Acıya dayanıklı olmayanlar yaklaşsın. Benim acı eşiğim çok düşük ve özellikle tüyler konusunda en acısız yöntemi arıyorum ki, temizliğe ve konfora en acısız yoldan ulaşayım. Sizin için acısız tüy alma yöntemleri nelerdir paylaşabilir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acıya dayanıklı olmayanlar yaklaşsın. Benim acı eşiğim çok düşük ve özellikle tüyler konusunda en acısız yöntemi arıyorum ki, temizliğe ve konfora en acısız yoldan ulaşayım. Sizin için acısız tüy alma yöntemleri nelerdir paylaşabilir misiniz?

Acısız çok fazla tüy alma yöntemi yok. En azından benim bildiğim neredeyse tüm yöntemler biraz acılı. Senin için bildiğim ve internette bulduğum tüm acısız tüy alma yöntemleri sıralayayım.

Tüy dökücü krem de tıraş bıçağı gibi köklere dokunmadan tüyleri cilt yüzeyinden alır, bu yüzden acısız tüy alma yöntemleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. İçerdiği kimyasallar tüyleri kısa sürede zayıflatır ve böylece spatula ile kolayca temizleyebilirsiniz. Geriye yumuşak bir cilt kaldığı için sevilen bir yöntem.
İki çeşit eldivenli epilasyon var. İlki bildiğimiz lateks eldiven ile tüylerin tek tek çekilmesinden oluşuyor ve hafif de olsa acılı. Bir de tüy toplayan eldivenler var ki televizyonda görmüş olabilirsiniz. Pütürlü yapısı olan bu eldivenle tüyleri kopararak alıyorsunuz.
Bunların dışında tıraş makinesi gibi acısız yöntemler de var. Ancak unutulmamalı ki acı yoksa kıl kökünden alınmıyor demektir. Kökünden alınmayan tüyler başlarda sert çıkar. Sert tüy istemeyenlerin kökten çözümlere yönelmesi, biraz acıya dayanması gerekir.
Tıraş, acısız tüy alma yöntemlerinin en bilineni ve popüler olanı. Tıraş bıçağı kullanımı oldukça kolay olan, ekonomik bir epilasyon çeşidi. Zamanınız olmadığında bile duştan çıkmadan önce birkaç dakikada uygulanabilir. Benim de severek kullandığım tıraş bıçakları hayatı kolaylaştırmak için bir numara epilasyon yöntemi bence.

Pürüzsüz görünüme dakikalar içinde kavuşup özgürce her anın keyfini çıkarmak için bence tıraş bıçakları ideal seçim. Benim en sevdiğim tıraş bıçakları Gillette Venüs'e ait.

Bir çok farklı çeşidini kullandım ve hepsinden memnun kaldım. İstenmeyen tüylerden kurtulurken cildimi tahriş etmiyor. Herhangi bir hassasiyete neden olmuyor. Bu özellikleri en sevdiğim yönünü oluşturuyor. Eğer tıraş bıçağı kullanmayı hala reddediyorsanız tekrar düşünün derim. :)
Cevap
5Cevap
Bence acısız tüy alma işlemlerinin hiç birisi güzel değil epilasyon haricinde ağda veya epilasyon en güzeli
Ağda-acılı
Lazer-acılı
Makine-acılı
Acısız - tüy döken krem olabilir ama o da sonradan çok çıkarıyor.
Acısız istiyosan traşlıcaksın ama daha fazlası çıkacağına eminim o yüzden epi
Ben bir erkek olarak en iyisi makine derim susarim😁
Kadın olmak paso acı bence.
Lazer ile sorunu kökten çözdüm
Bir kez epilasyon sonra daha acı yok
İnci partikül ağda elle soyulabilen bir ağda ve diğerlerime göre acısı çok çok az
İspirtoyu döküp yakabilirsin:D
Lazer iyi ama gelde yaptır
neden
hiçbiri acıtmıyor
Jilet yap o zaman
jilet sadasdfa
Makine
Jilet
Ağda kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar