Bacaklarıma ağda yaptım cok acıdı :D ama olsun şu anda çok güzel oldular pürüzsüz :D Şimde merak ettiğim bir şey var Ağda yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz birde ağda yapında kıllar ne kadar zamanda uzar?
Cevabın nedir?
Kızları anlamışsındır herhalde :)) bence sporla uğraşan birinin ağda yapması abes değil yapsan da yapmasan da çok problem değil. Ama benim erkeklerde en çok istediğim şey bakım acısından erkeklerin cidden manikür pedikür yaptırmaları lazım bir kaç ayda bir de olsa. :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVayyy cesaretinden ötürü tebrikler çoğu acısına dayanamaz :D ama evet onca cefadan sonra ortaya çıkan sonuç insanı iyi hissettiriyor. Bilmem ne düşünürüm bu birazda senin senin hal ve tavırlarınla alakalıdır sonuçta kıla göre insanı değerlendirmiyoruz en azından ben :D
01 Yorumla
Moda & Stil konusunda 473 cevap paylaştı. Şimdi daha sert daha çok sakal gibi çıkacaklar. Eğer sporcuysan lazer epilasyon yaptır. Eğer eşcinselsen bacak kıllarını almaya gerek yok. Diğer yerlerdeki kılları al yeter. Bir aya kadar kıllar çıkar. Farkedeceksin sert ve sakal gibi olacaklar. 😎
00 Yorumla
Etrafımız abazalarla doluyken sakın şort , kapri gibi şeylerle dolaşıyım deme :D Kıstırırlarsa kısarlar
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
34Cevap
İgrencsin. bir erkegin agda yapmasi kadar berbat bisey olamaz sen simdi bacaklarini da almissindir akilsiz. diger soruna gelince 1 ayda ancak.
31 Yorumlaİyi yapmışsın ya sporcuysan gerekli zaten 2 haftaya çıkmaya başlar bide erkekler sert sakal gibi çıkıcak yazmış öyle olsa biz ağdayla almayız sakal gibi çıkmaz merak etme :D
01 Yorumla
+1 yılKadınları anlamışsınızdır umarım. 2 haftada falan uzar, Görüntü kirliliği yapar kıl erkekte hiçte hoş değil. Bu orman gibi kıllı olan erkeklerin kızların kollarında tüy görünce kezban demesi ayrı ironi.
11 Yorumla
+1 yılYoldan çıkmışsınız ne diyim. Erkeklerde kadın gibi olmaya başladı. İğrenç ya. O zman bizde bacaklarımızı almayalım öyle şort giyelim. Baya roller değişmiş baksana. Sinirleniyorum valla ya. Bakımlıymıs yoruma bak.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen kesmissin zaten kesecegin kadar
sakın plaja falan gitme... sana asılan olur ahahah :) bari bacakların düzgünmü? :)
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişinin hormonal durumuyla ve kıl kökü yapısıyla değişmekle beraber genelde 4 haftaya kadar. tabi ağdanında hangi tür olduğunu bilmek lazım.
ağda yapan erkeklere pek iyi gözle bakmam. çünkü erkek adam dediğin kıllı olur05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkek adamsın bırak yakışıp yakışmamasını, ağdayla çok uğraşırsın sonra
Cevap sahibi+1 yıldüşün
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızzzzz ilk defa yaptıysan çıkarken kaşıntı fena olacak haberin olsun:D erkek dediğin bacak mı alır yahu sporcu değilsen kalkışmasaydın bence ki bundan sonra sürekli almak zorundasın:P ama yinede tabi tercih senin :)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfutbolcuysan olay değişirde bence dokunmasan olurmuş boşuna iş çıkarmışsın kendine..
Cevap sahibi+1 yılayyy biz bu işten kurtulmanın yollarını ararız sen aldırmak iyi diyorsun hayret yahu..
+1 yılNeden öyle saçma bisey yaptin pürüzsüz olmasına çok güzel diyorsun sasirdim iki ay beklede ciksin bir dahada öyle bir hata yapma
02 Yorumla
+1 yılAnanla günlerede katıl kek kısır falan yersin dedikodu yaparsın.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen gizem
+1 yılKızda tıraş olmak ne ise, erkekte de ağda yapmak odur.
20 Yorumla
+1 yıliyi yapmissin ya bazıları var balta girmemis orman gibi midemiz kalkıyor en iyisini yapmissin
01 Yorumla
+1 yılBizde boxer giyelim o zaman iğrenç ya erkegin olayi farkli kizin ki farkli
03 Yorumla- +1 yıl
Ne boxer sadece erkeklere özel diye bir kanun mu var
1 ayda felan bu arada gecmıs olsun :D kesınlıkle bacagında tuy olan erkekler cok ıtıcı gelıyo ıyı yapmıssın
01 YorumlaModa & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Sonunda ya herkes boyle olsa keske :D 2-3 haftaya uzar yine.
02 Yorumla
+1 yılsen onları dinleme ya tüysüz erkek her zaman candır :D
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılumarım sporcusundur ve bu yüzden almışsındır 1 aya çıkar ya da 3 hafta
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hoslandigim cocugun her yani kil kil yumagi mubarek ama onu cok seviyorum :D killi olmasi daha da erkeksi bence :) Sakal biyigi da var tam maymun :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKisiden kisiye degisir tabi
1 ayda uzar, sporcu oldugun icin mi aaldin baacaklarini?
01 Yorumla
+1 yılßir erkeqin ßayan qbi tüvLerini aLmalarından TisKiniyorum Erkek dediqin qöqüs ßacakLarında vb. kıL oLmaLı yaa xD
05 Yorumla- +1 yıl
yok yaa Size maymun diyen kendisi şempazeLiqinden diordur KıL Size yakışıyo ;)
- +1 yıl
tamam vanilyalısından oLSun :D yok yaa ßayan KıLsızSa ßay'da KıLlı oLmaLıdır :)
Bak uzadığı zaman eski uzunluktaki yumuşaklığını bekleme aynı kısa sakal sertliğinde olucak ya öyle takılcaksın ya da düzenli olarak alıcaksın uzamasını beklersen 2ayda anca yumşar
00 Yorumla
+1 yıl1 haftaya çıkmaya başlar 2 3 haftaya da belirginleşir o değilde alınca aerodinamik oluyor he rüzgarı deliyon neyse :D
01 Yorumla
+1 yıl1 aya uzar ve erkeklerde temiz olmalı eğer orman gibiyse
00 YorumlaTövbe tövbe nasıl yaparsın böyle beni güldürdün. 1 ay boyunca uzar
03 Yorumlagüle güle kıllan.:))) bir kaç hafta sonra cikar :)
01 YorumlaYolunmuş tavuk gibi olan erkekler yazık ediyor kendilerine. Hele bacakta kolda ve bir yerde kıl olmalı maskülenlik açısından
03 Yorumla1 aya kadar uzar bnce en iyisini yapıyosun tüylü erkekler çok itici bnce
01 YorumlaBildiğim kadarıyla futbol oynayan çoğu erkek ağda yapıyor. Ne olacak rahatsız ediyorsa yap gitsin :D
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsporcuysan tamam anlarım.. ama degılsen ve agda yapmıssan sana farklı bı gözle bakmaya baslayabılırmm :))
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılağdayla azalır evet :)
Cevap sahibi+1 yılbidakıne ıple al :) hem daha cabuk azalır hemde daha az acır ;)))
Cevap sahibi+1 yıluzun bı ıpı alıypsun bacagına gecırıyosun ıkı ucunu bırbırıne gecırıyosun 4 5 defa bı bı tarftan bı bı taraftan olduda bıttı :)
Cevap sahibi+1 yıltamam acılara katlan o zmn :):):)
Bence her erkek yapmalı :)) 2 haftada uzuyor ağdayla
04 YorumlaBende aliyorum ama bacaklarmi degil tabi sadece göğüs :P
08 YorumlaBir haftaya cikmaya baslar almayn bence yakismyo erkege
03 Yorumla
+1 yılBende futbol oynadığım için almak istiyorum ilk defa ama çok uzun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Hocanın zoruyla yapıcam zaten :D
+1 yıl3 4 haftaya uzar :D sadhsajfhask yaptın mı gerçekten :D
05 Yorumla- +1 yıl
helal olsun valla sdasfdasfaqs
- +1 yıl
aynen kanki asSD:FSs
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim ağda yaptı bide bana video attı alınırken soğudum ayrıldık
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSendemi çektin Oha :D
Cevap sahibi+1 yılFanteziniz më anlasam bir :D
Cevap sahibi+1 yılAtarsın artık biede :D
Cevap sahibi+1 yılIyi aman :D
Cevap sahibi+1 yıl:D/
+1 yılOda bir şeymi ben kız arkadaşıma temiz gözükeyim diye yüzüme komple ağda yapmıştım.
00 Yorumla
+1 yılAbartmışlar bence güzel çünkü orman gibi de hoş olmuyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bir erkeğe kıl yakıstıgını düşünüyorum.. sanada saygı duyarıımm
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHmm.. sen ne tatli olmussundur simdi.. kaymak gibi :) bacaklarin ve kalcalarin guzel mi bari tatlim ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de yapiyorum da cildim hassas. Agdadan sonra sivilce cikiyor oralarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen nasıl erkeksin olum gaymısın topmusun entelmisin bir erkek neden ağda yapar anlamak ne mümkün :)))
00 Yorumlaagda yapma. hele bacagına yapma. ben sadece sırtıma yapıyorum oda Tür dökücü sprey kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen bir kere aldım vücut çalışıyorum yok öyle bir acı kızlar nasıl dayanıyo buna
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek diye seni yanında dolaştıranın anasını. s. i. k. i. m
20 Yorumla
+1 yılbunun sonu ibnelik diyorlar hacı!
51 Yorumla- +1 yıl
Kuru fasulye dogru diyor koç.. dikkat et kendine.. tenhada kistirmasinlar abiler..
Erkek adama ağda yakışır mı yaaaa :)
01 Yorumlabizdensin kanka :D ha ha ha asdf :)
04 YorumlaKarı gibi gezilir mi oğlum?
20 YorumlaYapıdan yapıya değişir ama genelde bir ay da uzar
01 Yorumla
+1 yılgel bizim hamam var orda bir yonsunlar seni :D
10 Yorumla
+1 yılSporcu değilsen erkek adam ağda yapmaz bence
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman bir sorun yok. Helal olsun bu arada acısına dayandığın için :)
neden biseksüelmisin? derim.
01 YorumlaKimi light der kimi bakimli der
01 YorumlaBari çok güzel olmasaydı deseydin :))
01 Yorumla
+1 yılBatik olacaksin bu senin naletin.
01 Yorumla
+1 yılBunun sonu iyi yere gitmez
01 Yorumlainanamiyorum sana neden ya nedeeen
01 Yorumlabir yer var denedim, canım çıkacak gibi oldu
01 YorumlaBir hafta sonra çıkmaya başlar ağda yapınca
01 Yorumlahayırlı olsun ılık kardeşim
01 Yorumla
+1 yılMaşallah maşallah :D bir ayda cıkarr :D
010 Yorumla- +1 yıl
dedım ama abartıp hepte yapma :)