Güzellik & Bakım Latin kızlar güzel mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsinGörselini en iyi ifade eden kısa notunuTürk kızlarına çok benzediklerini düşünüyorum ama sanki onlara ilgi daha fazla. Sizce güzel mi latinler? Latin kızlar güzel mi? Cevapla En İyi Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl İyi guzelde bunları Latin güzelleri mi 😁 nerden buldun bunları sen 😃😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ortalama latin kizlari boyle Yorumla AddrenaliN +1 yıl Benim gördüğüm latinler hiç bunlara benzemiyor bunlar daha çok Meksikalı gibiler 😃 Yorumla Soran +1 yıl Brezilyali bu kizlar. Senin gorduklerin nereli ki Yorumla AddrenaliN +1 yıl www.google.com/searchOnlar brezilyaliysa bu Google çıkan resimler nereli acaba 😃 Yorumla
HotMannn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Attıklarının hepsi travesti ayrıca Rus kızların yanına hiçbir millet yaklaşamaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ruslar olay güzel Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Güzel olurlar ama sen hep çirkinlerini paylaşmışsın 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Latin kızları ile türk kızları benziyormu 😱😱😱😱 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Esmerler ya Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Ya simdi her ulkede esmer kadın var hani öyle olcaksa arap kadınlarını söylemek lazım özellikle iranlıları, alakası yok yani Yorumla Soran +1 yıl Zaten bence araplara da benziyolar Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Valla onu bunu bilmem corafyadanmı bilmiyorum ama bildigim gördügüm denk geldigim latinlerin hepsi efsaneydi kötüsünü görmedim Yorumla
moriko696 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Türk kızıyla alakası bile yok. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Esmerler ya Yorumla moriko696 +1 yıl Türk kızları esmer mı kanka? Yorumla Soran +1 yıl Cogu esmer Yorumla
SıkıntıdanGeldim Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Türk kızları latinlerden çok daha güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Katiliyorum Yorumla SıkıntıdanGeldim +1 yıl Birazcık kalçaları büyük diye duyulan ilgi gereksiz 😂 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. evet seksi sarışın ve kumrallara bayılıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Genelde esmer ve kumral oluyolar ama sarisin latin gormedim Yorumla FitGenç2 +1 yıl ya kumral ama sarı atmış olanları kast ettim Yorumla
Tralfamadorian Takip Et Master Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Güzel oluyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Latinlere benziyo muyum sence profilde Yorumla Tralfamadorian +1 yıl Biraz benziyorsun Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Hypotermia Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tip olarak kötü ama fziik olarak muhteşemler 😍 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Latinlere benziyo muyum sence profilde Yorumla Hypotermia +1 yıl Fena değilsin bence güzelsin allah sahibine bağışlasın Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla Hypotermia +1 yıl Ne demek ^^ Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seksi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İyi guzelde bunları Latin güzelleri mi 😁 nerden buldun bunları sen 😃😁
Ortalama latin kizlari boyle
Benim gördüğüm latinler hiç bunlara benzemiyor bunlar daha çok Meksikalı gibiler 😃
Brezilyali bu kizlar. Senin gorduklerin nereli ki
www.google.com/search
Onlar brezilyaliysa bu Google çıkan resimler nereli acaba 😃
Attıklarının hepsi travesti ayrıca Rus kızların yanına hiçbir millet yaklaşamaz
Bence de ruslar olay güzel
Güzel olurlar ama sen hep çirkinlerini paylaşmışsın
Latin kızları ile türk kızları benziyormu 😱😱😱😱
Esmerler ya
Ya simdi her ulkede esmer kadın var hani öyle olcaksa arap kadınlarını söylemek lazım özellikle iranlıları, alakası yok yani
Zaten bence araplara da benziyolar
Valla onu bunu bilmem corafyadanmı bilmiyorum ama bildigim gördügüm denk geldigim latinlerin hepsi efsaneydi kötüsünü görmedim
Türk kızıyla alakası bile yok.
Esmerler ya
Türk kızları esmer mı kanka?
Cogu esmer
Hiç güzel bulmuyorum.
Evet güzeller hemde çok...
ilk foto biraz creepy :d
Türk kızları latinlerden çok daha güzel
Katiliyorum
Birazcık kalçaları büyük diye duyulan ilgi gereksiz 😂
evet seksi sarışın ve kumrallara bayılıyorum
Genelde esmer ve kumral oluyolar ama sarisin latin gormedim