Sizce boyu uzun ama yüzü cirkin kizmi daha tercih edilir yoksa 1.50 boylarında yuzu guzel kiz mi?
Boyu uzun yüzü cirkin
Boyu kısa yuzu guzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir yerde bir yazi okumustum erkekler uzun iliski dusundukleri kadinlarda yuz guzelligine , kisa iliski dusundukleri kadinlarda fizige bakar diye yani her turlu tercih ediliyor ama erkegin ciddiyeti vs degisiyor sanirim kafasinda bir sure oluyor ileri surec dusunmeyebiliyor😊
Bir bulamadikki bacım ruhumuzu sevecek adami
oyle erkekler var ama nadir bulunan cicekler gibiler belli kaliplarda da aramamak lazim😊 insallah bulursun araninca bulunmuyor gordum denedim onayladim
Akisina birak firsat cikarsa degerlendirirsin😉
Cevap
12Cevap
Boyu uzun kızı seçerim, kalkıpta kısa bir kızı seçmem.
Uzun boylu olduğum için yanımda çok sırıtır, uygun olmaz üzülmesini istemem.
Boyun kac ki
189
boyunun veya güzelliğinin bir önemi yok karakter meselesi ne kadar güzel veya uzun olursa olsun en önemli içinde taşıdığındır
Yaw hehe
@Ramazankarakuss sen görünüşüne göre insan seçiyorsan her zaman kaybetmeye mahkumsun
Ok.
İkisi de olmaz. :))) Ama illa birini seçmek lazımsa, kısa boylu yüzü güzel.
boyu uzun olup yuzu cirkin yerine boyu kisa yuzu guzel kizi tercih ederim kizlarda boy onemli degil cunku
Boy güzellik önemli değil ki önemli olan kalbi ve karakteri
Hehe
@Ramazankarakuss hsjsjsjjan
ben kısa olanı secerdım ama bıraz dolgun kıvrımlı olursa tabı kuru kız bana cekıcı gelmıyor
boyu uzun yüzü normal kızı tercih ederim.
Boyu kısa, yüzü güzel...
boy hiç onemlidegıl mesela 150 kızın kılosu ne
Etli butlu 120 kilo
Boy takıntım yok yeterki istekli olsun
Kısa iyidir
Hicbiri
Boyu uzun olan
170 kız iyidir kısa kız istemem 1.50 bende kısayım çocuklarım uzun olsun annesine çeker belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?