Herkese merhaba 20 yaşındayım bacağımın alt bilek kısmına çok kıl olduğu için jilet vurdum ama çok pişmanım çook gür çıkıyor ve kısa çorap gitince bu belli oluyor rahatsız ediyor beni geri eski haline döndürmek için ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
144ağda yap o bölgeye eski haline döner heralde birkaç yapışta.
Jilet kılları kalınlaştırıyor bence gür değil de kalın çıkmıştır
Kalın-gür aynı değil mi zaten
Hayır tabiki de
Fark ne ben pek bilmiyorum da bu işleri😁
Gür demek çok sık olması fazla yani ama kalın telli gür demek anlamına gelmez sadece kıllar daha kalın kalın çıkar. İnş açıklayabilmişimdir
Jilet adamı deli eder reis keşke hiç vurmasaydınEpilasyon aletiyle daha iyi olurdu ama iş işten geçti jilet daha fazla çıkartır
ağda kullanabilirsin eldivenle almak azaltiyor diye duymuştum
Sadece ağda yapmak yetmez aynı zamanda tüy seyrekleştirici kür yap. Youtube da bununla alakalı çok içerik var. Hem bilgilendirici de. Eğer yapamam diyorsan satan markalar da var.
Direkt ağda yap birdaha jilet vurma ağdaya alıştır seyrekleşir
Kesinlikle lazer , tek çözüm..
Allah kolaylık verdin geri dönüşü yok
Lazeri tercih edebilirsin
Ağda veya lazer
Ağda yapsam bir kaç kere geri eski haline döner mi
Ağda sz da olsa azaltır
bir kaç kez agda yaptıktan sonra azalır
Bildiğiniz etkili bayan azdırıcı var mı?
Lazer
Ağda yap, azalır
Herkese merhaba 20 yaşındayım bacağımın alt bilek kısmına çok kıl olduğu için jilet vurdum ama çok pişmanım çook gür çıkıyor ve kısa çorap gitince bu belli oluyor rahatsız ediyor beni geri eski haline döndürmek için ne yapabilirim lütfen yardım edin teşekkürler
Sen tarlaya tohum sepmissin ama jilet harici şeyler kullan
knk cımbızla bir 5 6 kez al eski halinden bile guzel
Jilet vurduğun zaman gür çıkmaz, sorun etme.
Hayır ya gözle görülür bir şekilde baya gür çıktı bacağımın alt ve üst kısmı çok farklı duruyor
Saçmalama oğlum jilet vurursan orman kaçkınına dönersin
Sakın buna güvenip jilet vurmayın