Bu lanet instagramda hiç mi çirkin çıkmaz karşıma ya herkes nasıl güzel olabilir aklım almıyor o burunlar dudaklar cilt kendimden tiksiniyorum gördükçe psikolojimi çok etkiliyor evde bile güzeller ben pijamamla sabahtan akşama kadar oturuyorum bunlar sporuydu şuyuydy buyudu sahteler mi değillerde nasıl böyle olabiliyorlar Allah aşkın aklımı kaçırıcam kendi kendime atarlanıyorum biri yardım etsin bana ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBaşkalarına bakarak kıyaslama yapmak hepimizin yaptığı ve aslında yapmaması gereken bir şey. Başkasına bakıp "Ne kadar güzel keşke ben de bu kadar güzel olsam" demekle "Ne kadar çirkin iyi ki ben güzelim" demek aynı şey. İkisi de çok sık yaptığımız yanlışa dahil.
Sürekli başkalarıyla kıyaslama yapmamız dışa bağımlı mutlu olmaya ya da daha da kötüsü dışa bağlı mutsuz olmaya bizi sürükler. Mutlu ya da üzgün oluyorsak bunun tek sebebi kendimiz olmalıyız. Bazen kontrolümüz altında olmayan şeylere de gereğinden fazla üzülürüz. Mesela arkadaşımız sevgilisiyle ayrılmıştır ve bu bizi gereğinden fazla üzer. Bu bizim kontrolümüzde olmayan bir durumdur. Bu durumdan dolayı yanıp bitmek kül olmak doğru değildir.
Sizin durumunuza gelecek olursak "Instagram'da herkes mükemmel".
Şimdi bir baktığımızda ne kadar çok "MÜKEMMEL" görünümlü instagram hesabı olduğunu söylemeye gerek bile yok. Manken fizikli kızlar/erkekler. Sürekli iyi beslenen insanların yemeklerini paylaşmaları. Sürekli spor yapan insanların mükemmel güzel fizikleriyle sporlarını paylaşmaları ve sürekli gülümsemeleri.
Emin olun ki onların da hayatlarında bir çok sıkıntı var. Onlar da sıkıntılarla zorluklarla mücadele ediyorlar. Sadece şöyle düşünelim eğer biz fazla kiloluysak üstümüzü çıkarıp güzel göbeğimizle beraber bir post atmayı tercih eder miyiz instagrama? Tabii ki de etmeyiz. Onların yaptığı da bu. Hayatlarında sıkıntıdan uzak kısımları paylaşıyorlar ki "Sosyal Ortamda" herkes hayatlarının ne kadar güzel olduğunu falan düşünsün ve sadece o kısımları görsün.
Ne sosyal ortamlardan gördüğümüz hayatları ne de dışarıda gerçek hayatta gördüğümüz hayatları kendi hayatımızla kıyaslamamılıyız. Gerçekten kıyaslama ihtiyacı hissediyorsak da bu sadece kendi hayatımızı kendi hayatımızla kıyaslamak olmalı. Dün nasıldım? Bugün nelerimi geliştirdim? Bugün hayatımı iyi yönde etkileyecek ne yaptım? Bunları düşünüp eski sizle şimdiki sizi kıyaslamak çok daha iyi olacaktır.
Siz çirkin değilsiniz veya etraftaki herkes çok güzel değil. HERKES İNSAN.22 Yorumla- +1 yıl
yorumunuzu yeni gördüm o kadar güzel yazmışsınız ki bunları düşündüğüm için kendime kızdım teşekkür ederim bakış açımı değiştirdiğiniz için
- +1 yıl
Çok mutlu oldum cidden. Kendinize dikkat edin umarım hayatınız güzelliklerle dolar 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini bu kadar yıpratmana değmez. Sana öyle geliyor. Benim yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımın çoğu instagramda daha güzel gözüküyor. Göründüğü gibi değil yani. Ha ben senin yerinde olsam bunu takıntı haline getirmeden kendimi geliştirirdim her açıdan. Kendin için yapmalısın.
Sana bilmemne ameliyatı ol demiyorum ki çok saçma herkesin kendine göre bir albenisi var, sen de o albeniyi ortaya çıkar. Hem içini hem dışını geliştir.
1. Dediğim bir kız sarışın 170+ boyda kumsaati seklinde fizikte, iri göğüslü, okka burunlu, dolgun dudaklı vs vs olmak zorunda değil. Ama eğer gerçekten psikolojini bozan, sosyal ilişkilerini etkileyen, sana kendini aşağılık hissettiren bir özelliğin varsa. Mesela cidden çok büyük problem ediyorsun burnunla doğduğundan beri herkes dalga geçiyor. Dışarı çıkmak istemiyorsun (koronadan öncesi için diyorum:) ) . O zaman ben sana kendini olduğun gibi kabul et diyemem. İyi bir yere git burnunu yaptır mesela cidden psikolojini alt üst ettiyse.
Ya da boyun cidden çok kısaysa boy uzatma ameliyatlarını önermem. Çok ızdıraplı çok riskli bilemiyorum. Ama bir kitap var internetten satılıyor. 18 yaşını geçmiş kişilerin bile uzayabileceğini vaat ediyor. Yapan ve uzayan arkadaşlarım var. Anne babaları kısa olmasına rağmen. Youtubedan falan araştırabilirsin.
Yani genel olarak söylüyorum, kendini gerçekten kötü hissettiren bir özelliğin varsa fiziksel ya da kişilik, kültür olur üstüne git,çabala ve olacağına inan hep. Olmasa bile bu mücadele bile sana çok şey katacak.
2. Temizlik çok önemli zaten. İyi bir merkez bul epilasyon için, iğneli epilasyon mu ne var yüz için. Araştırabilirsin. Tüylerini sık sık al. İki günde bir duş al. Gratis ve watsons gibi yerlerdeki çoğu markayı önermem. Duş jeli falan alma bence. Sabun gibi temel malzemeleri al olabildiğince doğal ya da kaliteli olanını. Kozmetik şeylerini pratik şekilde evde kendin yapabilirsin. İnternette var. Bazıları çok daha uygun oluyor o aldıklarından ve daha temiz içerikli. Youtubeta da vücut bakım videoları var, izleyebilirsin. Cildinu düzenli nemlendir, belli periyotlarda peeling yap, maske yap vs. Batıklardan da epilasyonla kurtulursun diye düşünüyorum. Selülit mesela yanlış beslenme hareketsizlikten artıyor. Ama spor yapan kadınlarda bile olabiliyor. Çok kafana takma mesela.Çok uzattım. Zaten koronadan dolayı evdeyiz araştır bunları cilt bakımı ve vücut bakımını. Yüzüne de iyi bak. Cilt problemlerin için cildiyeye git. Alerji testleri, check up vs yaptır. Bu vücudunu tanımanı sağlayacak. Diyet, spor, cilt bakımı hakkinda seni yönlendirecek.
3. Fazla kilolar ya da normal kilodan az olman. Veya ideal yağ oranının ideal olması. Ama vücut yapımı beğenmemen olabilir. Bir kere zayıf da olsan kilon da olsa sağlıklı beslenmeyi ilke edin. Kendine yasak koyma sadece paketli gıdaları, şeker un, tuz vs bunları yavaş yavaş azalt. Vücuduna göre oranları, miktarlı , kaloriyi, makroyu ayarlayarak bir beslenme alışkanlığı oluştur. Akdeniz tipi beslenme genel olarak birçok kişi için iyidir. Ama herkesin vücudu farklı beslenmesi de farklı olur. Sonra internette araştırmalar yap kilon varsa düzenli yapabileceğin bir sporla yavaş yavaş fazlalıklarını ver. Ve günlük fiziksel aktiviteni arttır. Eğer bir kronik hastalığın vs yoksa daha az yiyip daha çok hareket edersen, dengeli beslenirsen verirsin. Spor da yaptığın için sıkılaşırsın. Özellikle vücut ağırlığınla fitness yapmanı, pilatesi, yogayı öneririm. Kilo almak için çok bir bilgim yok. Ama ağırlık çalışarak ve özellikle sağlıklı yağ ve proteinle yüksek kalori alarak kilo alındığını biliyorum. Araştırabilirsin. Kilondan memnunsan yine kendin için spora başla. Ayrıca bölgesel çalışabilirsin. Mesela kalçan düzse kalça çalışabilirsin. Kisaca fiziğine çeki düzen ver kendine güvenin gelecek.
4. Saçlar :
Yağlı olmamalarına dikkat et, temiz tut ve yakışan modeli ve rengi ver. Günlük , haftalık saç bakimini yapabilirsin.
5. Giyim:
Herkesin vücut yapısı var. Ve hepsinin farkli avantaj ve dezavantajları. Buna göre giyin. Örneğin bacakların güzelse daha çok pantolon giy vs. Her zaman giyebileceğin zamansız kıyafetlerin olsun.
6. Manikür pedikür yap. Yakışan oje renklerini kullan. El ayak bakımını yap günlük olarak krem sür. Tırnaklarına şekil ver.
Ve neyi değiştirmek istiyorsan araştır ve mücadele et. Ayrıca kendini de geliştir tabi ki.
Her gün kitap okumak olabilir. Belli programları takip etmek olur. Silkin ve başla:)
Kendin için çaba harca33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİdeal yağ oranının ideal olması 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTürkçemin mükemmelliği
- +1 yıl
böyle düşünen insanları görünce kendime geldim yaa teşekkür ederim elimden geldiğince yapıcam artık bazı şeyleri
Çok kafayı takacak kadar mı çirkinsin merak ettim bence her kadın kimine göre güzel ve çirkindir ben güzel bulurum diğeri çirkinsin der tabi eğer çoğunluğun çirkin diyeceği kadar da değilsen gene kızların işi kolay estetikmiş makyajmış derken evrim geçirebiliyorlar
00 Yorumla
Ya kızım telefonlara fotoşop türü çok program geldi eline alan resimlerini editliyor cilde aldanmayın pürüsüzlük yapıyorlar ben nice yaşlı kadın tanıyorum öğretmenlerimizdendi yani gerçekte baya kırışık var yüzlerinde ama resimleri yapabiliyorlar öyle :) bazen burunlar da mı küçültüyorlar geliyor aklıma. Hani estetik yaptıranlar için doktorlar beli programda burnunu kestirdikten sonra nasıl olacağını göstermek için örnek yapıyorlar ya o tür galiba. Her şeye böyle tepki vermeyin anlıyorum sizi. Maalesef erkelerin çoğu aldanıyor o fotolara. Elbet güzeller de çok ama hepsi model yüzlü olacak diye bişey yok dışarıda bakın ne kadar güzel çıkıyor karşınıza gün içinde?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
108Cevap
+1 yılSende olabilirsin o resimlerin çoğu filtreli emin ol doğal haliyle tek bir resim bulamazsın. Bakım yapmak kendine zaman ayırmak senin elinden geçer. Önce kendine değer vermek ile bu işe başlayabilirsin. Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Unutma hiç kimse senden daha değerli ve güzel değil ♥️
363 Yorumla- +1 yıl
@_boncugum_ Kendinide ifşaladın şu an filtreli kız :D
- +1 yıl
@mert19971111 hadi ya 😒
- +1 yıl
@_boncugum_ Bak bende filtre ve shop kullan etki yaratmıyor kurtarmıyor :D
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygısı olmayana kimse ne saygı nede sevgi duyar. Öncelikle onlar kendilerine değil görünmek istedikleri şekle giriyor (shop, filtre) sonra iş buluşmaya gelince kilo aldım şöyle oldu böyle oldu diye sallıyor. Sonra hüsranla sonuçlanan bir aşk hikayesi :(( Kısaca sadece şekle güzelliğe bakan zengin erkek avlanmak için insta kullanan çok kız var. Onları salla sen kendini sev sporunu yap sağlıklı kal kısmetin gelin seni bulur. (Takılma fazla)
30 Yorumla Böyle düşüneceğinle kendinle uğraşsana:)
Yani kilon varsa zayıfla, bakımın eksikse bakım yap ne biliyim saçını boyat kestir spor yap vücudunu forma sok giyimine kuşamına özen. Yapabileceğin kendini güzelleştirebileceğin o kadar yol var ki:)
Bunları yaptıktan sonra dünya güzeli bile olmasan beğenilirsin emin ol:)
Sadece kendine ilgi göstermekle başlamalısın bu çok güzel bir şey yani kendine zaman ayırmak kendin için çabalamak her bakımdan.
Ben çok severim misal saçlarımla yüzüm gözüm üstüm başımla uğraşmayı iyi geliyor insana. Kendin iyi hissedince dışardan da farkediliyorsun:) dene bunları emek vermeden hiçbir şey elde edemezsin.30 Yorumla
+1 yılİşte tamda bunu hissetmeniz için yapılıyor tüm bunlar. Onların dayatmaya çalıştığı duygulardan bir an önce çıkmanız lazım. Kapitalizm bir takım estetiksel kaygılarla bizi sömürüyor
42 Yorumla- +1 yıl
ister istemez özenirken buldum kendimi evet çok doğru söylemişsin
- +1 yıl
Aman kardeşim aman onlardanda kaygılarındanda uzak olalım. Hakikatli anlamlı kaygılar yüklenelim. Onlar o hallerinde yine mutsuzlar emin ol, yaptıkça yapıyorlar estetiği yine yetmiyor yine iyi hissetmiyorlar
+1 yılBeni engellemiş olan alttaki Onlar efekt estetik güzelleri yazan yoruma sesleniyorum "Asıl Senin kendini cansız bir varlık gibi "kalite" tabiri ile değerlendiriyor olman bile yeterli ne kadar alçak olduğunu anlamak için ayrıca engelleyip de it gibi afkurmakla olmuyor o işler yiyorsa engellemeden yazarsın ne yazacaksan "
35 Yorumla- +1 yıl
Kardesi. m kezban o votka
+1 yılHepsi filtreli dua lipayı doğal güzellik olarak gören biri yakından aslında hiç güzel olmadığını fark etmiş yani... Sosyal medyada herkes ben en güzeliyim, en sağlıklısıyım, hiç yemedikleri yemekleri sırf sosyal medyaya fotoğraf atmak için çeken ama aslında o tabağa hiç kaşık bile değdirmeyen insanlar tanıyorum,"Sahte" yani olmayan kılıklara girmeye çalışan insanlarla kendinizi bir tutmayın. Güzellik kime göre neye göre, sen onlardan daha güzelsin çünkü sen gerçeksin kendini sev!!
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYa bence her şey efektlerke ve ünlülerin güzel olmasıyla başladı onları görüp biz de istiyoruz eskiden herkes bakım yapardı yeterdi yani kimyasala gerek yok
60 Yorumla
+1 yılarkadaşımın yakın arkadaşlarını sosyal medyada görüp çok beğenirdim görüntülü konuşurken ss çekmişler bana atti ve kimin kim olduğunu tanıyamadım çok çok farklı ve sosyal medyada gerçekten çok güzel dediğim kızlar bunlar kamera çok degistiriyor bir filtre olmasa bile makyajda yeterli değişim için. Ama asıl değişim bakım spor ve giyim tarzıyla olur diye düşünüyorum.
20 Yorumlaİnstagram öyle bir mecra ki :) Kadınlar attıkları postlarda keşfete düşebilmek için yapmadıkları şey kalmıyor, kendi gözlerimle gördüm bir resim çekildi ve 1 saat photoshop ile uğraştı. Hayatında biri olsa bu kadar ilgi göstermez, aslında bunun sebebi dış hayatta ilgi odağı olamayan, değer görmeyen, ortamda umursanmayan biri olması. İnstagram'da insanlar DM attığında oturduğu koltuktan ego kasıyor o tipler.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılHEPSİ PHOTOSHOP. Buna emin olabilirsin çünkü caddede yürürken o kadar güzel kaç kız görüyorsun? Ben hiç görmüyorum. Bir düşüneyim belki 1 tane mi? Yok,1 tane bile yok. En güzel olanı bile emin ol fotoğraf ile oynamadan oraya koymuyor. Ayrıca her zaman instagrama en güzel hallerin konduğunu unutma. Evde saç baş dağınık pijamayla otururken fotoğrafı olan gördün mü hiç? Tabi photoshop’tan önce bir de estetik faktörü var ki onu hiç saymıyorum bile :)
20 Yorumla
+1 yılKardeşim o instagramda gördüklerin hep montaj güzeli hep makyaj güzeli bir ton makyaj yapiyorlar dudaklari rujlarla ruh kalemleri ile kalinlastirilmis dolgunlastirilmis burun desen birçoğu estetik. Yüzde var bir kilo makyaj. Birde fotoshop yapiyorlar öyle güzelleşiyorlar... Halbuki ben resimde güzel çıkıp gercek hayatta tipsiz olanida bilirim gercek hayatta güzel olup resimde çirkin cikanlari fotojenik olmayanlarida bilirim. Sen dert etme herkesin bir alıcısı var bu devirde sen cool ol kendini sev herkes seni sever. Sen kendini sebmezsen kimse seni sevmez sen kendini sve ki başkalarıda seni sevsin
10 Yorumlainstagram kullanmak bile saçma çünkü insanlar sıkıcı bir şeyi bile çok eğlenceliymiş gibi gösterebiliyor ya da bir sürü şop filtre v. s. uygulaması var insanlar gerçekteki halinden daha farklı bir insana dönüşebiliyor kullanmamak daha mantıklı insanı daha değersiz hissettirip mutsuzlaştırıyor
10 Yorumlaİşte bu yüzden ben derim ki”Şu lanet olası güzellik algısını millete dayatmayın!”
Ama maalesef beni anlamıyorlar. O güzel denilen insanlara benzemedikleri için kendilerinden belki de nefret ediyorlar. Her zaman kendini sev. Emin olun siz kaşınız farklı olduğu için sizsiniz. Ya da burnunuz , ya da ağzınız...10 Yorumlayaw yok gercek hayatta hepsi cirkin fotoda oyle gozukuyorlar bir gorsen hepsinden daha guzelim ben
27 Yorumla- +1 yıl
hepsi değildir ya çok güzelleri var normalde de
- +1 yıl
ahahahaha sendeki güzellikten ver biraz o zaman
- +1 yıl
abi çok iyi kabul 100 tlye makyaj malzemesi alamıyoruz güzellik satın alıcam
Eskiden ben de öyle düşünüyordum. Ama insanların güzel görünmek için kendine çektirdiklerini gördükçe iyiki böyle yaratılmışım diyorum. Hem Instagram'da da tabiki güzel kızlar var ama herkes o kadar da güzel değil. Kimseyi fotoğrafına bakarak tam olarak anlayamayız. Hem güzel olsa ne yazar, kalbi temiz olmadıktan sonra. Uzun lafın kısası herkes farklı insanlar tarafından güzel bulunabilir. Güzellik göreceli. Sen de eminim ki çok güzelsin bazı insanlara göre, bazılarına çirkin gelebilirsin. Ama moralini bozan insanlara bozulma onlar bozulsun. 😉😘
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki filtre, photoshop, estetik, makyaj faktörü çok etkili. Ama şöyle de bir gerçek var ki bir şekilde iyi görünenler kendine güvenenler paylaşım yapıyor ve onlar ön plana çıkıyor. Hepsi de reelde çok kötü instagramda muhteşem değil en azından ben ayırt edebiliyorum aşırı yapay hesapları.
00 Yorumla
+1 yılGüzel ya da alımlı olan kişiler her fotoğrafta güzel çıkamayabiliyorlar. Kaldı ki bir fotoğrafı için 2555685... x kez çekiyorlar... Işık, açı, poz, duruş, makyaj, filtre, uyum ve mekan hepsine dikkat ediyorlar.
Bir de herkes aynı. Pozlar, duruşlar ve giyilen her şey... Herkes bir influencer olma çabasında. Kendi çizgisi ve tarzı olan hiç yok... Herkes özenti. Ben şahsen bıktım aynı şeyleri görmekten.00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılİnstagram da karşıma çıkıyor dediğin o insanların bir çoğunun estetik olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. Evet bazen doğal güzeller de çıkıyor o ayrı konu ama bunun senin psikolojimi etkilenmesine neden izin veriyorsun ki. Emin ol sende çok güzel bir kızsın. Allah aşkına yola çıktığında sokakta o instagram da ki kadar kusursuz görünen kaç kadınla karşı karşıya geliyorsun. Sen normal bir şekilde bakımına sporuna devam et yeter.
00 Yorumla Herkes instagramda hayatının yüzünün en güzel kısmını koyar öyleleri genelde shop yapıyo şeyma subaşı estetikli olmasına rağmen estetik yapıyo hele ki kim kardashian böyle düşünme bende ergenken baya takıyodum ama çoğunun instagramda beli incecik kalçaları kocaman ama bir youtuber ı yolda görmüştüm ve kalçası hiçte büyük değildi fotoğraflarda ki gibi öyle yani salla
00 Yorumla
+1 yılHepsi estetik güzeli her tarafı yapma onların torna tesviyeden geçmiş çoğu ve o fotografları paylaşmadan önce en iyi açıyı yakalamak İçin en kralm makine ile çekim yapıyorlar sendede para olsun sende onlar gibi olursun merak etme tek eksiğiniz para hatta belkide sen onlardan daha iyi olursun.
Makyajı sildimmi birde kalplerindeki maskeyi çıkardıkmı suratlarının bakılacak hali kalmıyor00 YorumlaBakım yaptıkları için güzeller ve sen kendi bakış acinla onları çok çok güzel görüp kendini bı o kadar çirkin görebilirsin objektif davranmiyosundur yani iyi bı bakım ve sporla birçok kizdan güzel olabilir kendini iyi hissdebilirsin önemli olan kendini sev ve haksızlık etme
00 Yorumla
+1 yılYok ya ne çirkini bakımsızsındır makyaj falan yap tanıyamazsın kendi ee tabi fizikte önemli
12 Yorumla- +1 yıl
cidden böyle mi düşünüyorsun
- +1 yıl
Söylediklerimin arkasındayım
+1 yılLen isyan etme çarpılacan hepimiz illa çok yakışıklı veya çok güzel olmak zorunda değiliz öyle olsa güzel veya çirkin kelimelerinin manası kalmazdı muhakkak farklılıklar olacak önemli olan iç güzelliğin dış güzelliği plastik cerrahi arkadaşlar az çok toparlıyolar bir şekilde
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle bu sayfadaki en güzel kız sensin ❤ bende bazen çirkin olduğumu düşünüyorum
42 Yorumla- +1 yıl
Sonunda yorganı kendine çekme efekti gibi oldu ama sevdim yorumunu
- +1 yıl
@arkadaşlığınçarkı 😂😂 tabi kendimizi de düşünücez dkdkd sağol
+1 yılBu sana bağlı, kiloluysan zayıfla, düzenli cilt bakımı yap, düzenli spor yap, kendine vakit ayır. Bunları yaptıktan sonra emin ol sende güzel olursun. 🙂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunda shop ve efekt hakim blurlamak o bu herşey bir görseli değiştirip güzel kılabiliyor. Kamera kaliteliyse o bu bunların hepsi etkiliyor sen kendi güzelliğini farket herkesle bir olamazsın ve dikkat et ki her kızın burnu artık aynı burnunu saflığa düşüp onlar gibi ettirme
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Siz kızların güzel olma takıntısı sizi bitiricek.
Seni görsem eminim sende de güzellik görürüm ama siz kendinizi okadar kenara itiyorsunuz ki güzel olmak demek illa onlar gibi olmak demek gibi yorumluyorsunuz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastada güzel sayısı 20 milyon türkiye de güzel sayisi 5 milyon. 15 milyon kız nerde?
14 Yorumla- +1 yıl
saklanmışlar toplu :dddd
Cevap sahibi+1 yılSende biraz kendine çeki düzen ver o nick ne turşu ne be :)
- +1 yıl
seviyorum napim aklıma ilk o geldi ahaha çok eziğim ya
Cevap sahibi+1 yılAynen :)
+1 yılSorun da bu aslında. Hiçbiri senin sandığın kadar güzel değil. Hepsi kusurlarını saklıyor. Ama sen kendini hep daha düşük görerek kendi güzelliğini göz ardı ediyorsun. Kendinle barışık ol diyerek klişeye girmek istemiyorum ama kendini sevmelisin.
10 YorumlaOnlar efekt kullanıyorlar yapabildikleri kadar makyaj yapıyorlar istediği pozu vermek için 2 saat uğraşıyorlar güzellik uygulamalarıyla burnunu yüzünü düzeltiyotlar çoğunun gözlerinde lens medya aldatıcıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de o kadar tipsizim ki, reelde yakışıklı olduğumu söylerler ortalama olduğumu söyleyen sadece 1 kız oldu, ama fotolarda iğrenç çıktığım için insta hesabımı bile sildim... Sakallarım falan seyrek çıkıyor hatta, bir de kilo aldım yanaklar falan şişti... Kendinden nefret eden bir sen değilsin 😅 Biraz çabalamak da lazım önce kilo vermeye çalışıp sonra sakal ektirmeyi falan düşünüyorum yapacak başka bir şey yok
00 YorumlaKendin söylemişsin işte akşama kadar dana gibi yatacağına cildine bakım yap kendinle ilgilen. Birazda efekt tamamdır
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel benzetme :))
+1 yılFiltre, photshoplu çoğunluğu ama kendizi geliştirmek istiyorsanız spor ve düzenli beslenme genelde iyi geliyor. Bir de Instagramı salmayı düşünebilirsiniz. Zira çok işlevsel bir site değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendi değerlerini oluşturabilceğin bir yer haline de getirilebilir belki kendisi olmak isteyen bir çok insana faydalı olabilir.
- +1 yıl
İnstagram adına konuşuyorum
- +1 yıl
Ben de kullanmam. Açsam böyle bir hareket başlatmak için yapardım
Güzellik göreceli kavramdır takılmayın yüzünüze gözünüze gözün görüyor kulagın duyuyor elin ayağın tutuyorsa güzelsindir (aşık veyselinde dediği gibi güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa
10 YorumlaValla ben de güzelim ama erkekler yanıma yaklaşmıyor şans olacak canım bulunca da kaba sabası bulur takma böyle şeyleri
28 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşsalar sapık olurlar yaklaşmasalar şikayet edersiniz 😀
- +1 yıl
Gönül kimi severse güzel odur mu desem acaba :))
- +1 yıl
Kalmadı mı acaba :))
- +1 yıl
@48382727 sen kendine güzel değilim demissin gibi anlamış arkadaş :))
+1 yılÇirkin insan yoktur bakımsız insan vardır kendini küçümseme yüzü güzel kalbi çirkin olan kaç milyon insan var bu dünyada...
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. Estetiksiz ve kaynak saçsız değil bir çoğu. Bununla da birlikte efektsiz tek bir foto görmek mümkün değil. Aldanma sosyal medya güzelliklerine, kendinle barışık ol..
10 Yorumla
+1 yılFotograflarda aldanma cok begendigim birini takip ettigimde. Sasirmistim kendiside soylemisti zaten fotolarinda cok efekt uyguladigini. Kimse goeuldugu kadat guzel degildir. Ya estetik vardir ya da efekt
20 YorumlaGüzellik kişiden kişiye değişir. Başkasına göre sen çok güzelsin belkide. ve sosyal medyaya göre kıyaslama, shoplar efektler kullanılıyor ve ayrıca son zamanlarda yapilan ameliyatlar yüzünden herkez birbirine benzemeye başladı. Unutma allah seni en güzel şekilde yaratti. Senden bir tane daha yok
00 Yorumlanasıl güzel oluyorlar gör link tıkla
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılAllah herkesi i özene bir özene yaratmış özellikle de kadınları erkeklerden daha özel yaratır onun için kendinize hakaret etmeyin dış görünüşe aldanmayın ve hep kendinizi sevip mutlu olun🍀
00 Yorumla
+1 yılo gördüklerinin cogu Instagram, Youtube, Tiktiok gibi platformlar icerekik üretmek icin ugrasiyorlar onlarin bedenlerine harcadigi parayi sende harcasan güzelligin ortaya elbette cikar
00 Yorumla
+1 yılYa bak cok ileri gitme 4 tane çirkin kız arkadaşım var dördüde birbirinden bakımsız yani hersey instagramda görüldügü gibi degil Harun abi gibi bıyıkları olan kız arkadaşım vardı yeminle
00 YorumlaRus edebiyatından önerebileceğiniz romanlar var mı? Kaybettiğiniz bir iddia sonucunda saçlarınızı kazıtır mısınız? Kin tutar mısınız? İlkokul numarası? Tümünü Göster
00 Yorumla
+1 yılErkek düşürmek için sürekli makyaj yapıyorlar canım dekolteli fotoğraf atmak için yani sence bizim gibi otururlar mi 😂 bacım cazip gelir
20 Yorumla
+1 yılBak şimdi seni görsem güzel olduğunu dusunebilirim çünkü güzellik görecelidir ve bakımla her şey değişebilir kendini sev ❤️
10 YorumlaBence neden "güzel" olmak zorunda olduğunu sorgula. Zira "güzel" olmak zorundaymışsın gibi davranıyorsun kendine.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bakıyorsun da ondan olabilir. Bazı dönemlerde insan sadece kendine eleştirisel bakar. Bazen de tam aksi olur.
10 YorumlaFotoshop isik hepsi disarda güzel görmedim😂 almanyada yasiyorum italya ispanya karaiplerde de guzl kiz görmedim hic
12 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyo bu soruyu herkes kendine soruyor ama belli etmiyor sürekli mutluymuş gibi davranıyorlar sadece anlarsın ya işte sahte tavırlar
10 YorumlaBenim tanidiklarim reel hayatta çok cirkin ama instagramda Monaco prensesi bu durumu ben de anlayamadım.
30 Yorumla
+1 yılFiltre makyaj shop=Hepsi birbirine benzeyen gerçek hayatta çöpe atarken çöp poşetine yazık diyeceğin tipler
Hiçbiri güzel değil00 YorumlaSosyal medyaya aldanma, herkes orada göründüğü gibi olsa dışarıda çok farklı yüzler görürdük. Kendini geliştirmeye bak bence.
00 YorumlaAh güzelim kendine haksızlık yapıyorsun kendini sevmen gerek sosyal medya gibi ucuz mecralarin ucuz insanları ile kendini kıyaslama...
00 Yorumla
+1 yılTakma kafaya herpsi makyaj ya da filtre güzeli
32 Yorumla- +1 yıl
hepsi de değildir ya
- +1 yıl
Çoğu öyle diyelim o zman
Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yorumlara baktim da herkes shop var demis bence bakımla alakali biraz bak kendine...
10 Yorumla
+1 yılBaşkası sana göre güzel olduğuna göre sen de başkasına göre güzelsindir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu videoyu sonuna kadar izle, eminim daha iyi hissedeceksin ;)
https://www.youtube.com/embed/_SxEaYb7qPU10 Yorumla
+1 yılOnlar instagram güzeli merak etme :) erkekler boşunamı anlık istiyor sanıyorsunuz hdjdjsje
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaha
Hepimiz çz anamıza babamıza benziyoruz onlar nasılsa bızde oyle oluyoruz bizlik durum yok yani.
10 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem