Aynaya baktığınızda görüntünüzden memnun musunuz? Kendinizi daha iyi ve mutlu hissetmek için ne yapıyorsunuz? Ben kusurlarımla kendimi seviyorum. O yüzden aynadaki görüntümden memnunum.

Aynaya baktığınızda görüntünüzden memnun musunuz? Kendinizi daha iyi ve mutlu hissetmek için ne yapıyorsunuz? Ben kusurlarımla kendimi seviyorum. O yüzden aynadaki görüntümden memnunum.

evet. aynada görntünün boyut aygısı kaybolmaz. daha gerçekçi ama ters bir görüntü oluşturuyor. çektiğim fotoğraflarda istediğim bir vücuda sahip değilim ama aynaya baktığımda ters üçgen bir görüntüm oluyor. bu hoşuma da gidiyor. bu nedenle fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum
Cevap
12Cevap
Son zamanlarda aynaya bakınca verdiğim tepki bu oluyor genelde aasdjdk
Snjskwkskssls
Tabiki seviyorum 5 kişiye benziyorum bazısı anne bazısı baba mesela bu sene bir kadın aynı babası diyor bazısı hala bazısı abi bazısı teyze
Kendimi eleştirmeye yetecek kadar ömrüm yok😂 çok güzel olduğumuz için sevmiyoruz kendimizi, kendimizi sevdiğimiz için çok güzel buluyoruz 😂😂
Buluyorum ama her zaman değil. Bazen bu tip ne a... Diye sövüdpüm oluyor kendime djjsjs
Bazılarının yorumlarına neden cevap veremiyoruz
Alnımda sivilce ve lekeleri var ama güzel biliyorum ☺️
Eh işte fena değilim. Kendimle barışığım o yüzden beğenirim.
Kendini beğenmeyen çatlar ölürmüş. Kendini beğenmeyen yoktur bence.
Bir gün seviyorum kendimi bir gün soğuyorum inişli çıkışlı bir ilişkimiz var.
Moduma göre değişiyor ama genel olarak güzel buluyorum.
Hem evet hem de hayır. Bazen fotoğraflarda iyi çıkmadığım oluyor.
The blonde girll zaten sen güzelsin gerisini koy sepette gönder memlekette bebeğim benim yerim seni😍
Bazen güzel bazen değil
Evet buluyorum kendimle barışık bir insanım.
her türlü yakışıklıyım
Kendi kendime nazarım değiyoo🤣🤣
Laaaan saçlar bak çok güzeller
Eveeett 😍😍
Buluyorum
Hayır ama yaşlı insanların favorisiyim
Evet.
Bazen
Bazen.
Ehhh
Buluyorum
Aaaa öyleyimdir