zaman gözlük olduğu zaman diyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Niye eksiliyon ahhaha
- +1 yıl
Işten çıktım yapacak bir isim yok Akşam issizligi diyelim buna :)
+1 yılben aynaya baktıgım zaman tipe bak peygambere bıcak cekmıs dıyorum
20 Yorumla
+1 yılDürüst olmak gerekirse bazen diyorum sonra kendime gelip ne diyosun sen be işine bak diyorum 😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
:DDD
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. geçen biri fotomu çekmişti profosyyenel kamerası vardı attı bana lan diyorum bu ben değilim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha 😂
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. bazen oluyor öyle, sonra geçiyor :D
acımasız gerçekler :)10 Yorumlainsan kendini sevmiyorsa zaten yaşama bağlanması güçtür seviyorum kendimi :-)
10 YorumlaAra sıra oluyor😄noluvak canim gerceği soyluyorum sonuçta😜😄
10 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Diyorum demez miyim :D
Sonra ayna dile gelip,,, zk. tir la tipsiz diyor bozuluyorum :P10 Yorumla
+1 yılKendimi güzel bulmadigim icin demiyorum oyle birsey ama guzel olsaydim derdim :)
10 Yorumla- Devamını Gör (426)
11 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar