Bir Rus olarak türk erkeklerini çok beğeniyorum gerçekten. O kadar çalışkanlarki ve çok sahipleniyorlar sevgilerini hissediyorum. 5 yıl Türkiye'de yaşadım 2 tane Türk sevgilim oldu gerçekten çok iyiler🥰. Rusya'da 15 gün çalışır 15 gün dinlendirsin ama türk erkekleri tatil olmasına rağmen 12 gün daha çalışırlardı görüyordum Rusya'da. Sahiplenmek onlara özel Dünya'nın hiçbir yerinde neredeyse yok böyle erkekler çok sevdim bu çok güzel. Tüm Rus kızlarına tavsiyem BİR TÜRK ERKEKLE EVLENMELİLER ne demek istediğimi anlayacaklar
Şunuda söylemek istiyorum türk kızlarına bu kadar çekilmez olduğunuz için teşekkür ederim bız gelip evleniyoruz erkeklerinizle çok teşekkürler. мы возьмем всех ваших мужчин 🤙
Türk kadınlarıyla ilgili her içerikte ülkü ocağından çıkmış ablamızı görmekten çok sıkıldım ben. Biraz daha farklı şeylere yönelin 2010larda sıkışıp kalmış facebook dayısı gibi olmayın.
Hepsini görmedi kemerde çok vardı normaller myle aaaa aşırı güzel diyemedim ben çirkinim ama bazı türk kızları var oohhhaaa aşırı güzel diyorum nedendir bilmem ama burda dahi ne güzel kızlar varmış diyorum türk erkeklerini de anlamıyorum tek millet kendi kızını gömen sanırım bir şey diyince tersi olır misali deli dedikleei deha çıkıyor aynı öantık da olabilir